Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Sreca Seo ne ode 

Ma igrace Tierney ba 100% opusteno ljudi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Stuart will self-isolate for 10 days from the date of the test – Tuesday, 6 October - and will now be unavailable for the forthcoming international matches.
lik koji je pozitivan 10 dana izolacije
lik koji je pozitivan 10 dana izolacije

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
AshburtonG je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:39Klub koji zbog para kaznjava igraca, nakon sto ovaj kritikuje fasizam i genocidne radnje u 21. vijeku i ne zasluzuje nista osim provokacija i yebavanja na svakom mogucem koraku, pogotovo ako se radi o tom istom igracu. Nadam se da ima jos kakvu klauzulu u ugovoru, da im izvuce jos koji milion. Özil je jako popularan na azijskom kontinentu, zbog toga su te njegove rijeci i imale toliko na znacaju, da su se ovi oficijalnim pismom ogradili, te bukvalno obrukali Özila pri antifasistickom zalaganju.
Ovo jest PR potez definitivno, ali je covjek mozda i najveci humanitarac od svih profesionalnih igraca. Dabogda se svaki hvalio humanitarnim radom kao sto se on hvali, ali i da pomogne u istoj mjeri. Kad te vec nepravedno oblate, po ko zna koji put, mozes i ti pokusat izvuc na neki nacin svoj obraz.

- Marsal
- Kontakt:
Turčin i GrkMesut Ozil i Sokratis će biti izostavljeni sa spiska igrača koje će Arsenal prijaviti za Europsku Ligu.
Za očekivati je da isti dvojac bude izostavljen i sa završnog spiska za Premiership koji klub treba predati 20.10.
Podsjećamo, kada se radi o spisku za Premiership, klubovi smiju imati 17 stranaca u momčadi. Arsenal ih ima 19. Dvojica otpadaju.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam šta da mislim o izostavljanju Ozila. Budalaština živa al hajd.
Đe je onaj ESR? Jel prijavljen on, jel povrijeđen?
Đe je onaj ESR? Jel prijavljen on, jel povrijeđen?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Meni je taj ESR nidje veze
- Marsal
- Kontakt:
On je u21 plus HG, ne mora ga prijavljivat.
- Marsal
- Kontakt:
Talenta ima nemilice, ali djeluje mi nekako što Artetitis kaže svilen i ko djevojčica.
kakav je ovaj Marcelo Flores
https://www.theguardian.com/football/ng ... d-football
https://www.theguardian.com/football/ng ... d-football
- Chapman1886
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:16Turčin i GrkMesut Ozil i Sokratis će biti izostavljeni sa spiska igrača koje će Arsenal prijaviti za Europsku Ligu.
Za očekivati je da isti dvojac bude izostavljen i sa završnog spiska za Premiership koji klub treba predati 20.10.
Podsjećamo, kada se radi o spisku za Premiership, klubovi smiju imati 17 stranaca u momčadi. Arsenal ih ima 19. Dvojica otpadaju.![]()

Samo Sloboda | COYG
Svi igraci ispod 21 se ne moraju prijavljivati, tako da je to nebitno skroz kad bi ih imali 50 u timu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kontam malo je kreativniji od ostale panjevine u veznom redu pa može igrat barem EL i kupove,
ako je već Ozil prekrižen zauvijek.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
ja ne znam sta vi vidite u tom liku ja bukvalno nista nisam vidio
Sokratis Papastathopoulos, William Saliba, Mesut Özil & Gabriel Martinelli have all been left out of Arsenal’s Europa League squad for the group stages
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
Salibu godinu cekamo i sad ko da se nikad nista o njemu govorilo nije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kazu da decko jos raste. 3 cm porastao u odnosu kad smo ga ostavili na pozajmici prosle sezone. Bila je prica da ga nece puno forsirati dok se fizicki ne formira radi povreda. Mene brine eto je momcic prezivio ovu tragediju. Neki ljudi se nikad ne oporave kako treba...
Za Ozila mi je drago sto vise minute dobiti nece. Samozivo ghovno.
Sokrat sada ima vremena da se posveti rubinovom vinjaku. Neka i Adamsa zove.
Martineli povredjen do nove godine tako da nije ni cudo sto nije registrovan. Kod njega me brine jedino sto i dok je bio zdrav Arteta i nije imao puno povjerenja u njega. Plus pitanje je kakav xe se vratiti od povrede...
ESR je veliki talenat. Prosle sezone smo cak i Upamacana mogli izganjati da smo bili voljni ESR pustiti i Lapzig.
Ne znam bio je impresivan tek kad se pojavio ali sa povredama stagnira. Ima jos vremena za njega ali moraju malo da mu porade na fizikalijama u suprotnom propade ko Wilshere. Mogli bi sa njim dobiti dobrog playa. I vec sad ove sezone ga isporbati sa Thomasom i Xhakom/Sabeljosom iza.
Za Ozila mi je drago sto vise minute dobiti nece. Samozivo ghovno.
Sokrat sada ima vremena da se posveti rubinovom vinjaku. Neka i Adamsa zove.
Martineli povredjen do nove godine tako da nije ni cudo sto nije registrovan. Kod njega me brine jedino sto i dok je bio zdrav Arteta i nije imao puno povjerenja u njega. Plus pitanje je kakav xe se vratiti od povrede...
ESR je veliki talenat. Prosle sezone smo cak i Upamacana mogli izganjati da smo bili voljni ESR pustiti i Lapzig.
Ne znam bio je impresivan tek kad se pojavio ali sa povredama stagnira. Ima jos vremena za njega ali moraju malo da mu porade na fizikalijama u suprotnom propade ko Wilshere. Mogli bi sa njim dobiti dobrog playa. I vec sad ove sezone ga isporbati sa Thomasom i Xhakom/Sabeljosom iza.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nista ja to kod njeg nisam vidio sto ste vi vidjeli xD
Kakv glupost **** te život
Arsenal begin screening matches at the Emirates Stadium...charging £49 per head @ben_rumsby https://t.co/LRBpAYk2Ja
Arsenal begin screening matches at the Emirates Stadium...charging £49 per head @ben_rumsby https://t.co/LRBpAYk2Ja
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.