English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Connor Coady. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sa realizacijom od 7% u sezoni 2015/16 - gdje je ukupna ekipa imala realizaciju od 17.3%
Dobar igrač, ali nas je koštao lige te godine, igrati 16 tekmi bez postignutog pogotka, a da mu ne spominjem onaj Monaco godinu prije i Ligu Prvaka kad je na Emiratima fulao boga oca

Ma zajebajem se ba 
Kakav Žiru. Hrastovina s kojom ne možeš računati na ozbiljne trofeje.
Ono protiv Monaka je jedna od najjgorih utakmica jednog napadača koju sam ja gledao ikad. To što je on u repki dao tolike golove može zamazat oči onome ko ga nije gledao.

Kakav Žiru. Hrastovina s kojom ne možeš računati na ozbiljne trofeje.
Ono protiv Monaka je jedna od najjgorih utakmica jednog napadača koju sam ja gledao ikad. To što je on u repki dao tolike golove može zamazat oči onome ko ga nije gledao.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Odlican napadac kao druga opcija po meni.
Dobro je odigrao u finalu lige evrope
Dobro je odigrao u finalu lige evrope

- Ozymandias
- Kontakt:
Ko druga opcija moze proci, ko treca je idealan.
Finu je partiju pruzio i u finalu Fa kupa, bio je nelos

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Giroud je igračina, ne trebate gledati samo golove.
Let's talk about SIX baby!
Smeće od igrača
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Jest ako igraš sa 2 ubitačna krila koji zabijaju ili sa dva špica.
U svim ostalim postavkama je beskoristan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
GARETH BALE trebao bi sljedeće nedjelje protiv West Hama zaigrati za Tottenham prvi put nakon sedam godina.
Velšanin se ovog ljeta vratio u Spurse na jednogodišnju posudbu iz Reala, a reprezentativnu pauzu iskoristio je za dodatne pripreme i hvatanje forme s igračima koji nisu otišli u reprezentacije.
Kako piše Football London, treneri u Tottenhamu šokirani su Baleovim fizičkim stanjem, iako je posljednji put igrao prije četiri mjeseca. Velšanin je navodno u fantastičnom stanju i trenira "kao konj", kako bi što spremniji dočekao nastavak prvenstva.
Spreman za utakmice
"U Tottenhamu je nevjerica jer je Bale u nevjerojatnoj formi. Treneri i osoblje ne mogu vjerovati koliko se Bale trudi i kakav je primjer mladim igračima koji s njim trenutačno rade. Trebao bi biti potpuno spreman za utakmice koje su pred njim", piše Football London.
Nevjerica 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije ni konj sto je nekad bio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Welški at
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Sto bi reko jedan forumas, vezite se polijecemo fijuuuu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono što on radi i šta treba da donese na terenu radi izvrsno. Ni ja od Wijnalduma ne očekujem 15 golova po sezoni, al postoji razlog zašto igra svaku utakmicu. Njega uzimam za primjer jer je neopravdano omražen među bosanskim Skauzerima, kao što je Giroud bio dok je igro za Arsenal.
Let's talk about SIX baby!
- Konigsblau
- Kontakt:
Da li bi
Kane
Son Bale
Mogli poharat ovu sezonu
Kane
Son Bale
Mogli poharat ovu sezonu

Wir leben dich Schalke 04!

Još jedan trofej.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.