Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Konzerva
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Konzerva » 08 okt 2020, 23:56

gol je pao sa cipeticeve i sanicaninove strane, anel nije kriv ni sekunde bio tu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 08 okt 2020, 23:57

momčino pod ruku sa dennisom vraćaj pasoš i pravac švedska spašavaj se ove provalije
Samo Sloboda | COYG

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 okt 2020, 23:57

QUARTERBACK je napisao/la:
08 okt 2020, 23:51
Rimes87 je napisao/la:
08 okt 2020, 23:49
E, nije belaj, momak super odigro, ali, ja samo pitam, gdje je bio kod gola?
ma amaterska greska cipetica, covjek mu ide na loptu a on je ceka :rol: anel ostao na vrhu sesnesterca jer je iza njega bio i sanicanin uz cipetica
Pa dobro, neki ovdje govore da je on moderni CB. Moderni CB ima awareness da isprati ako bek ispadne. Opet, nista protiv momka, ali nije bas da je sad prekuco igricu. Malo ohaniti sa hvalama. A za Cipeticevo ispadanje ne zelim pricati na ovoj temi, mada, ko god da je od pozvanih (i nepozvanih) RB igro ondje bi ispao kao iz Fice.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 08 okt 2020, 23:58

Svaka cast i njemu i Sinisi!! Dobro su i odigrali kakvu pomoc su imali od Cipetica i Kolasinca.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 okt 2020, 23:59

Konzerva je napisao/la:
08 okt 2020, 23:56
gol je pao sa cipeticeve i sanicaninove strane, anel nije kriv ni sekunde bio tu.
Nema veze što ga je nadskočio napadač!?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 okt 2020, 23:59

Konzerva je napisao/la:
Ne, Sanicanin je igrao lijevo a Ahmedhodzic desno, tako da to sto si napisao nema logike.
Papac Papac,
Papac Papac,

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 09 okt 2020, 00:00

Oba stopera odron, svaki centarsut je bio opasnost za nas gol.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 09 okt 2020, 00:02

Nesiguran je bio u odbrani i koliko sam vidio najlosije ocijenjen igrac u zadnjoj liniji kod nas. Ali ne mozes ni ocekivati od tako mladog igraca u svom debiju da rasturi, bez obzira koliko neki dizali svoja ocekivanja za njega i Hadzikadunica. Dobra stvar je sto je pokazao da umije, i za 5-6 godina bi uz pravilan razvoj trebao postati stabilan igrac i jako koristan za nas u odbrani. Treba vremena.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 okt 2020, 00:04

Konzerva je napisao/la:
Nije tačno. Saničanin je tek drugi ispao, Cipetić drugi, a Ahnedhodžić prvi.
Mada, nijedan nije kriv jer je to sve zbog nedostatka komunikacije i neuigranosti.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 09 okt 2020, 00:06

mire96 je napisao/la:
09 okt 2020, 00:02
Nesiguran je bio u odbrani i koliko sam vidio najlosije ocijenjen igrac u zadnjoj liniji kod nas. Ali ne mozes ni ocekivati od tako mladog igraca u svom debiju da rasturi, bez obzira koliko neki dizali svoja ocekivanja za njega i Hadzikadunica. Dobra stvar je sto je pokazao da umije, i za 5-6 godina bi uz pravilan razvoj trebao postati stabilan igrac i jako koristan za nas u odbrani. Treba vremena.
To je to. Smeta mi samo uzdizanje u nebesa i ono 'vrati pasos'. Ja ocekujem da bude bolji u buducnosti, ali, to je opet do njega.
Papac Papac,
Papac Papac,

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 okt 2020, 00:07

Momak je odigrao solidno, vrhunski potencijal bez ikakve dileme...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 okt 2020, 00:08

Beduin je napisao/la:
08 okt 2020, 23:52
Ne znam, ali mene ovaj momak nije dojmio veceras. Prevelik pritisak, ogromna ocekivanja, a ispadao je dosta puta i skoro pa svaki zracni duel izgubio. Neko je to naveo kao njegovo najvece oruzje uz iznosenje lopte, a ja slabo od toga da sam vidio. Sanicanin je daleko bolje loptu iznosio i kretao napred po potrebi.
Mozda je i do protivnika koji igra visoke lopte i u tome su besprijekorni, ali svoju visinu moze i mora bolje koristiti u tim duelima.

Kako god, osvjezenje je za reprezentaciju i nadam se s dosta uspjeha da ce nositi nas dres, kao i ostala 2 nova nasa defanzivca.
neznam sta si gledo Anel je dobio svaki zracni duel
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 okt 2020, 00:08

Bio je dobar večeras, obzirom da je debitantski nastup. Teška utakmica za štopere večeras bila.

Njegova je lopta bila prema Cipetiću za gol.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 okt 2020, 00:09

ASD je napisao/la:
09 okt 2020, 00:04
Konzerva je napisao/la:
Nije tačno. Saničanin je tek drugi ispao, Cipetić drugi, a Ahnedhodžić prvi.
Mada, nijedan nije kriv jer je to sve zbog nedostatka komunikacije i neuigranosti.
pogledajte usporeni snimak pa ce te vidjeti
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 09 okt 2020, 00:11

Momku svaka cast, mlad je i bit ce aBd veliki igrac, ali veceras je bio jako los. Potencijal je tu, mladost je tu, debitantski nastup je tu i sve to stoji, ali ako zanemarimo te stvari i ocijenimo samo njegovu igru, onda je tako kako je. Ne moze se reci da je bio katastrofalan jer ovi Irci ni Andori ne bi stvorili puno prilika, ali svaki njihov centarsut je bio opasan po nas gol. Sanicanin je bio bolji za 5 do 10%, ali i on je poprilicno podbacio. Doduse, treba reci i da se generalno kao tim lose branimo i da ne treba sve svaljivati na stopere.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 okt 2020, 00:13

Ovaj momak je buducnost, ako zapne na transferu licno cu mu pomoci i odvesti ga u Seriu A i povezat s cijenjenim ljudima u evropskom fudbalu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 09 okt 2020, 00:15

Wandelanoite je napisao/la:
09 okt 2020, 00:13
Ovaj momak je buducnost, ako zapne na transferu licno cu mu pomoci i odvesti ga u Seriu A i povezat s cijenjenim ljudima u evropskom fudbalu.
Jeste. I ja cu sad Amara Beganovica u Belgiju prodati.
Papac Papac,
Papac Papac,

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 okt 2020, 00:20

Ghuraba je napisao/la:
09 okt 2020, 00:11
Momku svaka cast, mlad je i bit ce aBd veliki igrac, ali veceras je bio jako los. Potencijal je tu, mladost je tu, debitantski nastup je tu i sve to stoji, ali ako zanemarimo te stvari i ocijenimo samo njegovu igru, onda je tako kako je. Ne moze se reci da je bio katastrofalan jer ovi Irci ni Andori ne bi stvorili puno prilika, ali svaki njihov centarsut je bio opasan po nas gol. Sanicanin je bio bolji za 5 do 10%, ali i on je poprilicno podbacio. Doduse, treba reci i da se generalno kao tim lose branimo i da ne treba sve svaljivati na stopere.
koji tim moj ghuraba...nema ovdje tima, ja sam toliko razocaran igrom da sam produzetke i penale gledao hladan ko nikad, jednostavno ocekujes poraz jer prolaz nicim nisi zasluzio.

kad je anel u pitanju, a isto tako i dennis kojeg jos nismo vidjeli, pisao sam neki dan da uopste nisam fasciniran u ono malo tekmi u klubovima sto sam ih gledao.
mladi su to momci, treba njima jos koja godina islustva za ove pozicije.
anel je bio i solidan nocas kad skontas kako je sve izgledalo i kako smo igrali:-)
losiji od trenutnog ne mozemo biti i da su pametni, a nisu, trebali bi odmah od nedjelje upariti njih dvojicu i neka sticu iskustvo.
ove bekove iz austrije pozvati odmah, cipetic nas nece usreciti sigurno:-)

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 09 okt 2020, 00:34

babino je napisao/la:
09 okt 2020, 00:20
koji tim moj ghuraba...nema ovdje tima, ja sam toliko razocaran igrom da sam produzetke i penale gledao hladan ko nikad, jednostavno ocekujes poraz jer prolaz nicim nisi zasluzio.

kad je anel u pitanju, a isto tako i dennis kojeg jos nismo vidjeli, pisao sam neki dan da uopste nisam fasciniran u ono malo tekmi u klubovima sto sam ih gledao.
mladi su to momci, treba njima jos koja godina islustva za ove pozicije.
anel je bio i solidan nocas kad skontas kako je sve izgledalo i kako smo igrali:-)
losiji od trenutnog ne mozemo biti i da su pametni, a nisu, trebali bi odmah od nedjelje upariti njih dvojicu i neka sticu iskustvo.
ove bekove iz austrije pozvati odmah, cipetic nas nece usreciti sigurno:-)
Ma i ja sam bio hladan kao nikad, ali mi je opet poslije penala bilo haos tesko. Nadas se necemu kao budala, svaku novu utakmicu docekas s velikim nestrpljenjem, ali dzaba kad ti ljudi ubiju volju za zivotom.

Momak je odigrao spram ocekivanja, ali je poenta da nije trebao debitovati u ovakvoj utakmici. Ne mislim da je kriv za ispadanje, ali ne mislim ni da je razvalio danas.

Ja cu ovo aBd vremenom skroz bataliti, jer ne vrijedi trositi zivce na nesto sto samo dublje tone. Ne vidim nacina da ce ovo ikad krenuti na bolje, tako da je najbolje povuci se nekako.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 09 okt 2020, 00:36

Solidan.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.