Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Tesnjak1991 » 09 okt 2020, 09:51

Uđo da pročitam reko garant fine komentare za momka koji je debitovao u ovako teškoj utakmici, i odigrao skoro bez greške 120 minuta, kad ono..

Dečko ima odličnu dugu loptu, nekoliko puta je slao odlično, prvi dodir mu je odličan, pri pritisku ne paničari, imao par ekstra intervencija čak i na beku gdje je kontre zaustavio..

Evo pokušavam da skontam šta je to trebao da uradi da dobije komplimente forumske mase koja ovdje piše, vjerovatno da zabije koji gol što su pišća i ekipa uspjeli ofulati.

Odbrana po meni i više nego solidna, napad je zakazao potpuno.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 okt 2020, 09:58

:bih:
Cartman je napisao/la:
09 okt 2020, 01:07
Po meni razocarao. Pogotovo s loptom u nogama. Ne zanima me je li prva utakmica, ako ne moze da igra pred hiljadu ljudi protiv engleskih treceligasa onda je samo jos jedan koji ce se usrat kad zatreba.

Da je talenat ne sumnjam, ali u ovom trenutku daleko od onoga sto je se ovdje predstavljalo.
Prijatelju gol smo dali dubokim pasom od Anela ...Decko je izvadio loptu sa linije ... Svaki zracni duel je dobio .. Jedan pas je pogresio ostali su bili tacni...Dva klizeca starta skolski odradjeni... Zalaganje maximalno ... Moje misljenje da je trazio Bajevic da se igra gradi od Pjanketa tako da je Anel skoro svaku loptu igro na Pjanica provlacio izmedzu dvojice... Neznam sta si ocekico da uzme loptu is naseg sesnesterca i da povuce do njihova gola... Evo BBC je objavio ocjene za momka mlada u vakom vaznom momentu ipak je medzu najbolje ocjenjenim.... Hvalila je komunikacija i uigranost ali mislim da niko od njih nije tu kriv ... Mislim da treba da podrzavamo vakve momke mlade i koji su odabrali nasu repku i srcem igraju Hvala njima i njihovim roditeljima.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 09 okt 2020, 09:59

adal je napisao/la:
09 okt 2020, 09:58
:bih:
Cartman je napisao/la:
09 okt 2020, 01:07
Po meni razocarao. Pogotovo s loptom u nogama. Ne zanima me je li prva utakmica, ako ne moze da igra pred hiljadu ljudi protiv engleskih treceligasa onda je samo jos jedan koji ce se usrat kad zatreba.

Da je talenat ne sumnjam, ali u ovom trenutku daleko od onoga sto je se ovdje predstavljalo.
Prijatelju gol smo dali dubokim pasom od Anela ...Decko je izvadio loptu sa linije ... Svaki zracni duel je dobio .. Jedan pas je pogresio ostali su bili tacni...Dva klizeca starta skolski odradjeni... Zalaganje maximalno ... Moje misljenje da je trazio Bajevic da se igra gradi od Pjanketa tako da je Anel skoro svaku loptu igro na Pjanica provlacio izmedzu dvojice... Neznam sta si ocekico da uzme loptu is naseg sesnesterca i da povuce do njihova gola... Evo BBC je objavio ocjene za momka mlada u vakom vaznom momentu ipak je medzu najbolje ocjenjenim.... Hvalila je komunikacija i uigranost ali mislim da niko od njih nije tu kriv ... Mislim da treba da podrzavamo vakve momke mlade i koji su odabrali nasu repku i srcem igraju Hvala njima i njihovim roditeljima.
Svaki zračni duel osim onog kod gola Iraca, da!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2020, 10:06

Niko ne osporava da je talenat, ali je se njegov trenutni nivo previse dizao ovdje na forumu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 okt 2020, 10:13

Pratio sam najvise Ahmedhodzica tokom utakmice da vidim kako ce odigrati debitanski nastup i bio je medju boljim, kupio je sve sto se moglo kupiti, iznosio duge lopte do sredine terena...greska kod gola je bila ceiptica i sanicanina, jedna pao drugi odbila se lopta od njega i ovaj ga uvalio u go.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 okt 2020, 10:22

Za debitanta i vise nego odlicno. Bravo Anele.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 09 okt 2020, 10:44

Nek se uhvati skole, nije fudbal za njega.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 09 okt 2020, 11:11

Hebo vas dan jel vi ocekujete da vam VAN DIJK igra , imal ko bolji ? Sta vi mislite da mi imamo 50 supertalentovanih igrača , mi nemamo 11 a kamoli 50.

Ovaj momak je top igrac za nase uslove hvala Bogu kad smo dobili dobrog stopera...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 okt 2020, 11:26

Semper je napisao/la:
09 okt 2020, 10:44
Nek se uhvati skole, nije fudbal za njega.
greske nije imao sinoc, sta pricate ba???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 09 okt 2020, 11:28

Po vama svi su extra odigrali a svaki napad S. Irske je bio opasnost za nas gol, svaki centarsut je bio pola gola.

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 09 okt 2020, 11:34

Samo mazlum koji nikad nije igrao fudbal moze reci da je momak lose odigrao...
MUSVDG

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 okt 2020, 11:35

slusalica je napisao/la:
09 okt 2020, 09:50
h1a2s3o4 je napisao/la:
09 okt 2020, 09:28
slusalica je napisao/la:
09 okt 2020, 09:25

Edin upropastio ??? Pa jeste li vi normalni ?
Način na koji on prima lopte, a što je noćas uradio 15x, najmanje, mogu samo najelitniji igrači. Nikada nije zakazao za repku. Ne serite.
De ba frajeru, ti od rakijestine i bijelog luka uz utakmcu nisi ni vidio. Vjerovatno te i temperatura iz debelih čarapa safatala.

Jest, glavni posao napadača je da lijepo prima loptu. Treba ga u muzej kako kaska i prima loptu i djeci govoriti vidite ovo je Džeko u svom prirodnom staništu.
Par Pjanicevih lopti promasio isto. Ne znam koliko liku treba šansi.
Smanji doživljaj, retardosu.
Ti si jedan divan dečko. :kafa:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 okt 2020, 12:37

Semper je napisao/la:
09 okt 2020, 11:28
Po vama svi su extra odigrali a svaki napad S. Irske je bio opasnost za nas gol, svaki centarsut je bio pola gola.
Pa to je kad nema presing igre, neometano ljudi iznosili loptu i upućivali centaršuteve. Čitav sistem je sinoć bio bezidejan, odbrana osim te jedne situacije gdje smo primili gol bila odlična.

Ja mjesecima pričam ovdje kako molit Boga treba da nekog mladog krilnog igrača dobijemo.

Zamaramo se nebitnim stvarima, budućnost odbrane je sigurna, krilo i bekovi su 0 poena i nikog jos na vidiku nemamo.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 okt 2020, 12:39

Super odigrao, bravo momak.
Čelik Zenica 1945

HerrEngelbert
Kontakt:

Post Postao/la HerrEngelbert » 09 okt 2020, 13:13

Odlično je odigrao, imao je pasova kakvih nikad nisam vidio ni od jednog našeg stopera.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"

Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 okt 2020, 13:20

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 okt 2020, 12:37
Semper je napisao/la:
Pa to je kad nema presing igre, neometano ljudi iznosili loptu i upućivali centaršuteve. Čitav sistem je sinoć bio bezidejan, odbrana osim te jedne situacije gdje smo primili gol bila odlična.

Ja mjesecima pričam ovdje kako molit Boga treba da nekog mladog krilnog igrača dobijemo.

Zamaramo se nebitnim stvarima, budućnost odbrane je sigurna, krilo i bekovi su 0 poena i nikog jos na vidiku nemamo.
Ovo je tačno. Napadači su zakazali i u napadu i u odbrani.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 09 okt 2020, 13:49

Ne znam je li ijedan pas vratio golmanu ko sto imaju nasi po obicaju, naprijed ih salje kao pravi moderni stoper, usudio bih se reci, najbolji sinoc i jedina svijetla tačka!
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 okt 2020, 14:03

forgempp je napisao/la:
09 okt 2020, 13:49
Ne znam je li ijedan pas vratio golmanu ko sto imaju nasi po obicaju, naprijed ih salje kao pravi moderni stoper, usudio bih se reci, najbolji sinoc i jedina svijetla tačka!
i meni je najbolji bio, a jako sam obracao paznju na njega da vidim hoce li kakav kiks napraviti i sta ce sve uraditi na svom debiju, sve je cistio, iznosio, klizao, razdjeljivao loptu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 okt 2020, 14:24

Semper je napisao/la:
U modernom fudbalu stoperi su zadnji osigurač prije gola, a ako hoćeš uspjet moraš natjerat protivnika da propiša krv dok ne dođe do njih.
Ako su stoperi na vjetrometini i ako protivnik ima centaršut za centaršutem, onda nešto drugo ne štima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 09 okt 2020, 14:46

Semper je napisao/la:
To nije do njega i zadnje linije. Sta treba, izlaziti na 50 m od gola? Decko je, za svoje godine, debi u ekipi, prvi put igrao sa Sanicaninom, ..., odigrao i vise nego dobro ...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.