Postao/la ultrasstyle_tz » 10 okt 2020, 12:21
bespredmetno je disktutovati o Dzejsmu, Batleru, Dejvisu, bilo cemu vezanom za ovu utakmicu nakon onakvog sudjenja....ali evo
desilo se ono cega sam se najvise pribojavao. ne moze Dejvis na ovom nivou biti primarni defanzivac na glavnom ball handleru na vanjskim pozicijama. Bilo je samo pitanje vremena kad ce se desiti povreda. I sad osim sto smo izgubili utakmicu, upitno je u kakvom su stanju za slijedecu.
a da vam kazem u jednu ruku mi je i drago sto Grin i Moris nisu ovo rijesili jer bi Dzejms opet pokupio sve zasluge, a apsolutno citavu utakmicu je bio neprepoznatljiv u komunikaciji sa saigracima,cijelu utakmicu prosipa neke nervoze u odbrani na saigrace, a i on sam statira u defanzivi. Da Kuzma ispada onako kao sto je on u par navrata peticije bi se opet pisale. I kakav pas na Grina u onakvom momentu, ako si GOAT to sam zavrsavas pa sta bude.
Ono ti je sinoc ko krava koja dadne 50 litara mlijeka i onda se ritne i sve prospe.
nego haman Dejvis povrijedjen ljudi ga sacuvali, a belaj nema Rej Alena ili Kajri Irvinga da rijese ovo i izgubi se utakmica.
sinoc je rijesio dosta tih dilema oko goat-a , urinira po tebi u napadu igrac na direktnoj tvojoj poziciji i ti bjezis od njega u odbrani, jos plus dodajes odlucujuci shot. Ne moze se last dance 2 snimati ako je pas za pobjedu u finalu otisao na Grina. to moze u seriji, ali zna se kad se bere slava.
MJ bi uzeo i pojeo Batlera sa 35 godina.
i sad cekamo vise info oko Dejvisa, plus moral ekipe je dobro uzdrman, Heat je ozivio bespotrebno. Nezahvalna pozicija.
A bez Dejvisa mozemo da gledamo odakle je vedro , nece goat cuvati Batlera u 6oj i onda smo ****. Bice opet galama na Grina, na Kuzmu, na KCP-a a Vilsonov setac statira u odbrani.
za igru u napadu svaka cast, vukao je sam ekipu u momentima, dok nije sve prosuo na kraju .. da se zabio medju 5 i promasio niko mu ne bi zamjerio, jer znaju svi u kakvoj formi je Grin.. a ovako galamis na igrace cijelu utakmicu i onda kad je prpa evo vi sutajte i cupajte me
i opet... sve ovo iznad je nebitno jer SUDJENJE JE SKANDALOZNO, SRAMOTNO za nivo NBA finala. u utakmici na jedan posjed direktno su uticali na 15-ak poena protivnika. prica se kroz historiju o Kingsima i nekim kradjama, ovo je nivo iznad toga. Da se desilo za Lejkerse nesto slicno liga bi se prekidala koliko bi se plakalo. Nadam se da ce sudije u 6oj utakmici iskompenzirati ovaj skandal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!