Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Maestro » 10 okt 2020, 08:54

JonSnow je napisao/la:
10 okt 2020, 08:16
Drape je napisao/la:
08 okt 2020, 20:25
Nova BH pred utakmicu sa Sjevernom Irskom pita Vladimira Petkovića šta misli o utakmici :facepalm: I portali su radili isto :sick: Ja ću kliknuti kad ga budu pitali što je Bećira iz srednje škole uveo u Švicarsku. Nije nam Petković kriv, ali ne želim ni slušati šta misli o reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Sinko, čovjek je odrastao u Švicarskoj i čitav život živi tamo. Hoće da igra za Švucarsku jer je ulagala u njega.
Pa šta bi trebao, da se zajebe ko ova dvojica momaka što izabraše etnonacionalnu prčiju od reprezentacije umjesto Švedske.
Mani se priča za malu djecu.
A i vi se manite vase price da svi razmisljaju kao vi. Ima srecom i drugi sto razmisljaju drugacije kao Anel i Dennis. :bih:

Svicarska mu dala sve :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 okt 2020, 10:00

Maestro je napisao/la:
10 okt 2020, 08:54
JonSnow je napisao/la:
Drape je napisao/la:
Nova BH pred utakmicu sa Sjevernom Irskom pita Vladimira Petkovića šta misli o utakmici :facepalm: I portali su radili isto :sick: Ja ću kliknuti kad ga budu pitali što je Bećira iz srednje škole uveo u Švicarsku. Nije nam Petković kriv, ali ne želim ni slušati šta misli o reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Sinko, čovjek je odrastao u Švicarskoj i čitav život živi tamo. Hoće da igra za Švucarsku jer je ulagala u njega.
Pa šta bi trebao, da se zajebe ko ova dvojica momaka što izabraše etnonacionalnu prčiju od reprezentacije umjesto Švedske.
A i vi se manite vase price da svi razmisljaju kao vi. Ima srecom i drugi sto razmisljaju drugacije kao Anel i Dennis. :bih:

Svaka njima čast, ali zajebali su se.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 okt 2020, 11:54

Manite se te priče da ćemo biti gori kada odu Džeko i Pjanić , niko ne zna kakva nas sudbina čeka. I kakve će nove generacije nadolaziti.

Mislim da kada vrijeme dođe i kada Džeko i Pjanić odu, da će stvari ustvari postati bolje, možete se smijati koliko hoćete ali ja barem tako posmatram.

Ovo su najniže grane reprezentacije, ovo je nivo 3/4 šešira, može li ustvari gore? Već smo na nivou Armenije, Finske, Estonije itd.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 10 okt 2020, 11:57

JonSnow je napisao/la:
Drape je napisao/la:
Bravo!! :bow: :bow:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 okt 2020, 12:05

JonSnow je napisao/la:
10 okt 2020, 10:00
Maestro je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:

Upravu si. Sa svedskom bi redovno bili prvaci evrope i svijeta. Sta trazite na bh sportskom forumu ako vam je cilj da ogadite novim igracima bh dres?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 okt 2020, 12:23

Maestro je napisao/la:
10 okt 2020, 12:05
JonSnow je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Upravu si. Sa svedskom bi redovno bili prvaci evrope i svijeta. Sta trazite na bh sportskom forumu ako vam je cilj da ogadite novim igracima bh dres?
Zamisli te logike, “navijac” bih dodje na forum, i sugerise potencijalnim igracima da ne izaberu da igraju za istu tu reprezentaciju za koju on navija. Zamisli tog kompleksa.

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 10 okt 2020, 12:27

Maestro je napisao/la:
10 okt 2020, 12:05
JonSnow je napisao/la:
Maestro je napisao/la:

Nece biti prvaci ali ce se sigurno vise puta plasirali na EP ili SP sljedecih 10 god nego :bih: .

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 okt 2020, 12:31

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
10 okt 2020, 11:54
Manite se te priče da ćemo biti gori kada odu Džeko i Pjanić , niko ne zna kakva nas sudbina čeka. I kakve će nove generacije nadolaziti.

Mislim da kada vrijeme dođe i kada Džeko i Pjanić odu, da će stvari ustvari postati bolje, možete se smijati koliko hoćete ali ja barem tako posmatram.

Ovo su najniže grane reprezentacije, ovo je nivo 3/4 šešira, može li ustvari gore? Već smo na nivou Armenije, Finske, Estonije itd.
Kad ode Džeko stvari će biti bolje. Ono što Pjanić radi na sredini terena ne može puno igrača na svijetu. A ne postizati golove kao Edin može svako.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 okt 2020, 12:46

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 okt 2020, 12:31

Kad ode Džeko stvari će biti bolje. Ono što Pjanić radi na sredini terena ne može puno igrača na svijetu. A ne postizati golove kao Edin može svako.
:urnebes:
imbecilko...
tz tz tz tz tz tz

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 okt 2020, 12:57

slusalica je napisao/la:
10 okt 2020, 12:46
h1a2s3o4 je napisao/la:

imbecilko...

De nam momčino reci iz prve ruke kakav je režim rada u bolnici "Kreka" za vrijeme pandemije ? Vidim dosta su liberalni po pitanju pristupa internetu. :hmmmmm:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 okt 2020, 13:56

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 okt 2020, 12:57
slusalica je napisao/la:
10 okt 2020, 12:46
h1a2s3o4 je napisao/la:

imbecilko...

De nam momčino reci iz prve ruke kakav je režim rada u bolnici "Kreka" za vrijeme pandemije ? Vidim dosta su liberalni po pitanju pristupa internetu. :hmmmmm:
Hasoooo, u ime te karam.
Psihijatrija nije u Kreki Hasooo.
Hasaaaneeeeeeee, keruuuuu. :thumbup:
tz tz tz tz tz tz

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 okt 2020, 14:56

Poslije ove blamaze sa Sj. Irskom ako u savezu postoji imalo moralni ljudi kojima je stvarno stalo za dobrobit nase repke, moraju se pod hitno ukljucuti u novu akciju kad je u pitanju dijaspora. Tu prvenstvo mislim (jer znam najbolje igraca i njegov potencijal) Gigovica. Popricat sa nekim mladim igracima iz Austrije, Njemacke, sa nekim hrvatima/srbima koji igraju po Evropi i imaju pravo da igraju za nas. Jednostavno da se pokusa na proljece 2021 skupiti jedna grupica neki novi 4-5 igraca koji ce moci da upadnu ako nista na siri spisak.

Tu naravno treba i dodati neki igrace iz U21 poput Gazibegovica (ako bude standradan u Sturmu), Danilovica, Demirovica... i polahko ih uigravati.

Ako budu usli u nove kvalifikacije sa 90 % istim timom kao do sada, a nazalost sve su prilike da ce to biti slucaj, trebat ce nam jedan veliki miracle za plasman dalje. Toliko.

Nemam namjeru da izostavljam "domace" igrace, ali misljenja sam da nazalost eto, ako zelimo neki novi veliki rezultat vecina nasi igraca sa spiska moraju doci "sa strane" jer nam je domaci fudbal na vrlo niskim granicima a dokaz je na kraju krajeva i utakmica preksinoc, da ne spominjem i ostale utakmice u proslim ciklusima.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 okt 2020, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 10 okt 2020, 14:59

Penali su lutrija.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 10 okt 2020, 15:01

Malo Ilidza, Sarajevo, kolaci, bureci, tetke, nene, pa restorani i onda je rezultat na terenu takav kakav je.

Sve u svemu nadati da ce nas u sljedecem barazu zaobici Portugal i ove Irske jer nam ne leze.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 10 okt 2020, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 10 okt 2020, 15:04

ReX je napisao/la:
10 okt 2020, 14:56
Poslije ove blamaze sa Sj. Irskom ako u savezu postoji imalo moralni ljudi kojima je stvarno stalo za dobrobit nase repke, moraju se pod hitno ukljucuti u novu akciju kad je u pitanju dijaspora. Tu prvenstvo mislim (jer znam najbolje igraca i njegov potencijal) Gigovica. Popricat sa nekim mladim igracima iz Austrije, Njemacke, sa nekim hrvatima/srbima koji igraju po Evropi i imaju pravo da igraju za nas. Jednostavno da se pokusa na proljece 2021 skupiti jedna grupica neki novi 4-5 igraca koji ce moci da upadnu ako nista na siri spisak.

Tu naravno treba i dodati neki igrace iz U21 poput Gazibegovica (ako bude standradan u Sturmu), Danilovica, Demirovica... i polahko ih uigravati.

Ako budu usli u nove kvalifikacije sa 90 % istim timom kao do sada, a nazalost sve su prilike da ce to biti slucaj, trebat ce nam jedan veliki miracle za plasman dalje. Toliko.

Nemam namjeru da izostavljam "domace" igrace, ali misljenja sam da nazalost eto, ako zelimo neki novi veliki rezultat vecina nasi igraca sa spiska moraju doci "sa strane" jer nam je domaci fudbal na vrlo niskim granicima a dokaz je na kraju krajeva i utakmica preksinoc, da ne spominjem i ostale utakmice u proslim ciklusima.
Jedine kvalifikacije koje na interesuju su one za sljedece EP.
Do tada ce se vjerovatno 5-6 igraca i oprostiti tako da ce savez biti primoram da nahvata par novih igraca.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 okt 2020, 15:06

2014 na Svjetskom (i u kvalifikacijama) imali smo reda radi 9 igraca koji su "dijasporci" u prvoj postavi. Vecinom u kvalifikacijama je bilo barem minimum 6-7 igraca "sa strane". Inace period kada smo igrali najbolji fudbal po mnogima i bili u nekom nasem prajmu kao fudbalska selekcija, pa cak i sa vrlo, vrlo ogranicenim selektorima.

Protiv Sj Irske preksinoc i u proslim kvalifikacijama kao i pretproslim je situacija obrnuta gdje imamo u prvoj postavi stalno oko barem 7-8 igraca koji cu "domaci".

Sad mene moze neko hejtati koliko hoce i znam da ce ovaj post ubosti mnoge, ali ima tu nesto :)
@igrajlopte 🐦

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 10 okt 2020, 15:50

Zivim za dan kada kocnica reprezentacije Edin Dzeko ode!
Privatizirao reprezentaciju i napravio kupleraj, direktan krivac za neodlazak na EP2016 kada je minirao papeta, za SP 2018 se ne sjecam da je jedan bitan gol dao i ovo sad gdje je zajedno sa Evansom i Viscom branio gol Sjeverne Irske!
Kad nisi otisao kao gospodin na vrijeme, oprosti se sad zajedno sa mentalno inferiornim Viscom i boli me kurc pardon ledja Zukanovicem.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 okt 2020, 16:16

Ja mislim da je vrijeme da se aktivira karta Muamer Tankovic. Kakva god pichka bio on bi u ovom trenutku bio nase najbolje krilo, i da bolji od Visce koji ima +50 nastupa za A repku.
@igrajlopte 🐦

greenwood
Kontakt:

Post Postao/la greenwood » 10 okt 2020, 16:45

Alen Halilovic i Jozo Simunovic su jedini spas

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 10 okt 2020, 16:46

E svasta, tjera se Dzeko, a zaziva Tatar. Mislim da ovo nema nigdje u svijetu. :rol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, perun, Quartararo, Sheyi i 48 gostiju.