FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 10 okt 2020, 19:12

Pantelija je napisao/la:
10 okt 2020, 16:04
Daj ba kakvo guranje kakve price. Ako si najjaci kao mi sad moze te povuci za k.
Doslovno.
Nemojte mitomana i njihove demagogije. Pogurat te moze u jednu tri pet tekmi i to je to. Sto ih nije do sad gurao sudija sem ove protiv veleza? Pusili na kosevu u sirokom i na grbavici. Sve je do kvaliteta i to je to
E bravo, vec godinu dana smoriše sa vicom i guranjem srba na kraju nece biti gori od ovih do sad.
You are someone else I am still right here

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 okt 2020, 19:16

Glasanje danas bilo 3:3 u vezi sa sudenjem GIGOVICA. Toliko koliko nece bit guranje borca i koliko je bitno da imas samo kvalitet. Radi ovakvi stvari moraces trosit 20 m € godisnje na ekipu da bi mogo bit prvak. Umjesto 8 m€ da je sve regulare..

Ovo je pravljenje ljudi gledalaca i sportski poznavaoca BUDALAMA..

Volio bi da se UEFA I FIFA u ovo ukljuce i da posalju svoje eksperte i da oni in cjene. I sta god oni procjene oni koji su glasali kontra njihove odluke svima otkaz i dozivitno zabranit bilo kakvim bavljenjom sportom...

Ja sam 100% ubjeden ako Vico odluci da bude Borac sampion bez obzira imo nemo kvalitet on ce bit. Jer ovo je poruka sudijama sta kako treba se sudit borcu..plus borac nije olimpik da im je ekipa truba vec borac ima dobru ekipu koja moze bit medu prve cetiri ekipe sa normalnim sudenjom

Vrijeme je istjerat stoku i neznalice iz saveza

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 okt 2020, 19:20

Pantelija je napisao/la:
Daj ba kakvo guranje kakve price. Ako si najjaci kao mi sad moze te povuci za k.
Doslovno.
Nemojte mitomana i njihove demagogije. Pogurat te moze u jednu tri pet tekmi i to je to. Sto ih nije do sad gurao sudija sem ove protiv veleza? Pusili na kosevu u sirokom i na grbavici. Sve je do kvaliteta i to je to
Hahahahahahah ne vjerujem majke mi.. Svake sezone jedna te ista priča, sve neke pickaste stvari, izvlakuše i ništa na kraju. Neki dan objasnim, roman napišem oko tog guranja i šiljenja i opet dođu usrrani od jednog Borca i slično. Ovako su prošle sezone strahovali od Husića i Tuzla Cityja, na kraju ih nigdje na mapi. Ništa drugačiji od mitomana, nevjerovatno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 10 okt 2020, 19:21

Pitar6785 je napisao/la:
10 okt 2020, 19:16
Glasanje danas bilo 3:3 u vezi sa sudenjem GIGOVICA. Toliko koliko nece bit guranje borca i koliko je bitno da imas samo kvalitet. Radi ovakvi stvari moraces trosit 20 m € godisnje na ekipu da bi mogo bit prvak. Umjesto 8 m€ da je sve regulare..

Ovo je pravljenje ljudi gledalaca i sportski poznavaoca BUDALAMA..

Volio bi da se UEFA I FIFA u ovo ukljuce i da posalju svoje eksperte i da oni in cjene. I sta god oni procjene oni koji su glasali kontra njihove odluke svima otkaz i dozivitno zabranit bilo kakvim bavljenjom sportom...

Ja sam 100% ubjeden ako Vico odluci da bude Borac sampion bez obzira imo nemo kvalitet on ce bit. Jer ovo je poruka sudijama sta kako treba se sudit borcu..plus borac nije olimpik da im je ekipa truba vec borac ima dobru ekipu koja moze bit medu prve cetiri ekipe sa normalnim sudenjom

Vrijeme je istjerat stoku i neznalice iz saveza
Bas to,oni uloze u ekipu recimo 5 mil i sa sudijama i svim ostalim lopovlucima bore se za titulu,a ti na posten nacin moras dati 10 mil da bi sjebao taj njihov lopovluk i sve,pa sto nam to treba...samo ganjati od uefe i fife nema od ovih nasin nista,cuj tri srbina rekli ok sudjenje,pa zalosno bolan..

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 10 okt 2020, 19:21

Evo nakon dva dana udjoh. Niste nesyo raspolozeni bili za pisanje. Nekada je nakon 2 dana znalo biti i po 30 strana.
Helem, kesoljub za selektora, bar kad izgubimo, moze reci, “sta je tu je, igraci su krivi”, i ne bi pogrijesio. Jos uvijek evo, nakon bruku ispisanih strana, ne kontam zasto je kmeljavac Dzeko ovdje tema, al’ hajd eto....i na kraju Borac.....manite se price da ce ih se gurati toliko, gurat ce se njih, ali taman toliko da izbore europu i to je to. Nikoga se ne moze gurati toliko, doduse osim Crvene Zvezde, zna se i zasto 😂😂😂
PSPHM

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 10 okt 2020, 19:27

ThrillerHz je napisao/la:
10 okt 2020, 19:06
Jel realno da vec mjesec dana smarate temu sa Dzekom?
Ma skoro debil zapeo, i dzabe
PSPHM

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 okt 2020, 19:37

Treba biti realan i pohvaliti trenera i stručni štab, trenutni rezultati i igra u ligi su za visoku ocjenu. Loše je krenulo da se ne lažemo, nisam od onih koji su tad kritikovali i skidali glave stručnom štabu već sam tražio pojačanja, uošte trenera nisam spominjao samo sam razmišljao u sebi "nije valjda da samo one Husrefove metode prolaze kod naših igrača", dobro je, popravilo se i za sad je bolje nego što je bilo. Samo da ne ureknem, al trenutno treba pohvalit, optimističan sam pred nastavak.

Yebiga, nije mala stvar 10-2-0 u ligi do sada. Evo u ovoj sezoni imamo sedam pobjeda i dva remija a igrali smo čak 6 utakmica u gostima. Naši najveći konkurenti su dosta više utakmica igrali kod kuće nego u gostima, željezničar 5/8 domaćih, Borac 6/10 a Zrinjski 5/8.

Nas trenutno očekuju 4 vezane domaće utakmice, na papiru 2 lahke i 2 teže. Mišljenja sam da nećemo imati problema sa Krupom i Mladosti. Lištica često pada na Koševu, vjerujem da će i ovaj put tako biti. Derbi, sve je moguće, vakat je da im vratimo za prošlu sezonu, kvalitetniji smo, ovaj put je red na našu pobjedu.
Očekujem i nadam se 12/12, ne bi bilo loše ni 10/12 i sa tim bodovima mi bi napravili veliku prednost u odnosu na konkurente koji u tom periodu imaju dosta međusobnih okršaja i dosta gušći raspored.
Pred nama je zanimljiv period, nadam se da će ova ljepota u vezi rezultata našeg kluba biti još veća i duža :kafa:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 10 okt 2020, 20:24

ElCartel11 je napisao/la:
10 okt 2020, 00:24
Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
Koliko sam samo suza prolio njegovim odlaskom :crazy: :crazy: :crazy:

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 10 okt 2020, 20:29

badboy je napisao/la:
10 okt 2020, 14:30
Zaboravih da dodam, nek otmu Amawa slobodno, i tako ga se priziva godinama......
tek bi se tada hvalile kone da je repka njihova, a i neka je rezultati su im tu negdje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 okt 2020, 21:04

Pa svakako je bolje da imamo skuplji kadar zbog evrope i grupa, a NAM ima tu lovu tako da cak i ta crna varijanta nam ide na ruku... :D

Dzaba je ba, jaci smo od sudbine, ne moze nam niko nista :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 okt 2020, 21:22

slika

Selam bordo picicima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 10 okt 2020, 21:37

AlfredNobel je napisao/la:
10 okt 2020, 21:22
slika

Selam bordo picicima.

Against Modern Football al' u panjevima, otkako nas je preuzela korporacija mi smo stali na zdrave noge i u odnosu na konkurenciju daleko odmakli. Kako je stresno bilo pratiti FK Sarajevo do sada, čak i kad smo titule osvajati uvijek je to neka strepnja bila. Ne kažem da nismo imali kvalitet već nam je vodstvo kluba bilo na niskim granama, amaterski. Najpreće je bilo sebe ograditi i uzeti pare na bilo koji način, mislim na upravu, a uložiti nešto u samu organizaciju kluba je bilo misaona imenica.
Nek im obojici dragi Bog da sve najljepše jer su i oni nama uljepšali živote !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 okt 2020, 22:01

BordoSarajevo je napisao/la:
10 okt 2020, 19:37
Treba biti realan i pohvaliti trenera i stručni štab, trenutni rezultati i igra u ligi su za visoku ocjenu. Loše je krenulo da se ne lažemo, nisam od onih koji su tad kritikovali i skidali glave stručnom štabu već sam tražio pojačanja, uošte trenera nisam spominjao samo sam razmišljao u sebi "nije valjda da samo one Husrefove metode prolaze kod naših igrača", dobro je, popravilo se i za sad je bolje nego što je bilo. Samo da ne ureknem, al trenutno treba pohvalit, optimističan sam pred nastavak.

Yebiga, nije mala stvar 10-2-0 u ligi do sada. Evo u ovoj sezoni imamo sedam pobjeda i dva remija a igrali smo čak 6 utakmica u gostima. Naši najveći konkurenti su dosta više utakmica igrali kod kuće nego u gostima, željezničar 5/8 domaćih, Borac 6/10 a Zrinjski 5/8.

Nas trenutno očekuju 4 vezane domaće utakmice, na papiru 2 lahke i 2 teže. Mišljenja sam da nećemo imati problema sa Krupom i Mladosti. Lištica često pada na Koševu, vjerujem da će i ovaj put tako biti. Derbi, sve je moguće, vakat je da im vratimo za prošlu sezonu, kvalitetniji smo, ovaj put je red na našu pobjedu.
Očekujem i nadam se 12/12, ne bi bilo loše ni 10/12 i sa tim bodovima mi bi napravili veliku prednost u odnosu na konkurente koji u tom periodu imaju dosta međusobnih okršaja i dosta gušći raspored.
Pred nama je zanimljiv period, nadam se da će ova ljepota u vezi rezultata našeg kluba biti još veća i duža :kafa:
Ne igramo više europska takmičenja tako da se možemo fokusirati na ligu i kup.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 10 okt 2020, 22:27

egocentrik je napisao/la:
10 okt 2020, 21:37
10 okt 2020, 21:22
slika

Selam bordo picicima.

Against Modern Football al' u panjevima, otkako nas je preuzela korporacija mi smo stali na zdrave noge i u odnosu na konkurenciju daleko odmakli. Kako je stresno bilo pratiti FK Sarajevo do sada, čak i kad smo titule osvajati uvijek je to neka strepnja bila. Ne kažem da nismo imali kvalitet već nam je vodstvo kluba bilo na niskim granama, amaterski. Najpreće je bilo sebe ograditi i uzeti pare na bilo koji način, mislim na upravu, a uložiti nešto u samu organizaciju kluba je bilo misaona imenica.
Nek im obojici dragi Bog da sve najljepše jer su i oni nama uljepšali živote !!!
zar nije to kod tebe na avataru against modern football slika :mrgreen:
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 okt 2020, 22:27

JohnKeynes97 je napisao/la:
10 okt 2020, 19:27
ThrillerHz je napisao/la:
10 okt 2020, 19:06
Jel realno da vec mjesec dana smarate temu sa Dzekom?
Ma skoro debil zapeo, i dzabe
Prije svega, nije lijepo vrijedjati ljude.
Svako ima pravo na svoje misljenje, ne vidim razlog da nekog Bosanca i Hercegovca vrijedja lik i djelo Edina Dzeke, u ovom slucaju nije uopste problem u ljudima koji cijene Dzeku, vec u ovim koji su se pronasli uvrijedjenim i konstantno koriste priliku da prozivaju i vrijedjaju i vrte tu temu, iako ta tema nema smisla generalno, a posebno joj nije mjesto na forumu FKS.
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 okt 2020, 22:36

Gdje ces tako, i ti si onda debbil. Selam
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 10 okt 2020, 23:17

Postavljena 2014
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 10 okt 2020, 23:19

Ahmoveliki je napisao/la:
10 okt 2020, 17:22
revolt je napisao/la:
10 okt 2020, 12:36
holyman je napisao/la:
10 okt 2020, 11:07
već smo se syebali kad smo vidjeli koji nam napadač dolazi evo osam mjeseci. Pun mi vas je qrac
citirat cemo se brzo
Revoltu bas vjerujem i godinama je lik tu, nikad ovako nesto nije pisao... jedva cekam da vidim ko ce to biti!
A ko gdje dolazi ? U akademiju neko ?

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 okt 2020, 00:02

Prema Areni, protiv ŠB u subotu od 19.10h :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 okt 2020, 01:11

10 okt 2020, 19:20
Pantelija je napisao/la:
Doslovno.
Hahahahahahah ne vjerujem majke mi.. Svake sezone jedna te ista priča, sve neke pickaste stvari, izvlakuše i ništa na kraju. Neki dan objasnim, roman napišem oko tog guranja i šiljenja i opet dođu usrrani od jednog Borca i slično. Ovako su prošle sezone strahovali od Husića i Tuzla Cityja, na kraju ih nigdje na mapi. Ništa drugačiji od mitomana, nevjerovatno.
Zaboravio si kad se amar vracao u zelju isto bila prica guraceih sudije uzimaju titulu.
5 miliona plus sudije titula s druge strane ako si posten ti treba 10 miliona... I da jeste takomsta vas briga jel dajete vi te pare, sta bi da navijaju za chelsea il man city umrli bi od brige koliko para im klub potrosi.
Zanimljiv fenomen trazenja alibija bez razloga ikakvog.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, PapakIzSa i 20 gostiju.