NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Lechoke u punom sjaju once again
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva Cigla Greena..Bravo Miami ,da nije bilo povreda mozda bi oni vodili 3-2.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Katastrofa napad, rano krenuo James, KCP sam ali izbor Green, ali sta nam ukupno uradi Morris 

Ljudi nas dobise sa 7 igraca a Lebron dao 40 poena i to maestralan sut.
23
Ljudi pišu sa kakvim "levatima" James igra u LAL, a Jimmy igra sa grupom all-star igrača
Šteta što nema Gorana, očekivao sam max jednu pobjedu Heat-a, ovo što su večeras napravili je fascinantno

Šteta što nema Gorana, očekivao sam max jednu pobjedu Heat-a, ovo što su večeras napravili je fascinantno

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 okt 2020, 05:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zavisi u kakvom ce stanju biti Davis, ima ovdje Miami sanse jer James i Davis skoro da nemaju podrsku nikakvu. Ako otpadne Davis, vrlo lahko se moze dogoditi preokret.
Forzza Velez
Nevjerovatno sta uradise prvo u onom napadu Miamija gdje Bron bez ikakve potrebe uzima Butlera i jos ide preko bloka na 8 metara od kosa, a znas da Butler nece uzet tricu pa onda i ovaj zadnji napad. Hajd i za ocekivat je da Green ono promasi obzirom kako suta citav PO al majku ti je,bem Morrise kakav je ono ku.rcev pas. Pa osutaj je idiote 5 sekundi je do kraja i da promasis imas vremena za faul i jos jedan sut. Fuj, nevjerovatno sta usrase.
Ako je AD povrijedjen Heat ima ozbiljne ozbiljne sanse da okrene citavu seriju. Odbrana bez njega na parketu ne postoji.
Ako je AD povrijedjen Heat ima ozbiljne ozbiljne sanse da okrene citavu seriju. Odbrana bez njega na parketu ne postoji.
A što ne volim ove priče James nema s kim igrati. Ljudi igraju kolektivnu odbranu vrhunski.
Ako je AD povrijeđen, Miami ovo okreće.
Ako je AD povrijeđen, Miami ovo okreće.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i iz ovog Morrisa prosto isijava inteligencija, nesto slicno kao sa JR Smithom
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tačno kakve je komplekse nekima James nabio. Čovjek ubaci 40 poena uz 75% šuta iz igre. Vukao ekipu cijeli meč, i opet Lechoke. Kako će čirevi da pucaju za 2 noći izgleda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vidiš i dalje spominju Morrisa..
To ti je druze propaganda bronsexuala od finala 2014e godine. Navikli smo na ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa covjek je pogodio sve suteve u clutcu,jel se ti drogiras???
23
Idealan sut Greennu ostavio, bukvalno u reketu svi, ali vidimo da ti je krivo sto si pao na kladionici i neka si, oznoji ruke postenim radom druze, nema od tog nafake
Citam komentare i nije mi jasno nista.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 05:46Tačno kakve je komplekse nekima James nabio. Čovjek ubaci 40 poena uz 75% šuta iz igre. Vukao ekipu cijeli meč, i opet Lechoke. Kako će čirevi da pucaju za 2 noći izgleda.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nemoj da se tripujete momci.Samo najvece picke mogu izgubiti 3-1 seriju.James je G.O.A.T i nece je izgubiti makar sam odigrao sledece dvije utakmice.
23
- akisarajevo92
- Kontakt:
isfrustrirani kladionicari koji su pali na Lakerse i nazivaju ga pi.ckom a lik odigrao takvu partijuKaunas je napisao/la: ↑10 okt 2020, 05:48Citam komentare i nije mi jasno nista.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 05:46Tačno kakve je komplekse nekima James nabio. Čovjek ubaci 40 poena uz 75% šuta iz igre. Vukao ekipu cijeli meč, i opet Lechoke. Kako će čirevi da pucaju za 2 noći izgleda.![]()

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.