Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DrFilgud » 05 okt 2020, 13:11

Bošnjački kompleksi i fatalizam. Postoji 1 i 100, ništa između.
Ili oduševljenje ili očaj.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 okt 2020, 13:46

Wandelanoite je napisao/la:
05 okt 2020, 00:03
Velika greska je dolazak u tim u raspadu. Tesko je i zamisliti kako je njemu gledati dva losija igraca od sebe kako su nedodirljiva. Mislim da ce Pjanke ubrzo put Pariza.
Holandzani kao treneri su poznatii da bilo gdje i bilo koji dodje na mjesto trenera vodi koloniju igraca sa sobom iz holandije...Pjaniceva nije greska izbor kluba i situacija u klubu vec da je poslije njegova potpisa doso Koeman.Pjanic se netreba sikirat za to doce to sve na svoje mjesto... Sjetite se samo kako je Kodro otiso na klupu radi Cruijf=ovog sina koji je bio zesca taraba...Pjanic je ipak veca klasa da bi dobivo mrvice
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 05 okt 2020, 13:55

Odlazak iz ovog Juventusa u ovu Barcu nikako nije korak naprijed, ali pitanje je sto se dogadjalo iza zavjese, moguce da je bio primoran otici jer su mu u Juventusu rekli da zele nesto novo i da ne racunaju vise na njega kao na nositelja igre.
Sto se tice uloge u Barci, nametnut ce se on ali da ce igrati svaku, to zaboravite.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 okt 2020, 14:00

Polahko ljudi, pa tek je dosao u novi klub, plus sto ni kompletne pripreme nije odradio s njima. Nek se do Nove godine namatne i izbori za mjesto u prvoj postavi, ja bih bio zadovoljan. Nemam povjerenja u njega kao nekad, ali svejedno vjerujem da puca od zelje i motivacije da pokaze kvalitet i zaigra s Messijem i ostalima u startnih 11.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 08 okt 2020, 20:07

Hajde pusy zacepi mi usta veceras, molim te, hajde jednom da i ja pregrizem jezik kada si ti u pitanju, plz!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 okt 2020, 20:25

Husika je napisao/la:
08 okt 2020, 20:07
Hajde pusy zacepi mi usta veceras, molim te, hajde jednom da i ja pregrizem jezik kada si ti u pitanju, plz!!
Zaboravljas utakmicu protiv Finske u Zenici?

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 okt 2020, 22:39

Štakori, gmizavci, stonoge i crvi stisnite muda pa opet popljujte ovog čovjeka i nakon ovog večeras. Lik sam nosi ovu hrpu invalida i servira na pladnju Džeki i sultanovom malom prilike.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 okt 2020, 22:40

Ona lopta za 2-1....

Mire i Seo strasni veceras.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 08 okt 2020, 23:39

JonSnow je napisao/la:
08 okt 2020, 22:39
Štakori, gmizavci, stonoge i crvi stisnite muda pa opet popljujte ovog čovjeka i nakon ovog večeras. Lik sam nosi ovu hrpu invalida i servira na pladnju Džeki i sultanovom malom prilike.
Prijatelju jesi li ti uopste gledao utakmicu?
Bog te mazno ubjedljivo najgori, gore odvog veceras nije moguce odigrati... :puke: :puke:
Cak je i uzasni Visca bio bolji od njega!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 okt 2020, 23:40

Husika je napisao/la:
08 okt 2020, 23:39
JonSnow je napisao/la:
Bog te mazno ubjedljivo najgori, gore odvog veceras nije moguce odigrati... :puke: :puke:
Sad već loše trolaš.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 08 okt 2020, 23:41

Ma ti nisi dobar, bog te zvekno u sta si ti gledao?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 okt 2020, 23:41

slika
JonSnow je napisao/la:
08 okt 2020, 23:40
Husika je napisao/la:
08 okt 2020, 23:39
JonSnow je napisao/la:
Sad već loše trolaš.
Iznimno lose. Pjanic prekuco utakmicu ko na PESu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 okt 2020, 23:42

Ma pusti husiku, blebno se brljom, tri lopte vidi na terenu.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 08 okt 2020, 23:46

Husika je napisao/la:
:nene:
Potuko na muda :opaopa:
Nek se i on oprosti

gigun

Post Postao/la gigun » 08 okt 2020, 23:46

Mire standardan u repci, parmak na terenu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 08 okt 2020, 23:52

Samo da se osvrnem na moje postove od prije 5-6 god a i ranije pod drugim nickom!
Ne momci ovo nije pisano veceras nego prije gotovo 6 godina, uzivajte :kafa:

viewtopic.php?f=2&t=471&hilit=mi+sa+pja ... tart=18260
Husika je napisao/la:
01 apr 2015, 02:18
chily-rz je napisao/la:Rasprave ? Kakve crne rasprave rodjak kad nisi "otvoren" za iste,.

Kakvo sunce,kakva crna zemlja ? Ovo bi trebalo da bude stilsko izražajno sredstvo što nazvaše metaforom i ja bi trebao da razumijem šta si ti kao pisac želio reci ?

Mani se pjesnickog govora i daj neko sadržajnije i argumentovanije mišljenje da bi neko mogao s tobom raspravljati,.Ja ne primjecujem ni šta ti u suštini želiš postici sa svojim pisanjem na ovoj temi osim da se ponavljaš i vuceš rasprave koje nikad ne završiš,.

Uvjek se resetuješ i vratiš na pocetak,.
Ja funkcionisem na nekom tebi a i 95% ostalih forumasa nedostiznom levelu ;)
Posto si ovdje dugo sigurno znas? da detektujem "kvar" godinama prije svih, koji zbog nedostupnosti levela nakon moje detekcije idu sa ismijavanjem, prvo glasan smijeh koji se vremenom utihnjuje i prelazi u djelimicno slaganje sa mojom tezom i na kraju ti isti pocnu pisati ono sto sam ja pisao godinu prije, i tad ja polako-lagano to napustam i smijem se onim sto gaze mojim "utabanim" stazama !!! ;)

Nisam ti ja od onih koji kopiraju, idu linijom manjeg otpora, ja izanaliziram dobro sve prije iznosenja necega pa koliko god to u tom trenutku djelovalo radikalno ne libim se iznijeti i neces vjerovati nikad fulao nisam, da, da hebeno nikada ;)

Ma ne, nisam Narcis, bas sve pokusavam podijeliti sa rajom, moji bivsi banovani nickovi od strane moderatora koji zbog tog sto su "titul-ovani" kao modovi, po defultu smatraju da oni tebaju biti ti cija je pamet i rijec u "raspravi" zadnja.
Zamisli moj se nickname pisao Za_raju i Gringobih, kakav narcis ;)

Pjanic, sta da ti ja pisem, vrati se koju godinu u nazad na ovoj temi pa ces vidjeti ono sto si ti mozda tek veceras skontao nakon izlaska laznog igraca iz igre, ali ti ego ne da priznati da je "fake player" ...

Vidi ove slike, govori vise od 10000 rijeci...
slika

Ja sad tebi objasnjavati kako on treba slati lopte napadacima i driblingom stvarati viska igraca a ne kriti se, biti sa Dzekom ili malo iza njega kad imamo napad ili kad se branimo da bude sa Besom u liniji a ne sve obrnuto, nemam volje...
Jos cu ti ovaj put ponoviti, nikad sa Pjanicem u ekipi necemo dobiti vaznu (i protiv osrednjeg protivnika) tekmu jer igramo sa 10 igraca na terenu, plus sto nam ubija samopouzdanje i agresivnost cijeloj ekipi !!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 okt 2020, 23:58

Od tada se ništa nije promjenilo, Mire još uvijek najskuplji i najkvalitetniji igrač u reprezentaciji i još uvijek igra u najboljem klubu za največa primanja,.Danas Dzeku par puta maestralno izbacio pred gol al ovaj bunara ne može pogoditi pa je valjda Pjanić kriv što mu u opšte dodaje ili Višći kad gurne u for, koja korist od tog, samo nam troši lopte :mrgreen:

BrainofheGame
Kontakt:

Post Postao/la BrainofheGame » 09 okt 2020, 00:06

Onaj pas za Dzeku u drugom poluvremenu je zaista carolija!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 09 okt 2020, 00:09

Husika je napisao/la:
:urnebes: :clap: :clap: :clap:

Ne pratim repku slabo,al kad god pjanic igra mi cemo gubiti meceve.Lik je toliko toksican za ekipu da to nije realno.On kad igra,5-6 igraca je iskljuceno iz igre.Dokaz je mec protiv italije i evo ovaj veceras.
23

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 okt 2020, 00:12

Evo skupio se creme de la creme foruma da popljuje najboljeg igrača ove reprezentacije. Čovjek je večeras urinirao po njima 120 minuta i onda se pojavi ovaj stručnjak sa svojim osvrtom, iako nije gledao utakmicu. :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Coolpanda24, denza, Edin TM87, kakarut, Sheyi i 41 gost.