Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Stres sam doziveo. Bravo Novace. A sada, spektakl!
Bezveze otkide 2 sata života sam sebi. Mislim da prvi put gubi 2 vezana seta u trenucima kad je bolji igrač. Ali čestitke na borbi Tsitsiju. Nije slučajno. Valjda se oporavi dovoljno za finale da gledamo klasik.
Nekih 80% foruma već izgubilo, idealno.
Nekih 80% foruma već izgubilo, idealno.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Obzirom na reputaciju Cicipasa kao top5 igraca i njegove igre na ovom RGu nekako mi je djelovalo previse lagano ona dva prva seta Djokovica i onda lezerno do mec lopte, kao da je druga runda protiv nekog divljaka, naravno nisam ocekivao da ce grk odvesti to u pet ali eto desilo se i realnije je nego da ga mlatne kao da je Kukushkin. Sve u svemu finale koje su svi ljubitelji tenisa prizeljkivali, goat mec.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 09 okt 2020, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Umjesto da "puca" od snage i da dobije meč na istu, on baš loše fizički spreman i izgubi peti set od tenisera koji je stariji od njega više od deset godina i kojeg zvanično boli vrat i lakat.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 okt 2020, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nema veze i dalje je najveci svakakoronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:36Ma Novak je psihicka gromada,to ga je i dovelo tu gdje jeste,brat od onog gema kad je servirao za mec i kad ga je izg,jednostavno nije vise nikakve emocije pokazivao,povukao se u neki svoj svijet.
Nego Dela brate sedmice odose u nepovrat,a u nedjelju mozda i GS titule![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Večeras je fizika a ne psiha odlučila.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:36Ma Novak je psihicka gromada,to ga je i dovelo tu gdje jeste,brat od onog gema kad je servirao za mec i kad ga je izg,jednostavno nije vise nikakve emocije pokazivao,povukao se u neki svoj svijet.
Nego Dela brate sedmice odose u nepovrat,a u nedjelju mozda i GS titule![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- LlullSergio
- Kontakt:
Aloo dedukini fanovi, jel moglo gore finale
Ko god osvoji faktički GOAT postaje pobjedom.

Ko god osvoji faktički GOAT postaje pobjedom.
Osijedicu u dvedesetoj godini zbog tenisa, nisu mu trebala ova dodatna sata igre ali najbitnije da je dosao u finale i da ga danas povreda nije mucila. Ima vremena da se spremi pa da u finalu gledamo spektakl i duel dva najbolja igraca danasnjice.
Rekao sam i nakon USO - svi ovi next Gen igrači, koje najavljuju kao Slem winnere, nemaju ono što su ova trojica imala u ono doba da se porede, međutim ovdje se izjavljuju kojekakve budalaštine tipa da je Thiem već nadyebao Federera i slično, a dečki se borili ko će prije izgubiti finale USO, više snage ima Julian Bennetau nego pola ovih next Gen igrača, mislim smiješno je porediti uopšte koliko je ova nova generacija slaba po tom pitanju, da svaki 5 setter ide u ruke onih iskusnih, umjesto ovih mladjih
Veliko finale, Rafa rutinski

-
- Kontakt:
Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Nevjerovatan je taj njegov mindset, ovo je već rame uz rame sa Jordanom.
Radi još jednog velikog finala između Nadala i Đokovića mogu slobodno reći da je šteta da je ovaj meč otišao u svih pet setova. Rafa je protiv svakoga favorit u RG-u bez obzira na trenutni plasman, a pitanje je koliko su ozbiljne Novakove povrede i kakav će fizički doći na meč u nedjelju. Sve u svemu očekivano finale.
Radi još jednog velikog finala između Nadala i Đokovića mogu slobodno reći da je šteta da je ovaj meč otišao u svih pet setova. Rafa je protiv svakoga favorit u RG-u bez obzira na trenutni plasman, a pitanje je koliko su ozbiljne Novakove povrede i kakav će fizički doći na meč u nedjelju. Sve u svemu očekivano finale.
Djece ima u cijelom svijetu talentovanih najvjerovatnije, ali nema puno trenera kvalitetnih a da nisu veoma skupi. Nekome je normalno da prva tenisera svijeta imaju zajedno skoro 70 godina, i kada dodaš Federera dobiješ preko 100 godina. Normalno je to za one koji gleda isključivo navijački na tenis. A objektivnosti u pisanju ovdje nema puno.AA23 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:43Rekao sam i nakon USO - svi ovi next Gen igrači, koje najavljuju kao Slem winnere, nemaju ono što su ova trojica imala u ono doba da se porede, međutim ovdje se izjavljuju kojekakve budalaštine tipa da je Thiem već nadyebao Federera i slično, a dečki se borili ko će prije izgubiti finale USO, više snage ima Julian Bennetau nego pola ovih next Gen igrača, mislim smiješno je porediti uopšte koliko je ova nova generacija slaba po tom pitanju, da svaki 5 setter ide u ruke onih iskusnih, umjesto ovih mladjih
Veliko finale, Rafa rutinski![]()
Tsitsipas se nije mogao kretati u petom setu, msm da je ipak fizika presudila.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Sto se tice psihe, Djoker je imao mec loptu pa sve prokockao u tom setu, tako da nije bas pokazao onu njegovu standardnu mentalnu snagu gdje mu ne mozes prici kad servira za set/mec.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa kako odigra pet setova ako je povrijeđen?Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
-
- Kontakt:
Ja sam totalni slomljenog prsta igrao amaterski košarku a Đoković da ne odigra polufinale grand slama.Mancini je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:51Pa kako odigra pet setova ako je povrijeđen?Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Kakva su ovo pitanja živ bio ?!
1.80 Novak, 2.10 Rafa
Vjerovatno će se do nedjelje promijeniti nešto, ali čudno baš da ga bookiji vide kao blagog favorita, poslije ovako teškog meča.
Sve u svemu, najvažniji meč u historiji tenisa pred nama, ko će dočekat.
Vjerovatno će se do nedjelje promijeniti nešto, ali čudno baš da ga bookiji vide kao blagog favorita, poslije ovako teškog meča.
Sve u svemu, najvažniji meč u historiji tenisa pred nama, ko će dočekat.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 09 okt 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Donekle se slažem. Kad gledaš iz tog ugla ispada loše i tu se nema šta sporiti.forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:50Tsitsipas se nije mogao kretati u petom setu, msm da je ipak fizika presudila.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Sto se tice psihe, Djoker je imao mec loptu pa sve prokockao u tom setu, tako da nije bas pokazao onu njegovu standardnu mentalnu snagu gdje mu ne mozes prici kad servira za set/mec.
Ali gledaj ovaj ugao, koliko bi se igrača tada skroz raspalo (jer ono zijanio si meč loptu na 2-0, jbt ja bih 10 reketa polomio),a on je nastavio na istom nivou, bio miran u glavi , a protiv sebe je imao igrača koji je fantasticno igrao i bio pun samopouzdanja, elana poslije takvog comebacka.
I ostao je miran do kraja, docekao Cicibanove probleme i riješio ovo tako rutinski kao da se ništa nije prije desilo. Imam osjećaj da sam ja pored TV ekrana doživio veci brodolom u glavi nego on kome se to desava, na terenu u Parizu.
-
- Kontakt:
Dodao bih izuzetno iskustvo kakvo Grk nema u igranju ovakvih mečeva kroz karijeru, to je ipak na strani trojca iz vrha. Psiha je i dobiti opet meč koji svi očekuju da dobiješ nakon ispuštene meč lopte i izjednačenja u setovima.forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:50Tsitsipas se nije mogao kretati u petom setu, msm da je ipak fizika presudila.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Pa svi smo, to i jeste sustina priceLlullSergio je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:54Donekle se slažem. Kad gledaš iz tog ugla ispada loše i tu se nema šta sporiti.forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:50Tsitsipas se nije mogao kretati u petom setu, msm da je ipak fizika presudila.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:45Nole poslije završetka teniske karijere komotno može još ponešto zaraditi kao svjetski poznati psiholog.
Ali gledaj ovaj ugao, koliko bi se igrača tada skroz raspalo (jer ono zijanio si meč loptu na 2-0, jbt ja bih 10 reketa polomio),a on je nastavio na istom nivou, bio miran u glavi , a protiv sebe je imao igrača koji je fantasticno igrao i bio pun samopouzdanja, elana poslije takvog comebacka.
I ostao je miran do kraja, docekao Cicibanove probleme i riješio ovo tako rutinski kao da se ništa nije prije desilo. Imam osjećaj da sam ja pored TV ekrana doživio veci brodolom u glavi nego on kome se to desava, na terenu u Parizu.

On kao da igra ispred zgrade i ono u fazonu: ajde jbg, polako, dobicu nekako

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- LlullSergio
- Kontakt:
Na PC, u finalu RG ne može niko da bude favorit protiv Rafaela Nadala.
e cuj najvazniji mec u historiji tenisa haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.