Pa moram nesto izabrati brate...kako god negdje je pusionaronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:39@ Delinjo
Biras Novaka da osvoji,a znas li da on ulaskom u finale osigurava No1 za ovu godinu,a samim tim skoro sigurno u martu skida Rogera i sa te liste
Znaci pazi sad,Novak ovjde pobjedi Cicibana ode Rogerov rekoord po sedmicama,a Nadal u nedjelju osvoji i stigne Rogera po GS titulama,msm da ces se ti roknuti![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Brate Dela sanse da mu sve rekorde njih dva ne sruse su minimalne,osim ako pocetkom iduce sezone ne dodje neki mladi Roger i pocne pobjedjivati,a sanse da se to desi kolike su 

- BosniaBoston
- Kontakt:
GSove ce rafa samo izjednacit(a Roger ce imati vise GS finala pa ce ipak biti lider) a sedmice odose skrozdelinjo je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:55Pa moram nesto izabrati brate...kako god negdje je pusionaronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:39@ Delinjo
Biras Novaka da osvoji,a znas li da on ulaskom u finale osigurava No1 za ovu godinu,a samim tim skoro sigurno u martu skida Rogera i sa te liste
Znaci pazi sad,Novak ovjde pobjedi Cicibana ode Rogerov rekoord po sedmicama,a Nadal u nedjelju osvoji i stigne Rogera po GS titulama,msm da ces se ti roknuti![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ti me odmah u depresiju bacis...nema veze osvaja babuka WB ABD

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da je Roger goat mogu samo još da misle tvrdoglavi ljubitelji švicarca. Jer svako neutralan i onaj ko jasno vidi situaciju, zna da pored živog Novaka i Nadala ne može niko drugi biti kandidat za tu titulu. Pa pobogu otkako su se ova dva igrača pojavila, Roger je kupio samo ostatke iza njih.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koliko je meni ovaj mec vec sad bolji od prethodnog,udaraju obadva extra dobro i jako.
ti si prespavao zadnje godine...googlaj zadnju pobjedu Rafe van sljake protiv RogeraRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:04Da je Roger goat mogu samo još da misle tvrdoglavi ljubitelji švicarca. Jer svako neutralan i onaj ko jasno vidi situaciju, zna da pored živog Novaka i Nadala ne može niko drugi biti kandidat za tu titulu. Pa pobogu otkako su se ova dva igrača pojavila, Roger je kupio samo ostatke iza njih.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
umalo da napravi sebi od gotovog veresiju, a glaj cicipka poslije poena se ljuti kao nesto, pa majstore zaustavi igru ako mislis da je aut pa nek se provjerava
Sisaolazni goat ispod 10 pobjeda zaostatka u medjusobnim i sada je odjednom h2h postao relevantan
ali samo van sljake 

0/7 ciciban na brejk loptama,igra dobro nema sta,ali ne moze nikako prelomiti
Novaku vazda nesto smeta,sad mu smeta sljaka na terenu,zanimljivo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hoce ga ova mreza danas bas, i to u presudnim poenima
ma realno je da cicipko ako uzme set moze se nabijat nogom u guzicu

ma realno je da cicipko ako uzme set moze se nabijat nogom u guzicu
Yebo te zivot u mecu gdje je mozda i bolji ce hladno gubiti 2-0 i hvala dovidjenja. Kakva dva smeca promasi.
a bjezi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Budućnost tenisa je pred omladinom. Ni protiv povrijeđenog tenisera ne može parirati. A istog prije pola godine neki je ovdje hvalio. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dajte kakvog psihologa for my brother Tsitsipas.
- Nail for Real
- Kontakt:
Akobogda Nadal i Djokovic ima da dominiraju jos 5 godina
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tsitsipas u bitnim poenima kriminalan, užasni udarci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nepopravljive rupe u glavi ima Tsitsipas, ovdje 100 psihologa ne pomaze. Raspad nakon prvog Djokovicevog servis gema gdje nije iskoristio BP i eto ga, 2 gema 40-0 on gubi. Dzumhur style.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.