Ti i tvoj Diego,ubjedjivao me,govorio vjeruj bratu

Da je Thiem ovdje bio imao bi puno vise sanse za pobjedu.
E sad ko ti garantuje da ce Novak u finale

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kmeee kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelucky13 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:26vise ovaj crta van terena nego rafa po terenu al ajde. horor zrijeb za rafu se nastavlja do finala. iskreno ne gledam puno jer nema nikakve napetosti ali ono malo kada pogledam rafa samo dize loptice koje preskacu ovoga i ovaj se bas ne snalazi s njima. ne igra cak ni onaj svoj top spin nego ih samo dize.
Od dva zla moram izabrati ono povoljnije trenutno jbg
Ne znam majku mu,ocekivao sam da ima nivo iz Rima ili ovog 3 seta ali nista...bukvalno je lik samo 3 set odigrao kako moze ovo ostalo prdimahovina...ma valjalo bi da Novak ode u finale i uzme ovo pa da rekordi jos uvijek zive
Ne citiraj ovu paljevinu Naile...Nail for Real je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:15Kmeee kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelucky13 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:26vise ovaj crta van terena nego rafa po terenu al ajde. horor zrijeb za rafu se nastavlja do finala. iskreno ne gledam puno jer nema nikakve napetosti ali ono malo kada pogledam rafa samo dize loptice koje preskacu ovoga i ovaj se bas ne snalazi s njima. ne igra cak ni onaj svoj top spin nego ih samo dize.![]()
DOMINACIJA danas. Riternirao fantasticno, bukvalno je bio u skoro svakom poenu na Diegov servis, pronasao je pravi ritam i abd samo da nastavi ovako.
**** se moram navijacki sta curektalnialpinizam je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:19Ne citiraj ovu paljevinu Naile...Nail for Real je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:15Kmeee kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelucky13 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:26vise ovaj crta van terena nego rafa po terenu al ajde. horor zrijeb za rafu se nastavlja do finala. iskreno ne gledam puno jer nema nikakve napetosti ali ono malo kada pogledam rafa samo dize loptice koje preskacu ovoga i ovaj se bas ne snalazi s njima. ne igra cak ni onaj svoj top spin nego ih samo dize.![]()
DOMINACIJA danas. Riternirao fantasticno, bukvalno je bio u skoro svakom poenu na Diegov servis, pronasao je pravi ritam i abd samo da nastavi ovako.
Čovjek nije sabran dobro, vidiš kakve gluposti piše.
@delinho
Jel' te stid majke ti?
Pa kad ćeš shvatiti da će Rafa imati makar 22 GS na kraju karijere i da ne može pomoći ni tri mitomana da to promijene.![]()
Treba te banovati, života mi. I to za tvoje dobro kažem.
Odakle ti snaga brate da se nadas
Jbg navijacki sta cu
Pa evo našao je opciju.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:39@ Delinjo
Biras Novaka da osvoji,a znas li da on ulaskom u finale osigurava No1 za ovu godinu,a samim tim skoro sigurno u martu skida Rogera i sa te liste
Znaci pazi sad,Novak ovjde pobjedi Cicibana ode Rogerov rekoord po sedmicama,a Nadal u nedjelju osvoji i stigne Rogera po GS titulama,msm da ces se ti roknuti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.