Genije je napisao/la:neno#4 je napisao/la:na koga misliš???rahilića ili ???
Prije svega kojim se sportom dotični bavi????reci mi jeli dotični dao i jedan koš a da nije bio zicer ili slobodno???
To da rahitić nama TRENUTNO valja stoji.
Kad je to zimić dobio šansu???...pod šansu podrazumjevam da igra napad ali na način kakav to njemu odogovara kao i inače igračima njegove konstitucije......djelimično kod nene ali baš djelimično.
I od kada se čovjeku od 217 daje lopta ispod pojasa u reketu?
Obišao sam ja tebe i tvoju braću s juga ali nisi ti obišao uimšljenost pa sam te se na tren zakačio.
Savjetujem ti da odes do Doma pisaca i Sude, ima on najbolje informacije za sve
Ti ocigledno nisi gledao Rahimica nikada u svom zivotu...Rahimic davao koseve najvise iz zicera
Pa taj covjek je vise koseva ledjima dao iz okreta nego sto si ti utakmica u zivotu pogledao...
Ja stvarno ne znam sta ti imas protiv mene, jer nikada nista argumentovano ne pricas...
Nisam te dirao, nisam te prozivao i to je to....
Lagano me zaobidji jer ja tebe nikada ne citiram niti ista slicno, jer mislim da nikada ne postoji nijedan razlog za to..
Ko je bio prvi centar kod Vlade Vukoicica dok nije dosao Ovcina, samo mi to reci...Covjek je tada dobio najvecu mogucu sansu, igrao vrlo dobro, i onda je Ovcina dosao, a Zimic je nestao, jer naravno njemu smeta konkurencija..Sta ce jadan, nije on kriv sto ne zna....
Braca s juga, o cemu ti pricas...
Kao sto rekoh na pocetku drzi se ti Doma pisaca
Oni sigurno znaju koliko je Ikona kod nas imao, i koliko ima u Krki

Neznam koji medicinski izraz da upotrebim za tebe,laprdaš samo tako,izvrćeš tuđe riječi a odmah ispod pišeš svoje nazovimo rečenice.
Hoćemol pričat kakva je baba kad je imala jaja,ja pričam debliću u ovoj sezoni ne od prije 6-7 godina kad je igrao na nekom nivou,
ja sam istog gledao u olimpiji i oduvijek je igrao na frljoke i prljavo.-činjenica.
Jesil noćas gledao tekmu "poznavaoče",jel debeljko zvani frlja dizao publiku???kako odigra taj što nezna noćas???(a pružila mu se donekle šansa).
Kod VV je igrao zima neko vrijeme pa možemo se sjetiti kako je odigrao protiv zvijezde,oped ni tada nije imao pravu šansu(nije se igrao napad na njega kako odgovara igračima njegovog profila).
O tome koliko sam ja pregledao tekmi ti možeš samo sanjat,kad sam ja počeo pratiti kkb ti si pratio crno bele i ćaćinog krila koji te stvorio za medicinska istraživanja.Gdje si bio poznavaoče na kkb forumu prije 6-7 godina????
Jesil to odjednom pun info.?(kojim te puni neki novinar)
Ti prozivaš sve ostale fanove koji se ne javljaju na forum pa tako i mene ako se razumiješ u množinu,a ti i ovaj seksualni umišljator imate čini se vrijeme za cibanje pa bez ostalih mišljenja od izmeta i laprdanja napraviste vladajuće mišljenje.
Živim na 10 min od doma pisaca(sad je gazda obnovio kuću u zgradicu preko tala iz vranice)i nije loše mjesto pa te pozivam da razjasnimo ko čega da se drži.
Koji si ti kralj, pa to je cudo jedno...Jel' mislis da si neko i nesto ovdje...Majstore moj, haj se malo osvrni na svoj zivot, pa onda Dzeni Rahimicu spocitavaj neke stvari...To je covjek koji je itekako puno postigao u zivotu..
Ovo za medicinske izraze, debile, retarde, cacina krila ne vrijedi komentirati, jer stvarno nisi vrijedan toga...
Naravno da te prozivam i prozivat cu te, jer si ti covjek koji kada timu ide dobro tu da pruzi podrsku, kada ne ide...
Kod VV ne da se igralo za njega nego je bio primarna opcija u napadu, moj "poznavaoce"...Prva opcija u napadu mu je bio pik sa Djordjevicem, eto koliko znas...
Ocigledno nisi pratio dovoljno te partije protiv ne samo protiv Zvezde, nego i protiv Olimpije, kada je unistio Begica, pa protiv Vojvodine kada je imao 4 kucanja i jedno polaganje u Vojvodini, pa ovdje kada je odigrao odlicnu utakmicu protiv Olimpije u direktnom duelu sa Begicem...
A to sto mene nije bilo na forumu Bosne je moj problem ( ko si ti da ja tebi nesto objasnjavam), i moja stvar...
A meni novinar daje info

...
Sto se tice spominjanog Doma pisaca i Sude, koje si ti u pocetku navodio kao relevantne informacije, i da ce Bosni neko da uvali pare, to ne treba komentirati...
Evo ja cu da ti kazem da Ikona igra u Krki za 7.500 eura, nesto novo da saznas