FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moze. Ismijavalo se sto smo nekad doveli Asima Zec skoro kad smo nesto pricali o Upravama, prelaznim rokovima i slicno, a sad odjednom Asim Zec nije losa opcija za rotaciju, pm.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A sad fakat ,koliko god glupo zvucalo opet ce nam dobro doci .S obzitom koliko imamo utakmica I da uopwte nemamo krila 

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 okt 2020, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ne budi kratkovidan i ograničen!
Dakle, ne vrijedi 5,5, koliko je imao, već manje. Nije klasa ali nije ni očajan za rotacije, ponavljam u kakvoj smo sada!
Čitaj malo, ne miješaj kruške i jabuke da bi bio u pravu.
Željezničar za život cijeli!
Kakve opcije na krilima imamo osim Mustafe, sve je grehota dati marku za platu, Asime sretno!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja ne mijesam nista. Jedva se cekalo da Zajmovic, Ramovic, Zec i ostali odu, a sad vracaj jer nemamo kud vise jer smo 9.10. bez bilo kakvog desnog krila. Je li bila skoro prica ovdje lista igraca slobodnih iz prethodnih godina pa kao koje igrace smo mi doveli i bukvalno se ismijavalo sto smo tad doveli Asima u smislu kako smo lose "probrali"?
Ljudi mi smo klub koji trenutno može uzimati jedino ove otpade sa fudbalske deponije za sitan novac to jednostavno moramo sebi u glavu usaditi. I kad se tako realno gleda ovo i nije toliko loše, bolje i Asim kao opcija nego iko. E sad drugi par rukava je što mi i dalje mislimo da kao možemo nekog ozbiljnog privoliti da dodje kod nas. I takav nam period ide da nam bukvalno valja bilo ko.
LjoZee je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:25Ja ne mijesam nista. Jedva se cekalo da Zajmovic, Ramovic, Zec i ostali odu, a sad vracaj jer nemamo kud vise jer smo 9.10. bez bilo kakvog desnog krila. Je li bila skoro prica ovdje lista igraca slobodnih, dobrih iz prethodnih godina pa kao koje igrace smo mi doveli i bukvalno se ismijavalo sto smo tad doveli Asima u smislu kako smo lose "probrali"?
Kada se jedva čekalo Ljože? Kada smo tražili bolje i bili u poziciji da eventualno dovedemo 'bolje', ali nismo.
Trenutno kada škripu u napadačkom dijelu, kada smo ostali bez ključnog na sredini terena a ključni igrač ekipe i kapiten, hem nije u formi, hem je povrijeđen, plus ovo sve što sam ti nabrojao oko krila, tebi ne paše igrač koji može dati ruke ako se bude koristio pravilno, koji bi igrao za siću, jer eto imaš principe.
Ma hajde. A gdje klub tu stari?
Željezničar za život cijeli!
Svi znamo kakva je situacija u klubu, nemamo para i dobro je da smo našli još jednu opciju na krilu, jer Veseli, Gasal, Subasic su van forme, Ermin van terena i po potrebi Hajdar i Bojo su loše opcije za krilo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Boljeg trenutno ne možemo priuštiti, a dobro je pa i Zeca mozemo dovest u situaciji kakva jest
Hvala ti Asime što si pristao na potpis!
Subasic nije fudbaler, decko je tu samo da nije na ulici.
Asim Zec

*pristao da nam yebes zivce zajedno sa bratom po igri Mladenom Veselinovicem
-
- Kontakt:
Valjda je malo nadoso u glavi svojoj ako bude bit ce dobro pojacanje
Rodjeni su pitarske picke!
Da je dosao ne bi ga nogirali iz Zrinjskog
Jel realno da ima ljudi koji opravdavaju ponovno dovodjenje jednog igraca koji u sebi nema ni gram profesionalizma. Sa Asimom po titulu, lafo dobar za rotacije, dno dna 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.