Nema na čemu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema na čemu
Imaju li ta dvojica ikakve veze sa Zeljom i sarajevskom jalijom i mahalcima Dzekinim?
Ma nemaju ti momci veze sa Sarajevom, to su Turci iz Konye tamo parkiraju svoje adute, slucajnost je sto Visca, Hadziahmetovic, Bajic, Hodzic, Hajradinovic, Sehic, Milosevic imaju veze s njima.
Omark je napisao/la: ↑09 okt 2020, 10:42Meni samo ne ide u glavu zašto svi govore da brz kada uopće to nije, nije startan, svaki bek ga je izblokirao kada je pokušao iz prodora centrirati. Još govori Baho "nije bilo Višće u posljednje vrijeme, trebao bi večeras pokazati šta zna", to je dovoljno bilo da se spozna u kojem će pravcu sve otići.![]()
Celtic je napisao/la: ↑09 okt 2020, 10:46Omark je napisao/la: ↑09 okt 2020, 10:42Meni samo ne ide u glavu zašto svi govore da brz kada uopće to nije, nije startan, svaki bek ga je izblokirao kada je pokušao iz prodora centrirati. Još govori Baho "nije bilo Višće u posljednje vrijeme, trebao bi večeras pokazati šta zna", to je dovoljno bilo da se spozna u kojem će pravcu sve otići.![]()
Ovo je brzina, kakav jadni Višća a isto tako ti što govore da je brz, možda jeste samo ako mu se pošalje lopta u prazan prostor ali i to nije nešto što ne viđamo stalno pa čak i u našoj ligi.
Taj zubanovic meni se cini bio igrac zelje. Isti sumnjivi kvaliteta kao igraci koje zastupa.
apsolutno tačno...DonerKebab je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:32Slika koju stvaraju bh mediji o Visci
Edin je najbolji stranac, ma najbolji igrac Superlige. Desna ruka Erdogana, zeli ga Arsenal zeli ga Milano a svake godine i Fenerbahce. Nude mu kule i gradove, ali Edin u Basaku ostaje.
Real life
Ispodprosjecna kokos, nema tehnike, driblinga, pasa, fizicke snage, veliki brat avdije vrsajevica..
Kad je zabio protiv Sportinga gol u zadnjim minutama i gol iz penala bili su hvalospjevi za povratiti, a Visca daleko najgori igrac utakmice, morao sam praviti video sa majstorijama iz razloga da se uvidi da ovaj covjek nema nikakav kvalitet, ali ocigledno da iza njega stoji jedna velika masinerija SC Sport agencije.DonerKebab je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:32Slika koju stvaraju bh mediji o Visci
Edin je najbolji stranac, ma najbolji igrac Superlige. Desna ruka Erdogana, zeli ga Arsenal zeli ga Milano a svake godine i Fenerbahce. Nude mu kule i gradove, ali Edin u Basaku ostaje.
Real life
Ispodprosjecna kokos, nema tehnike, driblinga, pasa, fizicke snage, veliki brat avdije vrsajevica..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kobayashi, sirBobbyMoore i 20 gostiju.