Najbolji trener u21 koji smo ikad imali.
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Hotica dodatno pozvao, i gura ga medju prvim sa klupe. Totalno je pogubio sve konce.Beduin je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:48Dokazao je sinoc Princ svu svoju raskos neznanja i bezobrazluka.
Uigravas Hodzica i onda ga ne ubacis, uigravas Gojaka i onda ga ubacis par minuta do kraja. Ma mars matori, iako mi je zao sto za ovakvu ljudinu moram ovakvo nesto napisati. Ali se posrao sinoc i po nama i po sebi.
Ako ima obraza treba priznati greske i odmah dati otkaz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Chapman1886
- Kontakt:
ne mogu ozbiljno shvatiti lika kojem se ekipa raspadala ko kula od karata na terenu i pritom ništa apsolutno nije uradio po pitanju toga,izmjena nepoznat pojam.što si zvao 55 igrača jebli te oni

Samo Sloboda | COYG
Ne kakite, pola foruma je prizivalo Hotića do prije sedam dana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lik našao eksperimentisati u najbitnijoj utakmici, mijenjao pola postave. ODLAZI UBLEHO!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Rijetko dosadan si lik, pola postave je promijenio zbog opravdanih razloga (povreda, covid),
a ne zato što je htio.
a ne zato što je htio.
-
- Kontakt:
kuknjava
TI si mučki lažov! A šta sa Hodžićem, Gojakom?
TI si mučki lažov! A šta sa Hodžićem, Gojakom?
-
- Kontakt:
Kod tebe je sve crno i bijelo. Pa mnogi selektori ilitiga treneri svijeta rade identično, a nije da baš Bajević ima igračine na raspolaganju! Jedini uvijek sigurni mogu biti Džeko, Pjanić i Šehić, sve ostalo je rotacija.
Razocarao si me ko trener!Potpuno pogresna formacija,taktika nakon 15tog minuta nije ni postojala,sve se svodilo na gađanje Dzeke a da ovaj proslijedi loptu na krila.Pjanic nije imao s kim i da igra.Cimirot,iako trkacki raspolozen,cesto se krio iza lopte i na taj nacin minimizirao sredinu terena i gusio Pjanica.Kolasinac odlican,ali i njegov trud je pao u vodu jer ga nisi znao iskoristiti.Potpuno razocarenje,nisi uradio ono zbog cega si doveden.Budi gospodin do kraja i podnesi ostavku.Ima ko ce voditi vec reprezentaciju
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Kakva rotacija u ovakvoj utakmici? Što je uigravao igrače protiv Italije i Poljske ako će ih mijenjati u najbitnijoj utakmici 

-
- Kontakt:
Predlažem da malo uključiš moždane vijuge i pročitaš dubinski i suštinski post a ne površinski kao što i sam pišeš.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:32Kakva rotacija u ovakvoj utakmici? Što je uigravao igrače protiv Italije i Poljske ako će ih mijenjati u najbitnijoj utakmici![]()
-
- Kontakt:
Ajde bježi tamo amaterčino, obrukaš se sa postom pa onda vrijeđaš. Vodi kući i ovu amaterčinu sa sobom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma princ probao neke igrace pred Holandiju.Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:20Hotica dodatno pozvao, i gura ga medju prvim sa klupe. Totalno je pogubio sve konce.Beduin je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:48Dokazao je sinoc Princ svu svoju raskos neznanja i bezobrazluka.
Uigravas Hodzica i onda ga ne ubacis, uigravas Gojaka i onda ga ubacis par minuta do kraja. Ma mars matori, iako mi je zao sto za ovakvu ljudinu moram ovakvo nesto napisati. Ali se posrao sinoc i po nama i po sebi.
Ako ima obraza treba priznati greske i odmah dati otkaz.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sine, nije rotirao jer mu se digo ****, nego jer nam je dobar dio ekipe povrijeđen. Za taktiku i reakcije tijekom utakmice mu se može srat za igrače u prvoj postavi, ne.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:32Kakva rotacija u ovakvoj utakmici? Što je uigravao igrače protiv Italije i Poljske ako će ih mijenjati u najbitnijoj utakmici![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Ti o definiciji riječi obrukaš znaš dosta.
Cijelo jutro i podne ponavljaš jedno te isto i dozivaš selektora kojeg je sreća poslužila što je vodio već posloženu reprezentaciju u pravo vrijeme i sa pravim igračima.
Cijelo jutro i podne ponavljaš jedno te isto i dozivaš selektora kojeg je sreća poslužila što je vodio već posloženu reprezentaciju u pravo vrijeme i sa pravim igračima.
-
- Kontakt:
Opet pitam šta je sa Hodžićem i Gojakom koji su igrali obe utakmice prije ove?
Sehic?Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:30Kod tebe je sve crno i bijelo. Pa mnogi selektori ilitiga treneri svijeta rade identično, a nije da baš Bajević ima igračine na raspolaganju! Jedini uvijek sigurni mogu biti Džeko, Pjanić i Šehić, sve ostalo je rotacija.
-
- Kontakt:
Begović već godinama ne igra ozbiljan nogomet, bolje reći ne brani nigdje konstantno.Fudbalbr1 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:40Sehic?Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:30Kod tebe je sve crno i bijelo. Pa mnogi selektori ilitiga treneri svijeta rade identično, a nije da baš Bajević ima igračine na raspolaganju! Jedini uvijek sigurni mogu biti Džeko, Pjanić i Šehić, sve ostalo je rotacija.
Penali nisu jedino mjerilo dobrog/lošeg golmana jer da je tako J.Oblak bi bio prosječan golman a ne top.
-
- Kontakt:
Lik sinoc prljav fatihu uci... Ozbiljan fudbaler...Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:41Begović već godinama ne igra ozbiljan nogomet, bolje reći ne brani nigdje konstantno.Fudbalbr1 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:40Sehic?Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:30Kod tebe je sve crno i bijelo. Pa mnogi selektori ilitiga treneri svijeta rade identično, a nije da baš Bajević ima igračine na raspolaganju! Jedini uvijek sigurni mogu biti Džeko, Pjanić i Šehić, sve ostalo je rotacija.
Penali nisu jedino mjerilo dobrog/lošeg golmana jer da je tako J.Oblak bi bio prosječan golman a ne top.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Sheyi, zemuntrg i 85 gostiju.