Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Admir_Sa » 17 dec 2010, 12:48

marseille_unique je napisao/la:koga kad bi doveli, nemam poijam o kome pricas

a oni nece nas mi necemo njih tako bi najpostenije bilo da ne izvucemo jedni druge3, ma u stvari ko ih j...e daj ih vam ioanko ih mrzim da ihg da ih sprzimo j..s barcu, daj ih vamo da ih spustimo na zemlju da taiwo unisti messija, ko ih j..e
idol! :mrgreen:
nema potpisa

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 17 dec 2010, 12:53

Raul7 je napisao/la:Manchester, nije lose, mislim da sa njima itekako mozemo igrati i proci ih dalje. Imaju samo Nanija koji je u formi ali ce njega Taye cuvati, Rooney nije ozbiljna prijetnja a ostali igraci su im u rangu nasih. ALLEZ L'OM!
Ooo that really hurts , ya'know . Bolje bi bilo da si pročitao šta si napisao prije nego si otišao na "pošalji" . Iako znam da sve to iz straha govoriš , znaj da je vrijedno smijanja i da će se sve na terenu dokazati .

Najlošiji United u zadnjih 6 godina ? Eh to već krši svaku moždanu aktivnost .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 dec 2010, 12:55

Sir Matt je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Manchester, nije lose, mislim da sa njima itekako mozemo igrati i proci ih dalje. Imaju samo Nanija koji je u formi ali ce njega Taye cuvati, Rooney nije ozbiljna prijetnja a ostali igraci su im u rangu nasih. ALLEZ L'OM!
Ooo that really hurts , ya'know . Bolje bi bilo da si pročitao šta si napisao prije nego si otišao na "pošalji" . Iako znam da sve to iz straha govoriš , znaj da je vrijedno smijanja i da će se sve na terenu dokazati .

Najlošiji United u zadnjih 6 godina ? Eh to već krši svaku moždanu aktivnost .
Reci da Mancha nije los??? Ja znam da ce biti gurave utakmice, ne moze se reci da je Man.Utd izraziti favorit ali favorit jeste. Kako god ako sad prodjete, ceka vas Real kasnije tako da ce te ispasti kako god da okrenes
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 dec 2010, 12:55

biće prava tekma i prilika da se do kraja napuni Velodrome ;) 2 europska velikana tako da će biti neizvjesno ali naravno očekujem Unitedov prolaz dalje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 17 dec 2010, 13:02

Raul7 je napisao/la: Reci da Mancha nije los??? Ja znam da ce biti gurave utakmice, ne moze se reci da je Man.Utd izraziti favorit ali favorit jeste. Kako god ako sad prodjete, ceka vas Real kasnije tako da ce te ispasti kako god da okrenes
Naj me hebat . United je tek sad iliti prije 2-3 sedmice kompletan izuzmemo li možda i najvažnijeg igrača u ekipi Valenciu . Ja još nisam primjetio ništa loše sem da nemamo Ronalda koji će zabijati slobodnjake u trenucima kada ne možemo doći do gola igrom .
Nebitno , United je uz bok Realu po snazi . Barcelona je daleko i od United i od Reala tako da nju neći ni pominjati . I da , niko nije izraziti favorit a kamo li United . Ali na nama je da postignemo gol u gostima i tu bi bio kraj vašem nastupu u Europu .

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2010, 07:46

odlicno dobili smo jedan o dmeni najmrzih klubova bas sto sam i htjeo bice lagano spusatnjue manchestera na zemlju kao sto je bilo i 99 godine pogotkom gallasa
brazzo je napisao/la:biće prava tekma i prilika da se do kraja napuni Velodrome ;) 2 europska velikana tako da će biti neizvjesno ali naravno očekujem Unitedov prolaz dalje.
care veledrome je 75 posto utakmica u ligue 1 pun do vrha nemoj da se daba provaljujes da ces neapokon biti pun, n aveledromu s edrze sezonske karte godinama i godinama koje u kupljenej po 5 10 godina unaprijed tu se sjedalo sa koljena na koljena prebacuje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2010, 08:04

otkako je izvucen ovaj par svi se radujete utakmici i nasem stadionu bas zbog stadiona i samo zbog njega, kad se sjetim samo kada sam ja otvorio temu o marseilleu i bio jedini navijac njihov ovdje i prico vam o stadionu i navijacima i da ce te jednog dana dobro znati za to i zeliti bio dio toga, i vidi sada svi se radujete toj utaikmici samo radi stadiona naseg i odlicne atmosfere, pa da narode , ja sam vam davno reko marseille je unique i to se ne moze kupiti parama i sve sto dalje marseille bude bio na kanalima koje imaju nasi ljudi sve ce te vise saznati o onome sto sam davno prico
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 dec 2010, 13:25

marseille_unique je napisao/la:otkako je izvucen ovaj par svi se radujete utakmici i nasem stadionu bas zbog stadiona i samo zbog njega, kad se sjetim samo kada sam ja otvorio temu o marseilleu i bio jedini navijac njihov ovdje i prico vam o stadionu i navijacima i da ce te jednog dana dobro znati za to i zeliti bio dio toga, i vidi sada svi se radujete toj utaikmici samo radi stadiona naseg i odlicne atmosfere, pa da narode , ja sam vam davno reko marseille je unique i to se ne moze kupiti parama i sve sto dalje marseille bude bio na kanalima koje imaju nasi ljudi sve ce te vise saznati o onome sto sam davno prico
Ne diže ti se kita na ovo ? Još mi reci da si ozbiljan oko punog Velodroma ?! :roll: Liku , protiv jednog Chelsea nije bio stadion pun , tačnije bllo je podosta praznih mjesta . Još ćeš mi reći kako protiv jednog Bresta ili Nice bude stadion ispunjen ? Eeee nemoj , nemoj ... :?

Btw, kako samo možeš biti optimističan . Nije da nemate šanse ali nema prostora za optimizam . Neka bude šta bude , ali da si tako ubijeđen u spuštanju TOP3 kluba na svijetu . Helou !

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 19 dec 2010, 07:56

da se malo podsjetimo kad ga je Bakayoko zavuko pod prečku :)
[youtube][/youtube]
Big club, great history, Nottm Forest.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 09:40

ima tamo negjde klip ali ne mogu sad da ga nadem u svojim fajlovima ulavnom imam ga kad je gallas te 1999 godine zabio za 1?0 pobjedu protivmacnhestera i dobili su oni i batina po malo od nas na toj utakmici
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 09:52

Sir Matt je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:otkako je izvucen ovaj par svi se radujete utakmici i nasem stadionu bas zbog stadiona i samo zbog njega, kad se sjetim samo kada sam ja otvorio temu o marseilleu i bio jedini navijac njihov ovdje i prico vam o stadionu i navijacima i da ce te jednog dana dobro znati za to i zeliti bio dio toga, i vidi sada svi se radujete toj utaikmici samo radi stadiona naseg i odlicne atmosfere, pa da narode , ja sam vam davno reko marseille je unique i to se ne moze kupiti parama i sve sto dalje marseille bude bio na kanalima koje imaju nasi ljudi sve ce te vise saznati o onome sto sam davno prico
Ne diže ti se kita na ovo ? Još mi reci da si ozbiljan oko punog Velodroma ?! :roll: Liku , protiv jednog Chelsea nije bio stadion pun , tačnije bllo je podosta praznih mjesta . Još ćeš mi reći kako protiv jednog Bresta ili Nice bude stadion ispunjen ? Eeee nemoj , nemoj ... :?

Btw, kako samo možeš biti optimističan . Nije da nemate šanse ali nema prostora za optimizam . Neka bude šta bude , ali da si tako ubijeđen u spuštanju TOP3 kluba na svijetu . Helou !
care veledrom je obicno pun skroz, a vecinom vise u ligi nego na ligi prvaka , a kda niej skroz pun to nije puna samo istocna trribina, gdje sjede obicni ljudi i navijaci, ali pogledaj sjevernu i zapadnu tribinu to je puno uvijek jer je sve zauzeto davnih dana, to su navijacxi koji deru grla i to je puno svaku sedmicu
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 12:03

onoffon je napisao/la:da se malo podsjetimo kad ga je Bakayoko zavuko pod prečku :)
[youtube][/youtube]
Uff Bakayoko, meni jedan od najdrazih igraca. Zabice ga ovaj put neko drugi ne boj se, bitno je kuci dobro odigrati i ne primiti gol, a onda na old trafordu sta bude

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 19 dec 2010, 12:06

Alooooo Marsejovci mozetel dobit danas,imal povridjenih odigro sam keca na vas!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 16:10

haris10 je napisao/la:Alooooo Marsejovci mozetel dobit danas,imal povridjenih odigro sam keca na vas!
oba tima su desetkovana, nama fali pola odbrane, ali eto imamo novog igraca, i gignac je zdrav tako da mislim da mozemo dobiti ovu tekmu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 dec 2010, 16:35

Ovaj Remy me podsjeca na Henrya a svi znamo kako je doticni dominirao nad slabasnim Unitedom. Vec vidim veliki trijumf Marseja u osmini finala!

Allez!
Dio Arsenala

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 17:42

-Paja je napisao/la:Ovaj Remy me podsjeca na Henrya a svi znamo kako je doticni dominirao nad slabasnim Unitedom. Vec vidim veliki trijumf Marseja u osmini finala!

Allez!
Upravo, napokon dobar post od paje. Remy ce da dominira u LP

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 19:47

ma lyona moramo dobiti i mislim da c ebiti tijesan rezultat i to gol u zadnjoj minuti vjerovatno ili zadnjim minutama
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 19:57

marseille_unique je napisao/la:ma lyona moramo dobiti i mislim da c ebiti tijesan rezultat i to gol u zadnjoj minuti vjerovatno ili zadnjim minutama
Ma dobicemo, jeste da nam fale M'Bia i Sulejman u odbrani ali jbg, imamo napad prejak, a Taye cuva trojicu :D

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 20:00

kazem ti bice tjesno ali deschampa mislim da ce mo dobiti u zadnjim inutama
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 21:08

joj koreografije upucene luchu na utakmici sada udriiiiiiiiii
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.