Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da drzave koja je dala Europskog prvaka. A 6 titula u Grckoj nista a? Ne pricam nista o njegovom vodjenju trenutno, star jeste i cudi me sto je pristao da vodi reprezentaciju. Ali cinjenica da je nas daleko najbolji i najtrofejniji trener rezultati to govore. Kakve su trenerske karijere ostalih?Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:24Spominjes kup drzave koja ne postoji 30 godina kao jedan od najvecih uspjeha i onda nesto dizes tog lika. Eto ti ga u Velez, za reptezentacije nije ovaj fosil koji igra bunker protiv irske provincije.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 07:59Odlazi Dusko, koji **** ti je ovo trebalo. Ova ublehaska reprezentacija i savez trebaju nekoga iz njihovog ranga, kakvi su bili svi tvoji predhodnici. Ipak si ti Dusko jedini koji je u reprezentaciju dosao sa zavidnom trenerskom karijerom.
Kup Jugoslavije sa Velezom.
4x prvak Grcke sa Aekom.
2x prvak i jednom osvajac kupa Grcke sa Olimpijakosom.
Doce nam neko sa boljom trenerskom karijerom? Hoce ****!![]()
Imas jos Vahu koji ima neke rezultate iza sebe i to je to. Ali mudriji je Vaha i zna da bi i on ovako prosao u ovoj reprezentaciji.
Amar Osim, ako se već igrači zajebavaju na terenu možemo i mi sa Amarom na presicama.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:43Kakav Marinović, jel to onaj kod kojeg Sarajevo nije ošutalo na gol Celtica. Gori izbor od Krstajića
![]()
Ko o cemu, Rodjeni o vremenu prije Krista.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:45Da drzave koja je dala Europskog prvaka. A 6 titula u Grckoj nista a? Ne pricam nista o njegovom vodjenju trenutno, star jeste i cudi me sto je pristao da vodi reprezentaciju. Ali cinjenica da je nas daleko najbolji i najtrofejniji trener rezultati to govore. Kakve su trenerske karijere ostalih?Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:24Spominjes kup drzave koja ne postoji 30 godina kao jedan od najvecih uspjeha i onda nesto dizes tog lika. Eto ti ga u Velez, za reptezentacije nije ovaj fosil koji igra bunker protiv irske provincije.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 07:59Odlazi Dusko, koji **** ti je ovo trebalo. Ova ublehaska reprezentacija i savez trebaju nekoga iz njihovog ranga, kakvi su bili svi tvoji predhodnici. Ipak si ti Dusko jedini koji je u reprezentaciju dosao sa zavidnom trenerskom karijerom.
Kup Jugoslavije sa Velezom.
4x prvak Grcke sa Aekom.
2x prvak i jednom osvajac kupa Grcke sa Olimpijakosom.
Doce nam neko sa boljom trenerskom karijerom? Hoce ****!![]()
Imas jos Vahu koji ima neke rezultate iza sebe i to je to. Ali mudriji je Vaha i zna da bi i on ovako prosao u ovoj reprezentaciji.Vaha nesto i to je to.
Meni je skoro svejedno ko će biti od dostupnih jer će ih većina pljuvati čak i prije preuzimanja repke.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:38Sušić ili Osim od dostupnih trenera. A Bilić od nedostupnih. Sušić kakav god da je, on je Pochettino za Bajevića.
Dodaj nikad losiju Grcku koja nam je bila konkurencija u brobi za direktan plasman, a i takvoj Grckom smo 2 boda pobjegli.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:33Sport je takav, zaista treba ogromna doza sreće a Sušić ju je definitivno imao.ReX je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:31Potvrdio je on svoj trenerski (al istinski) kvalitet u narednim kvalifikacijama sa epilogom u Izraelu i nadom da nas Izrael napadne.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:29Recimo Sušić koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme pa da ponovo potvrdi svog trenerski kvalitet ali ovaj put da ponese zajedno i kasete i cd-ove.![]()
Sami prime većine igrača i možda najbolji roster ikada otkako je reprezentacije.
Vidjetces da ce biti jedan od 2-3 najozbilnija kandidata. Moj stav o njemu je jasan (U21 je vodio katastrofalno u drugoj rundi kvalifikacija od rezultata, spiska, poziva menadzerski igraca), ali ima puno kredita u savezu i nebi me cudilo da postane A selektor.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:43Kakav Marinović, jel to onaj kod kojeg Sarajevo nije ošutalo na gol Celtica. Gori izbor od Krstajića
![]()
Pa slaže sa sa "vizijom" saveza i ne bi me čudilo
To je to.