FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja gluposti
Ahmetovic je trebao da okonca karijeru ovo ljeto ali se sa nasom upravom dogovorio da odigra jos ovu sezonu. Znaci sam Ahmo je planirao da zavrsi karijeru vjerovatno svjestan da nece moci igrati jos dugo na nivou prethodnih sezona.
Niko od navijaca Ahmetovica ne mrzi niti mu zaboravlja sve do sada sto je uradio. Niko Ahmetovica ne tjera nego se samo konstatuje da nije vise to taj nivo koji je bio.
Uostalom Ahmetovic je sve ove godine bio izuzetno dobro placen i sve sto je uradio je radio za platu a ne nama za ljubav.
Ahmetovic je trebao da okonca karijeru ovo ljeto ali se sa nasom upravom dogovorio da odigra jos ovu sezonu. Znaci sam Ahmo je planirao da zavrsi karijeru vjerovatno svjestan da nece moci igrati jos dugo na nivou prethodnih sezona.
Niko od navijaca Ahmetovica ne mrzi niti mu zaboravlja sve do sada sto je uradio. Niko Ahmetovica ne tjera nego se samo konstatuje da nije vise to taj nivo koji je bio.
Uostalom Ahmetovic je sve ove godine bio izuzetno dobro placen i sve sto je uradio je radio za platu a ne nama za ljubav.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma Ahmetović je velika ljudina i odličan igrač. Naravno da je u padu, 35 godina ima, al opet kad ga čovjek gleda sve ove utakmice, vidi se da se trudi, hoće, forsira sebe, al jednostavno su to godine i ne može on tu ništa. Psihologija je tu bitna. Mora prihvatiti da je to tako, što on izgleda još neće, pa je i ljut često, tako gubi koncentraciju i fokus. Mora na tome poraditi. Šteta što je došo ovako kasno kod nas, da je došo direktno iz Kazahstana kod nas sa 28, vjerujem da bi još veći doprinos imo. Kod nas je sazrio kao igrač i napadač. Ne treba zaboraviti koliko je bitnih golova postigao prošlih sezona koji su bili odlučujući za titule.
Mi svakako moramo tražiti top napadača, drugačijeg tipa, i da je Ahmo onaj stari, svježa krv nam treba svakako.
Mi svakako moramo tražiti top napadača, drugačijeg tipa, i da je Ahmo onaj stari, svježa krv nam treba svakako.
Tako nekako.ShofaII je napisao/la: ↑08 okt 2020, 16:47Ja gluposti
Već sam pisao da je bolje i za njega i za nas da mu ovo bude oproštajna sezona, jer sve preko toga je obostrana šteta. Mi ćemo trpiti nedostatak kvalitetnih napadačkih opcija nauštrb starih zasluga, a on će na sebe navući gnjev navijača koji brzo zaborave sve ono što je dobro uradio za klub, a to je najmanje što želimo.
Veliki je igrač i još veći čovjek, te ako i kad završi sve potrebne licence za rad s klincima preusmjerio bih ga momentalno u akademiju, vjerujem da i on sam ne bi imao ništa protiv.
A patetika i romantika zaista nemaju mjesta u FK Sarajevo, ako želimo napredak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Ahmo je debel
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Debeo, molim lijepo 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ThrillerHz
- Kontakt:
InsajderuAlfredNobel je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:45Već se zna, uskoro ćete saznati..Zundo je napisao/la: ↑08 okt 2020, 15:29Kad ce se znat sastav nove uprave?AlfredNobel je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:34
Ako nisi znao, pala ti je Sabrina, dali svi ostavke. Otkucalo..

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑08 okt 2020, 16:47Ja gluposti

FKS
-
- Kontakt:
je.bo te, pa šta se ovo dešava, čak i Šoja podnio ostavku
Fakat meni ova reprezentacija ne budi nikakve emocije. Uporedim iscekivanje utakmice protiv Buducnosti i ovo veceras, nebo i zemlja. Ovo veceras gledam, jer nemam sta pametnije raditi, a za rezultat me iskreno zaboli.
Samo FKS!!!
Samo FKS!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ahmi će trebati vatrogasni šmrk da popiša sve vas pljuvače do kraja sezone.
Bez obzira na godine, još uvjek za 3 klase bolji od bilo kojeg drugog špica u PL.
Hladno ide na 10-15 golova i ove sezone.
Bez obzira na godine, još uvjek za 3 klase bolji od bilo kojeg drugog špica u PL.
Hladno ide na 10-15 golova i ove sezone.
Isti sam..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Posudjuje pare strumfovima a oni kvarni gladni pa naruce svega i onda utuku sve da se ne baci....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa dobro, svakako zelim da Tatar dobro odigra ili da odluci tekmu za nas, malo da i ufuranog Dulju spusti na zemlju....
- robertkosar
- Kontakt:
i ziogu je glagolThrillerHz je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:29Kad skontas debeo bi mogao bit i glagol.
Kopao, orao, radio, jeo, debeo![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Tatar ni na klupi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72, samoFKS, skoJaa, Tatamata1946 i 39 gostiju.