Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
'ebote pa Celik je za ove izmislio integritet!
Spojise se na drzavnu sisuonako je napisao/la: ↑08 okt 2020, 20:22Kako ono kazu, protiv sistema, rezima, partija... hahahaZip je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:59![]()
![]()
![]()
![]()
Jednoglasna odluka: FK Željezničar proglašen klubom od značaja za Općinu Novo Sarajevo
To znači da će pitanje finansiranja kluba s Grbavice odsad biti posebna stavka kod planiranja budžeta, umjesto što se, kao dosad, novac Željezničaru usmjeravao kroz projekte.
Sve pade u vodu, odose na budzet ljudi

Uhljebi 1987
Komsije, za koga da glasamo na izborima? Ko je najbolji za narod, za sport, vi ste sad u tim vodama, hajd recite, koga da zaokruzimo?
since 1973
Postali su dio predizborne kampanje SDA 

Znaju Zeljovci u repki kako se osvetiti Vici. Nema para za jajaru. 

-
- Kontakt:
Vidi ovih fukara sa Grbavice. Od danas na budjetskoj sisi
Daje im SDA po milion svake godine. Oj SDA kujica hahaha
Daje im SDA po milion svake godine. Oj SDA kujica hahaha
Lazesss da su na budjetu hahahahahahahah ajjjjj SDA ZELJEZNICAR jaci od rezima,partija k uraca ,palaca .......
Nije ih stid ,majko moja i kaze oni vlasnici Zelje.
Sad je jasno,vlasnik je opcina i ko god bude nacelnik,ali opet kazem isto kao sto je Grbavica baza bez poraza tako su i oni jaci od rezima

Tek sada postaje jasno sta je Celik za ove uhljebe
Nije ih stid ,majko moja i kaze oni vlasnici Zelje.
Sad je jasno,vlasnik je opcina i ko god bude nacelnik,ali opet kazem isto kao sto je Grbavica baza bez poraza tako su i oni jaci od rezima

Tek sada postaje jasno sta je Celik za ove uhljebe

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jedino pozitivno iz ovog poraza reprzentacije sto nece biti para za kriminalni savez, da Bog da se raspali do temelja, to je jedini nacin da dođu bolji dani za Bh. fudbal !
Mjau !
Prebacit ce se i Savez na drzavnu sisu, po ugledu na Zeljeznicar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
I kazu, vi se prodali vijetnamcu, kinezu ovom, onom. Nista se ne pitate u klubu, pere pare preko vas, ugasit ce vas kad mu dosadite itd, itd. A kazu dalje, Zeljeznicar je njihov, mogu sta oni hoce, nikom ga ne daju, radnicki klub, ne smije se nikakva odluka donijeti ako navijaci ne aminuju, jer on je njihov...
Hahaha, ali Boga mi samo su za smijanja. Sad su SDA, pa kad dodje SDP onda ce biti njihovi, i tako dalje i tako dalje. Ali je bitno da je on njihov i da ga nikom ne daju.
Hahaha, ali Boga mi samo su za smijanja. Sad su SDA, pa kad dodje SDP onda ce biti njihovi, i tako dalje i tako dalje. Ali je bitno da je on njihov i da ga nikom ne daju.
since 1973
Opštinski Klub želješčar.... Sad će im opština rasprodat svu imovinu
Meni je jos samo ostala dilema, da li su OFK Zeljeznicar ili ONK Zeljeznicar?
since 1973
Zeljescar je uvjek bio na drzavnoj-opstinskoj sisi samo je sada to sve legalizovano i ne treba se cuditi.Vise od pola reprrzentacije kazu njihova djeca a raduju se sto su izgubili(mozak manijaka teska situacija),psuju savezu a da nije tog istog ne bi imali teren kakav imaju itd.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vico i Vicine p.i.c.e
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Svasta bih napisao ali kad bolje skontam najvise ce vas boljeti kad kazem:"Bolje Vicine pi.ke nego SDA kur.va

Jednoglasna odluka: FK Željezničar proglašen klubom od značaja za Općinu Novo Sarajevo
To znači da će pitanje finansiranja kluba s Grbavice odsad biti posebna stavka kod planiranja budžeta, umjesto što se, kao dosad, novac Željezničaru usmjeravao kroz projekte.
Pa kaze " NIKOM TE NEDAMO"!!!!!!!!
Hahahahahaahahahahahahahahahahahahah
Hahahahahaahahahahahahahahahahahahah
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.