FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jest meni poznato ono nase bunarenje sinoc, kasne i nerealne izmjene i sl stvari tacno ko da je neko drugi trener bio
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ElCartel11 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 11:48Tatar prelazi puno km jos malo pa cemo mu morati veliki servis raditi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
bordopoeta je napisao/la: ↑09 okt 2020, 10:21
Isto ko na Džeku![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DonerKebab
- Kontakt:
To je ta jugoslovenska skola, rasadnik evropskih brazilaca. Najbolja zemlja svijeta. Oni i Kazahstan.AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 okt 2020, 11:55Jest meni poznato ono nase bunarenje sinoc, kasne i nerealne izmjene i sl stvari tacno ko da je neko drugi trener bio
Eto i Vahe da uzme savezu zadnji dinar, afrikanci skontali ublehu.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo mi je jos falila izmjena u 86 napadac za napadaca, krste na dmf i hebib na beku i tacno bih znao ko jeDonerKebab je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:08To je ta jugoslovenska skola, rasadnik evropskih brazilaca. Najbolja zemlja svijeta. Oni i Kazahstan.AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 okt 2020, 11:55Jest meni poznato ono nase bunarenje sinoc, kasne i nerealne izmjene i sl stvari tacno ko da je neko drugi trener bio
Eto i Vahe da uzme savezu zadnji dinar, afrikanci skontali ublehu.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Čuj na reprezentaciju se loži dijaspora, ruralno stanovništvo i oni malo primitivniji. 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
60.000 primitivaca, seljaka i dijasporaca ispratilo reprezentaciju u Brazil u centru Sarajeva.
De ba, manite se suplje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
govorim sada a onda su bila lijepa vremena uz papeta a ne sada...Moja greška nisam naglasio vrijeme
FKS
Pa to ti je stav "FGR" prema reprezentaciji i njenim navijačima. Tekme reprezentacije zovu vašarom, paradom kiča i seljakluka... Malo je dvolično "ne pratit" reprezentaciju a qrčit se pozivima za Tatara i svim mladim reprezentativcima iz reda FKS. Što se ložimo na Salčina, Pidru, Vladana, Đokanovića kad igraju za u21? Ovdje se tekma protiv Moldavije ispratila skoro kao i svaka tekma FKS.
-
- Kontakt:
idee Torlak hoće li pokušati sve sam završiti odlična lopta... evo prilike goooooooooool goooooooool ponovo Nermin Haskić ali šta je napravio Sedin Torlaaaaaaaaaak gori Koševoooo

Orebro 2012., sa Plišekom.ajdohordas je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:02idee Torlak hoće li pokušati sve sam završiti odlična lopta... evo prilike goooooooooool goooooooool ponovo Nermin Haskić ali šta je napravio Sedin Torlaaaaaaaaaak gori Koševoooo![]()
![]()
![]()
![]()

Imam kartu s te tekme, istok bio 12 KM, sjever 7, pa nas je bilo dobrih 13-14 hiljada. Kad su karte bile 3-5-8 KM, nismo mogli skupit ni pola te cifre. Koliko se smanjio broj navijača...
Pa i ne baš... Bio sam na par tekmi reprezentacije u Zenici, jednom na Grbavici, i nisam osjetio taj "vašar". Izuzev stvari poput parada navijača sa zastavama na autima, prodaje navijačkih rekvizita pred stadionom itd, al to viđam i na većim tekmama Sarajeva. Jedino se slažem da reprezentacija privuče uglavnom dijasporu al to je prvenstveno radi preskupih karti, posebno kod švercera. Meni je previše dat 50-100 KM za kartu, nekom iz Njemačke nije, zato taj iz Njemačke ide na stadion a ja gledam u kafiću. Da se igra na Koševu, da može ući 35 hiljada ljudi, bilo bi puno više "obične" raje, siguran sam.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad je selektor bio Pape a repka igrala na Kosevu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svi nesta svrsavaju na Pejovica a 90% strucnjaka govorilo, "a 30 godina ima, a samo pravi guzvu, sta ce nam polovnjak iz Srbije itd... 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da repka sta valja i Horde bi je bodrile
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆