Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
nema potrebe za tim balavurdijama. ali najbolji nadimci za big3 su: cokerer, prstofel cmarfal, botvak gotovic.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 08 okt 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Swiatek - Kenin finale GS-a jbt 

Sad ce doci Shminka i reci da je zenski tenis kvalitetan i da trebaju da zaradjuju kao muskarci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
živa istina!
a šta veli laki, rekao goran “sve je isto kao i uvek” ... ma ja laki, naravno, sigurno

ili jos gore, vecina ce i dalje tvrditi da je slem daleko najbitije i jedino bitno kao i jedini pokazatelj kvaliteta. ja sam inace uvjek tvrdio da jedino br1 znaci da si najbolji. a da slem uvjek moze biti splet nekih okolosti i da se zalomi. a primjera je bezbroj.
YE#1
br1 sedmice
slemovi
velike titule
h2h
kompletnost i raspored velikih titula
dominacija
sve je bitno
YE#1
br1 sedmice
slemovi
velike titule
h2h
kompletnost i raspored velikih titula
dominacija
sve je bitno
blago tebi ako si samo tu ekavicu nasao u textu. da ti je IQ 2 broja veci skontao bi da je clanak iz srpskih medija iako je intervju dan za HRT. ovi su to prenijeli. ni hr ni bosanski mediji ne prenose na ekavici izjave srpskih sportista.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 08 okt 2020, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Španac je na Tviteru reagovao na pisanje "Marke", uglednog medija iz njegove domovine, kome je odgovorio na njihov naslov.
"'Karenjo ljut na Đokovića posle poraza na Rolan Garosu", glasio je naslov "Marke", a Karenjo-Busta je odgovorio:
"Sećam se da je prva stvar koju sam rekao bila da mi to nije smetalo? Teško je biti ljut zbog nečega što vam nije smetalo, zar ne", odgovorio je Španac.
....
pazi ovo i spanac prica ekavicu! tako to ide, novinari dok je igrac jos vruc isprovociraju pitanjima neki odgovor kojeg onda napusu u clanku. ako nije bilo ocigledno da noletu smeta neka ukocenost vrata , ramena, lakta linije (recimo pri servisima ali i u igri) onda ne znam sta jeste ocigledno (sa sve trakom i masazom prije meca).
i jos jedan clanak iz marke koji je uzdrmao teniski svijet danas je da je nole otkazao danasnji trening. istina je da je nole pomjerio trening u vecernji termin iz 2 logicna razloga. da ima vise vremena da se oporai ali i da trenira u slicnim uslovima kada bude igrao i SF jer je mec po redoslijdu poslije rafe i nece vjerovatno poceti prije 6 uvece.
"'Karenjo ljut na Đokovića posle poraza na Rolan Garosu", glasio je naslov "Marke", a Karenjo-Busta je odgovorio:
"Sećam se da je prva stvar koju sam rekao bila da mi to nije smetalo? Teško je biti ljut zbog nečega što vam nije smetalo, zar ne", odgovorio je Španac.
....
pazi ovo i spanac prica ekavicu! tako to ide, novinari dok je igrac jos vruc isprovociraju pitanjima neki odgovor kojeg onda napusu u clanku. ako nije bilo ocigledno da noletu smeta neka ukocenost vrata , ramena, lakta linije (recimo pri servisima ali i u igri) onda ne znam sta jeste ocigledno (sa sve trakom i masazom prije meca).
i jos jedan clanak iz marke koji je uzdrmao teniski svijet danas je da je nole otkazao danasnji trening. istina je da je nole pomjerio trening u vecernji termin iz 2 logicna razloga. da ima vise vremena da se oporai ali i da trenira u slicnim uslovima kada bude igrao i SF jer je mec po redoslijdu poslije rafe i nece vjerovatno poceti prije 6 uvece.
& $ ' на & $ $ /.
" на УС опену је % & ? ? " $ не " у " $ &.
% се & ", $ га " " то је ? " ?. " је у & - $ " " ".
$ се. &, ? ' ', $ " у '.
" на УС опену је % & ? ? " $ не " у " $ &.
% се & ", $ га " " то је ? " ?. " је у & - $ " " ".
$ се. &, ? ' ', $ " у '.
" " $.
nole i dalje spletkari, i na danasnjem treningu sa trakom na vratu pa DOKLE vise!!!!????
“I had an incident in warmup today,” Djokovic explained. “My physio Miljan (Amanovic) and the ATP doctor Poli have been working on my neck for two hours trying to make me fit enough to play. I have to admit, it was touch and go for a while; I was not sure whether I would be able to play. In the end we managed to sort it out.
“I do not want to go into too much detail as I am still in the tournament. Is there time for me to recover? Yes, there is. I have had similar situations in the past in my career and more often than not one day and a half were sufficient time to rest. I hope so.
“Also, today I have felt great since the middle of the match until the end, pain free. I hope that it is going to be fine.”
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 08 okt 2020, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Odgledao sam pa rekao bih 90% meca, nisam vidio ni jedan MTO, jedino sto sam vidio je reprizu tog nekog MTOa koji uopste nije ni bio tokom meca vec za vrijeme zagrijavanja. Uostalom ne kontam tu navodnu taktiku Djokovica sto neki ovdje pricaju, jer sta folira da je ozlijedjen i gle cuda u tom navodnom setu koji folira isti set i izgubi a prvi servis mu bude snazan ko i zenski. Ne kontam taktiku pustiti protivniku set u cetvrtfinalu da misli da ne mozes da igras?LlullSergio je napisao/la: ↑08 okt 2020, 16:46Na kraju dana MTO je legitimno pravo svakog igrača pa čak i da traži namjerno kao sto govorite( a takve tvrdnje nikad ne možete dokazati) najveći domet vam je da odsječete sebi jaja od muke i to je to.
to je japa sto ne mozes da dosegnes dubokounost forumasa ovdje koji su prozreli dobro skovan i prefrigano genijalan plan netalentovanog noleta.
-
- Kontakt:
U pravu si, sam sebi uzrokuje traume, sa kukanjem da ga cijeli svijet ne voli.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:51Novak "Trauma causer" Đoković već godinama.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:30Novak "Referee hitter" Đoković ili
Novak "Injury cheater" Đoković?![]()
Koji nadimak mu bolje stoji?![]()
![]()

Neka, ima Rafa tu da mu salije stravu i proći će sve traume.
P. S.
Samo da pitam normalnu raju, čita li ko ove nebuloze romanopisca iz manjeg entiteta?
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne cita. Nemoj slucajno da bi ga citirao.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima manji entitet sa onim što piše?rektalnialpinizam je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:43U pravu si, sam sebi uzrokuje traume, sa kukanjem da ga cijeli svijet ne voli.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:51Novak "Trauma causer" Đoković već godinama.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:30Novak "Referee hitter" Đoković ili
Novak "Injury cheater" Đoković?![]()
Koji nadimak mu bolje stoji?![]()
![]()
![]()
Neka, ima Rafa tu da mu salije stravu i proći će sve traume.
P. S.
Samo da pitam normalnu raju, čita li ko ove nebuloze romanopisca iz manjeg entiteta?
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Niko tenis ne gleda izgleda 

nisam kući, gledao bi da jesam. mada je pitanje koliko ima smisla gledati kad znaš unaprijed šta će se desiti
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pocetak kraja. Fokusiran Nadal na 20 gs, nema Diego ovdje sta traziti. Nadam se da grijesim, ali tesko da ce ovdje biti neke neizvijesnosti u preostala dva seta.
⚽FK Garaže⚽
Diego moze jedino nesto ako uspije vise poena igrati na sto veci broj razmjena,za sada tu ima vise uspjeha oda Rafe,ali generalno Rafa je bas fokusiran kao ni u jednon mecu do sada
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 2 gosta.