CroCopa poznajem osobno. Da vidi u sto koristis njegovo ime navukao bi ti medjunozje do grla.
PL prepucavanja
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Obicno se ne javljam na slicno kad neko napiše ovaj bi ti onaj bi ti..Probisvjet je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:34CroCopa poznajem osobno. Da vidi u sto koristis njegovo ime navukao bi ti medjunozje do grla.
Samo CroCop bi ga baš išamarao lik je totalna suprotnost od ovog nacionalnog prepucavanja.
Takvi su bili i vladari prije 500,600, 700 godina pa u njihovo ime se danas rade zlocini i genocidi na svim stranama sve u svemu sunovrat totalni.
Žvaljo svaku izjavu za novinare, uzima Sarajevo u svoja prljava usta.
Jesu se usutili
Samo su cekali sta ce biti na tekmi u ponedjeljak, ali avaj... nema ni slike ni tona. E moj Cro psicu...Ne znam vise ni sta bih te za'ebavao.
Nista, javi se kad skines brnjicu, samo da se ne sekiram.

Nista, javi se kad skines brnjicu, samo da se ne sekiram.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ako si ga ti upoznao na ovaj nacin ja radije ne bihProbisvjet je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:34CroCopa poznajem osobno. Da vidi u sto koristis njegovo ime navukao bi ti medjunozje do grla.

Stevo i dalje ti je humor stran pojam

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ma pusti to... nasekirao si me, nema te od ponedjeljka... sta znam sta ti rade hrvati, znaju biti brutalni, znas i sam.CroCop je napisao/la: ↑06 okt 2020, 18:51Ako si ga ti upoznao na ovaj nacin ja radije ne bihProbisvjet je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:34CroCopa poznajem osobno. Da vidi u sto koristis njegovo ime navukao bi ti medjunozje do grla.![]()
Stevo i dalje ti je humor stran pojam![]()
Nek si se samo javio, necu te za'ebavat danas. Ujutro se loguj.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nema te od ponedjeljka, danas utorak
Mi poraz dozivimo gospodski, ni prvi ni zadnji.
Nego ne ulazim toliko cesto na forum kao neki kojima je to jedina zivotna zanimacija
Imam osjecaj da ces i na ovo replicirati nekom svojom forom koja je samo tebi smijesna, a svima drugima neugodna za citanje
Ne moras se trudit idem u stvarni zivot koji neki nemaju.

Nego ne ulazim toliko cesto na forum kao neki kojima je to jedina zivotna zanimacija

Imam osjecaj da ces i na ovo replicirati nekom svojom forom koja je samo tebi smijesna, a svima drugima neugodna za citanje

Ne moras se trudit idem u stvarni zivot koji neki nemaju.

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Rekao sam ti, necu te danas zajebavat. I drzim se toga.CroCop je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:20Nema te od ponedjeljka, danas utorak![]()
Nego ne ulazim toliko cesto na forum kao neki kojima je to jedina zivotna zanimacija![]()
Imam osjecaj da ces i na ovo replicirati nekom svojom forom koja je samo tebi smijesna, a svima drugima neugodna za citanje![]()
Ne moras se trudit idem u stvarni zivot koji neki nemaju.![]()
Lijepo se provedi veceras, zelim ti da budes iskljucivo u zenskom drustvu.
Sutra cu te se sjetit.
Dobar dan psicu...
Gledamo li BiH vs Irska? Igra nam Pjanke, jesi optimista da cemo proci?
Gledamo li BiH vs Irska? Igra nam Pjanke, jesi optimista da cemo proci?
Nisam gledao. Jesi zadovoljan rezultatom ?
hahahahaha
-
- Kontakt:
Selam za jedini klub na budzetskoj sisi.
NIKOME TE NE DAMO !!!
NIKOME TE NE DAMO !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Željina djeca i "željin stadion". Recept za uspjeh. Čestitke zas spajanje na budžet! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ŠUGAVCI RASPALI PLAVI ONI SU ZA SVE KRIVI
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Lijepa naša Zenica, a ne kao ovi šugavi državni kmetovi.
Nije ti gospodar iz Siska dao da gledas mec?
-
- Kontakt:
Ma pitao je on da bi gledao neku utakmicu,ja govorim ne moze, i poslije kontam syebao sam covjeka,kad on poslije umire od smijeha,reko sta ti je konju ,kaze sjeverna irska hahahaha hahahaha hahahaha
Za dom spremni!
- svrakino1921
- Kontakt:
03.09.2020.
Opcinsko vijece-Opcine Centar
I ono naslo nekom nesto pricat
Svasta
Opcinsko vijece-Opcine Centar
I ono naslo nekom nesto pricat
Svasta
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 43 gosta.