Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Gledam sad snimak pressice covjek ni ne cuje dobro, ne razumije pitanja, kaze onoj djevojci iz PRa "ja ovo ne razumijem ženo" kako je on uopste vodio i spremao ovo znaju samo igraci u svlacionici. Strucnjak je al je zakasnio 10 godina.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pripremao odnosno skautirao je onaj ćelavi, a ovaj je samo potpisivo.
-
- Kontakt:
Sta mislis koliko ce nam trpac uvaliti golova? Ovo su protivnici po njegovoj mjeri

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Chapman1886
- Kontakt:
Sreća pa im je toliko bitan pa ga neće forsirati. Ne vjerujem da će mnogo, ako i jedan.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 12:20Sta mislis koliko ce nam trpac uvaliti golova? Ovo su protivnici po njegovoj mjeri![]()
-
- Kontakt:
Ja sam bio optimista kad je Bajević imenovan za selektora. Mislio sam on će njih svojom disciplinom dovesti u red i tako je i bilo protiv Italije, ostalo je katastrofa. Puno je mijenjao igrača, puno je bilo novih igrača umjesto da uigrava one koji su igrali protiv Italije. Kakvi god da su bili protiv Poljske trebao je opet pozvati iste ljude, osim onih koji su povrijeđeni, zaraženi. A onda poslije u prijateljskim pozivaj nove igrače, al gotovo je sad. Što kažeš zakasnio je on. Kad je pao klincu za vrat onda došao da vodi repku. Gdje si prije bio kad te reprezentacija trebala i kad si bio sposoban. Hajd ziv bio kući i predaj repku nekom mlađem i energičnijem.
-
- Kontakt:
Ne moraju ga ni forsirati, hattrick mu se smijesi lagano.
Znj portali vec najavljuju mladena krstajica kao zamjenu bajevicu.
Najlogicniji odabir trenera imajuci u vidu ko dolazi kao predsjednik saveza.

@igrajlopte 🐦
Pa zato pojedini i lupaju. A mozda i ne lupaju?!
Neka Mladena Krstajića i treba da bude selektor.
Dosta vise ovih ofucanih komunista sa stilom iz 60tih godina.
Dosta vise ovih ofucanih komunista sa stilom iz 60tih godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Treba Krstajic da nas dokusuri. Gdje izvlace ove pokemone. Bazdarevic, Prosinecki, Bajevic, Krstajic.
Nekako mogu razumiti da je zaostao u vremenu, ali da su mu izmjene neracionalne kao sto su bile protiv poljske, i sad sjeverne irske, to mi je stvarno neshvatljivo.
- DonerKebab
- Kontakt:
Krstajic i Zeljko Buvac, neko poput Nalica ili Zlatana Bajramovica bi bili najbolji izbor. Da makar upgradeujemo igru i stil iz 60ih na 1990te godine.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Ovo sad ko metro u špici. Svako može.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ljudi Bajevic nikad nije bio ni planiran vise od max Eura 2021 (a evo vam ga svima u savezu sada pi vam materina
). On je doveden kao ime da smiri raju koja je se bila donekle digla na noge. Ime, historije, princ bla bla, sve je uradilo plodom, tako da je kamuflaza uspjela.
Sta je tu je sada. Uskoro cemo znati "pravog" selektora. Jer sumnjam da je Bajevic ista radio ovog perioda. Nebi me cudilo da je sve prepopustio velikim magovima Cviki, Musi i Custovicu a da je on kao neki sef u velikoj kompaniji samo davao da ili ne. I zato gledamo neke katastrofalne izmjene i slicno jer ne poznaje uopste koga ubacuje i kakav je igrac. Opet kazem on je doveden da bude neka vrste marionete dok Vico zvanicno preuzme fotelju i dovede svog covjeka.
Od Brazila se vise ne nerviram za ovu reprezentaciju. I poprilicno je lijep osjecaj jer te ne mogu razocarati vise koliko god pokusavaju evo vec treciciklus nakon svjetskog

Sta je tu je sada. Uskoro cemo znati "pravog" selektora. Jer sumnjam da je Bajevic ista radio ovog perioda. Nebi me cudilo da je sve prepopustio velikim magovima Cviki, Musi i Custovicu a da je on kao neki sef u velikoj kompaniji samo davao da ili ne. I zato gledamo neke katastrofalne izmjene i slicno jer ne poznaje uopste koga ubacuje i kakav je igrac. Opet kazem on je doveden da bude neka vrste marionete dok Vico zvanicno preuzme fotelju i dovede svog covjeka.
Od Brazila se vise ne nerviram za ovu reprezentaciju. I poprilicno je lijep osjecaj jer te ne mogu razocarati vise koliko god pokusavaju evo vec treciciklus nakon svjetskog

@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Dajte ljudi. Tjeranje Bajevića je ok ali prizivati početnike koji bi se trebali učiti na nama pa poslije trenirati Jemen ili Kirgistan je smiješno.
-
- Kontakt:
Bajevic je star i senilan vec...S njim se oprostiti... Za solidne uslove dovesti ili BARBAREZA ili AMARA OSIMA. Sasvim realno i povoljno. Kraj price.
-
- Kontakt:
Princ je preuzeo preveliki rizik prije svega za svoj rezime kada je odlučio da bude selektor.
Možda i najsiromašniji roster Zmajeva ikada uz bezbrojne ozljede i izostanke zbog lažne gripe.
Ja mu ne mogu i neću prigovoriti, njegovi uspjesi u dosadašnjoj trenerskoj karijeri su sasvim dovoljan pokazatelj. Prevruć je ovo krompir bio.
Možda i najsiromašniji roster Zmajeva ikada uz bezbrojne ozljede i izostanke zbog lažne gripe.
Ja mu ne mogu i neću prigovoriti, njegovi uspjesi u dosadašnjoj trenerskoj karijeri su sasvim dovoljan pokazatelj. Prevruć je ovo krompir bio.
-
- Kontakt:
Princ 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, DeeWa, HariTz i 23 gosta.