FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do juce niko nista sad odjednom nece dogan nego neko jos bolji 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Možda stvar zaebancije? Previše vi forum shvatate ozbiljno ili ne kontate zaebanciju i sarkazam. Neka stavi i Kramara..egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:35Vala ne vidim poentu stavljanja tog deb.ila na avatarElCartel11 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:24Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Hurtić preuzima sve u svoje zlatne ručice.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:36Do juce niko nista sad odjednom nece dogan nego neko jos bolji![]()
- egocentrik
- Kontakt:
pa nek stavi koga god al kad melunovica vidim dodje mi da povratim najiskrenije
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Cuce se brzoSanchez1987 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:36Do juce niko nista sad odjednom nece dogan nego neko jos bolji![]()

Sta ce nam toliki profesori u klubu, pa jesmo li fudbalski klub ili naucna ustanova 

Dali sa trenerima u akademi, ili sefom akademije se podpisuju neki ugovori mislim u fazonu kao sefom strucnog staba. Ili to ide ono radis dokle hoces napustis kad hoces, nesto kao sto je JELESKOVIC uradio posle titule sa Husrefom. Ili kad napusti dali ima neki uslov da nemoze trenirat druge ekipe iz istog grada 3-6 mjeseci..
- ElCartel11
- Kontakt:
Glavom i bradom jedna od najjacih 9ki poslije rata.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:32Nije, nego Falcao.ajdohordas je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:28Tek sad se zagledah, jel to Melunović ?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:24Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
El Tigre ili ti Alen Melunovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Da nije nekad u Dinamu biorevolt je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:42Cuce se brzoSanchez1987 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:36Do juce niko nista sad odjednom nece dogan nego neko jos bolji![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo uloziti u akademiju to ce se vratiti kad tad nazad i to dvostruko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

Evo dokaza koliko daleko jači ulazimo u Derby ove sezone nego prošle i opet smo bili prvaci...sumnja li još neko u titulu?
Pozzz
12. igrač kluba iz Titove 38b
Pored toga što smo igrački puno jači sad, već su kone bar 30 posto slabije u odnosu na zadnji derbi.
Al derbi je derbi, mada realno teško mogu šta osim poraza.
Teško da neće primiti 1,2 gola, onda će morati dati bar 3.
Vidjet ćemo, da mi odradimo prvo Listicu.
-
- Kontakt:
već smo se syebali kad smo vidjeli koji nam napadač dolazi evo osam mjeseci. Pun mi vas je qrac
NEMA NAZAD
Niko!
Al nije ni Kovac a ni Krancar
Al nije ni Kovac a ni Krancar

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:35Vala ne vidim poentu stavljanja tog deb.ila na avatarElCartel11 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:24Ja ne skidam ovu gromadu sa avatara. Puno nas je zaduzio
A vidiš li poentu stavljanja Kloca?
-
- Kontakt:
Ne znam šta je gore, vezni red Hebibović - Gavrić - Mustafić - Milanović ili odluka Kešoljuba da u gostima kod največeg konkurenta za titule, krene sa dva napadača

-
- Kontakt:
Protiv Sigme plako ko dijete, sreca bio pljusak pa niko nije skonto, al mislim da je Sigma prvi jaci klub, u novijoj historiji, koji smo izbacili.Ahmoveliki je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:50Buraz imam i ja od Besiktasa i to u Turskoj al mi je od Sigme najdraza samo zbog onog nenormalnog vremena, kijamet bio usi otpadale... 120 minuta plus penali... Samo da se nadovezem to za navijace, o toj tekmi o kojoj pricas ja sam s rajom bio na istoku, nas 10 ili 12 a danas nas desetorica smo vani, a dvojica su dole al uredno cekaju vizeskoroalen je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:07Orebro 2012., sa Plišekom.ajdohordas je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:02idee Torlak hoće li pokušati sve sam završiti odlična lopta... evo prilike goooooooooool goooooooool ponovo Nermin Haskić ali šta je napravio Sedin Torlaaaaaaaaaak gori Koševoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam kartu s te tekme, istok bio 12 KM, sjever 7, pa nas je bilo dobrih 13-14 hiljada. Kad su karte bile 3-5-8 KM, nismo mogli skupit ni pola te cifre. Koliko se smanjio broj navijača...pa ti skontaj, nemoj temu da kvarimo imao sam ja i firmu i svoj stan samo da ne udarite odmah najlakse je otic... neka neka vratit cu se ja jedan dan kupit i Bakira i IstocnoSarajevo