NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Straightforward
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Straightforward » 10 okt 2020, 11:34

Brokula je napisao/la:
10 okt 2020, 05:47
Neutral je napisao/la:
10 okt 2020, 05:43
Ljudi pišu sa kakvim "levatima" James igra u LAL, a Jimmy igra sa grupom all-star igrača :rol:

Šteta što nema Gorana, očekivao sam max jednu pobjedu Heat-a, ovo što su večeras napravili je fascinantno :clap:
To ti je druze propaganda bronsexuala od finala 2014e godine. Navikli smo na ovo
Tipa ako dobijem zbog mene je, ako gubimo zbog ostalih je.
Ono što mu se mora priznati a da nema veze sa sinoćnjom utakmicom je da je teški stat padder.,
tako da se kad pogledaš statistiku prečesto čini da je sve uradio savršeno.
Međutim oni koji pogledaju cijelu utakmicu i vide detalje, tipa izbjegavanje u clutchu da ide na bacanja, izbjegavanje šuta (mada opet kažem, sinoć nije pravi primjer jer je odigrao odličnu utakmicu)...
Zadnja izmjena: Straightforward, dana/u 10 okt 2020, 11:43, ukupno mijenjano 2 puta.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 11:35

Ono sinoc je najsramotnije sudjenje koje sam ja ikad gledao,uzas znaci ali eto da je obrnuto bilo mogu misliti sta bi se pisalo ovdje..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 okt 2020, 11:37

kad izgube : gledaj s kim AD i Bron imaju posla, oj3bina do oj3bine

kad pobjede : odlična ekipa, Vogel to hendla majstorski

rekao bi covjek igraju protiv Hamptons 5 a ne Heata
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 okt 2020, 11:39

delinjo je napisao/la:
10 okt 2020, 11:35
Ono sinoc je najsramotnije sudjenje koje sam ja ikad gledao,uzas znaci ali eto da je obrnuto bilo mogu misliti sta bi se pisalo ovdje..
Trener vam se vec zalio na sudjenje, to je gore nego sto se mi ovde zalimo ;)

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 10 okt 2020, 11:42

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 11:43

JHam je napisao/la:
10 okt 2020, 11:39
delinjo je napisao/la:
Ono je sramota,20 tak i vise poena su gurnuli Miamiju nicim izazvani,poklonili bukvalno...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 okt 2020, 11:44

delinjo je napisao/la:
10 okt 2020, 11:43
JHam je napisao/la:
10 okt 2020, 11:39
delinjo je napisao/la:
Ono je sramota,20 tak i vise poena su gurnuli Miamiju nicim izazvani,poklonili bukvalno...
Ne znam, nisam gledao, samo sam odgovorio na ovo sta bi se pisalo ovde.. Gore je kad to trener po koji put uradi u ovom POu

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 okt 2020, 12:07

Epidaurus je napisao/la:
10 okt 2020, 11:23
Zasto se uopce islo u pick s Greenovim igracem umjesto s Davisovim? Prica o ganjanju missmatcha ne pije vodu jer je i budali bilo jasno da ce ic ako treba svih 5 igraca na Brona cim krene u reket. Glupost.

Inace USG% ADa u ovom finalu je 24,3%. Strasno je.bo te, vecu potrosnju Herro u Heatu ima, a u Lakersima Kuzma ima tek 2% nizi USG.
Ja kako sam vidio AD je šepao zadnje 2 minute , mada je Green morao da se digne na sut I da prosljedi KCP I to bi bila dobitna kombinacija jer kad bi Crauder izasao AD bi ostao sam... slab time out a inače sta ce Morris koji je bio najslabija karika jutros...
Koliko god je Jamea vukao njegova greska I Vogela

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2020, 12:17

Ma Davis i sa jednom nogom mi je 10 puta pouzdaniji od ovog Greena iz PO.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2020, 12:21

bespredmetno je disktutovati o Dzejsmu, Batleru, Dejvisu, bilo cemu vezanom za ovu utakmicu nakon onakvog sudjenja....ali evo

desilo se ono cega sam se najvise pribojavao. ne moze Dejvis na ovom nivou biti primarni defanzivac na glavnom ball handleru na vanjskim pozicijama. Bilo je samo pitanje vremena kad ce se desiti povreda. I sad osim sto smo izgubili utakmicu, upitno je u kakvom su stanju za slijedecu.

a da vam kazem u jednu ruku mi je i drago sto Grin i Moris nisu ovo rijesili jer bi Dzejms opet pokupio sve zasluge, a apsolutno citavu utakmicu je bio neprepoznatljiv u komunikaciji sa saigracima,cijelu utakmicu prosipa neke nervoze u odbrani na saigrace, a i on sam statira u defanzivi. Da Kuzma ispada onako kao sto je on u par navrata peticije bi se opet pisale. I kakav pas na Grina u onakvom momentu, ako si GOAT to sam zavrsavas pa sta bude.
Ono ti je sinoc ko krava koja dadne 50 litara mlijeka i onda se ritne i sve prospe.

nego haman Dejvis povrijedjen ljudi ga sacuvali, a belaj nema Rej Alena ili Kajri Irvinga da rijese ovo i izgubi se utakmica.
sinoc je rijesio dosta tih dilema oko goat-a , urinira po tebi u napadu igrac na direktnoj tvojoj poziciji i ti bjezis od njega u odbrani, jos plus dodajes odlucujuci shot. Ne moze se last dance 2 snimati ako je pas za pobjedu u finalu otisao na Grina. to moze u seriji, ali zna se kad se bere slava.
MJ bi uzeo i pojeo Batlera sa 35 godina.

i sad cekamo vise info oko Dejvisa, plus moral ekipe je dobro uzdrman, Heat je ozivio bespotrebno. Nezahvalna pozicija.
A bez Dejvisa mozemo da gledamo odakle je vedro , nece goat cuvati Batlera u 6oj i onda smo ****. Bice opet galama na Grina, na Kuzmu, na KCP-a a Vilsonov setac statira u odbrani.

za igru u napadu svaka cast, vukao je sam ekipu u momentima, dok nije sve prosuo na kraju .. da se zabio medju 5 i promasio niko mu ne bi zamjerio, jer znaju svi u kakvoj formi je Grin.. a ovako galamis na igrace cijelu utakmicu i onda kad je prpa evo vi sutajte i cupajte me

i opet... sve ovo iznad je nebitno jer SUDJENJE JE SKANDALOZNO, SRAMOTNO za nivo NBA finala. u utakmici na jedan posjed direktno su uticali na 15-ak poena protivnika. prica se kroz historiju o Kingsima i nekim kradjama, ovo je nivo iznad toga. Da se desilo za Lejkerse nesto slicno liga bi se prekidala koliko bi se plakalo. Nadam se da ce sudije u 6oj utakmici iskompenzirati ovaj skandal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 okt 2020, 12:29

Sve je na ovom forumu tako ocekivano,a nedaj Boze da je potegnuo preko petorice i promasio...cujemo se pred utakmicu,valjda s ADem bude sve u redu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 12:31

L-Train je napisao/la:
10 okt 2020, 12:29
Sve je na ovom forumu tako ocekivano,a nedaj Boze da je potegnuo preko petorice i promasio...cujemo se pred utakmicu,valjda s ADem bude sve u redu

Ali koliko ga mrze,lik sam igrao cijelu tekmu,80 % procenat suta i opet mu nalaze mane :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 10 okt 2020, 12:33

delinjo je napisao/la:
10 okt 2020, 12:31
L-Train je napisao/la:

Ali koliko ga mrze,lik sam igrao cijelu tekmu,80 % procenat suta i opet mu nalaze mane :urnebes:
Ma po meni je odlično odradio zadnji napad al mozda je trebao povuć trojku jer slušao ga je šut
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2020, 12:33

Pa cinjenica je vala da je igrao tanku odbranu. Pogotovo ona glupost kad odluci da uzme Butlera u zadnjem napadu i ovaj ga prvim driblingom ostavi u prasini.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2020, 12:36

mada generalno mi je zasmetala ta psihologija ekipe, i oko ekipe. Vodis 3-1 u finalu, prilicno lagano si dosao do finala, nisi ni blizu sedme utakmice ni jednom bio, a pola ekipe psiholoski u kanalu , navijaci neke peticije pisu (kao da to ne utice na igrace), neke svadje u odbrani...

umjesto da pucas od samopouzdanja sinoc Majami kad je izasao na parket izgleda kao da vodi 3-1

ma ne mrzim ga, bas naprotiv, al nek donese sam 17. u narednoj utakmici pisat cemo kako jest, realno. Sinoc je bilo previse propusta, iako je vukao ekipu u napadu jednim dijelom utakmice sasvim sam. Medjutim od mega stara ne ocekujes da igra samo u jednom pravcu nikad, o tome se radi. Nabili ste pricu GOAT. ne moze goat biti u jednom pravcu.

neko je napisao odlicno , ako pricamo goat onda ga poredimo sa Majklom, Birdom, Medzikom, Karimom, Brajantom , Dankanom , mozda Hakimom i to je to. I onda se svaka mana secira, sve se gleda. Jer ne poredimo ga sa O'Nilom, Ajversonom, Pipenom itd itd da mu dajemo prostor za propuste.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 10 okt 2020, 12:39, ukupno mijenjano 3 puta.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 okt 2020, 12:37

Justin je napisao/la:
10 okt 2020, 11:13
JHam je napisao/la:
10 okt 2020, 10:01
A jedno pitanje, malo ozbiljnije od onog James vs Jordan...
Da Hardena ubacite u Miami, da li mislite da bi sad igrali finale? Da li ovo stavlja Butlera ispred Hardena zbog PO dostignuca za trenutnu sezonu?
Svaka cast Butleru, ali Harden je najbolji igrac svijeta. Nije do njega sto ima losiju ekipu i trenera.
Jes,

ko što je i Neymar najbolji igrač planete

slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 12:39

Bobadilla je napisao/la:
10 okt 2020, 12:33
delinjo je napisao/la:
L-Train je napisao/la:

Ma po meni je odlično odradio zadnji napad al mozda je trebao povuć trojku jer slušao ga je šut
Jbg cijela ekipa Miamija gtovo na njega krenula,bolje da ostavi nekog samog na trening sutu nego da forsira preko 4 igraca,samo Green ja jos ne vjerujem lik jedva dobacio do kosa..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2020, 12:40

to nek oni izmedju sebe rjesavaju, ja sam sinoc prvi put vidio da ekipa vodi 3-1 a da protivnik ima bolji govor tijela , zelju volji i motiv od podbacivanja lopte.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 10 okt 2020, 12:50

delinjo je napisao/la:
10 okt 2020, 12:39
Bobadilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Jbg cijela ekipa Miamija gtovo na njega krenula,bolje da ostavi nekog samog na trening sutu nego da forsira preko 4 igraca,samo Green ja jos ne vjerujem lik jedva dobacio do kosa..
Ma jest, al mogao je trojku probat kad ga ide. Ne znam jel ko primijetio kad je zaustavljeno vrijeme kod Morisovog bacanja lopte ka ADu, sekundu su ukrali sigurno.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 12:53

Bobadilla je napisao/la:
10 okt 2020, 12:50
delinjo je napisao/la:
10 okt 2020, 12:39
Bobadilla je napisao/la:

Ma jest, al mogao je trojku probat kad ga ide. Ne znam jel ko primijetio kad je zaustavljeno vrijeme kod Morisovog bacanja lopte ka ADu, sekundu su ukrali sigurno.
Ne sjecam se kriminalnijeg sudjenja,od probijanja i faula u napadu,do bacanja za Miami,pa sigurno 20 tak poena su tako navlacili.Svira Bronu probijanje a onda za istu stvar Butleru bacanja itd ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.