FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sušić je daleko bolje odigrao ove posljednje 2-3 utakmice nego na pocetku sezone, povreda nije spreman itd. Bit ce to sve bolje, mora se još podizati kondicioni da bi mogao pomoci Pejovicu u zatvaranju prostora u defanzivi sto se tice pasa, tehnike, ritma, pregleda igre tu je tata mata ove lige, samo još trke da moze zatvarati prostor kao centralni vezni mora i to da radi.
Sušića samo da ne potkoče leđa opet, ostalo se ne treba sekirati. Znanje nije nikad upitno bilo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Abd i kamp bi trebao biti naš 100%
Volim te Sabrina
Volim te Sabrina

Živ si, insajderu, dobro je.
Ima li još kakvih informacija, da podijeliš s nama.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako nisi znao, pala ti je Sabrina, dali svi ostavke. Otkucalo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta je sa bordo pričom, gdje su nestali momci?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mozda, ali tesko.

Koliko znam, prvo treba da se ono zemljiste, koje je poljoprivredno zemljiste, tj sad ne smije biti poljoprivredno jer inace se ne moze ni graditi ni prodati ???
Zbog toga se nista i ne gradi gore jer zakonski ne smijes nista sem kontenjera staviti.
Najmanji je problem poljoprivredno zemljiste prebaciti na gradjevinsko ako se rijesi imovinski status tj ako ga nama dodijele ili ga kupimo.Zip je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:39Mozda, ali tesko.![]()
![]()
![]()
Koliko znam, prvo treba da se ono zemljiste, koje je poljoprivredno zemljiste, tj sad ne smije biti poljoprivredno jer inace se ne moze ni graditi ni prodati ???
Zbog toga se nista i ne gradi gore jer zakonski ne smijes nista sem kontenjera staviti.
Rade ovamo sad u sklopu Bordo sedmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako se uspije prebaciti na gradjevinsko, to je strasan korak ka modernizaciji kampa.samoSA je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:44Najmanji je problem poljoprivredno zemljiste prebaciti na gradjevinsko ako se rijesi imovinski status tj ako ga nama dodijele ili ga kupimo.Zip je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:39Mozda, ali tesko.![]()
![]()
![]()
Ima ona zgrada odmah uz cestu koa zjapi prazna i gdje bi se mogao napraviti internat... Moze ovo biti dobra prica...
Ja sekunde ne sumnjam da su ljudima u upravi klub i stanje istog na prvom mjestu. Nista nije nemoguce, samo treba vremena. Jer ocito da para imamo
Hvala!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Znam na svom primjeru gdje sam poljoprivredno prebacivao na gradjevinsko i ima jos malih milion primjera pogotovo na Ilidzi potrrbna je odredjena procedura al nije nemoguce,samo nisam upoznat ta firma (polj.dobro Butmir)je vlasnistvo Kantona tako da mislim da Skupstina mora donijeti odluku o eventualnoj prodaji.A bila bi perverzija u svakom slucaju kad bi se to izganjaloZip je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:57Ako se uspije prebaciti na gradjevinsko, to je strasan korak ka modernizaciji kampa.samoSA je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:44Najmanji je problem poljoprivredno zemljiste prebaciti na gradjevinsko ako se rijesi imovinski status tj ako ga nama dodijele ili ga kupimo.Zip je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:39
Mozda, ali tesko.![]()
![]()
![]()
Ima ona zgrada odmah uz cestu koa zjapi prazna i gdje bi se mogao napraviti internat... Moze ovo biti dobra prica...
Ja sekunde ne sumnjam da su ljudima u upravi klub i stanje istog na prvom mjestu. Nista nije nemoguce, samo treba vremena. Jer ocito da para imamo
Kad ce se znat sastav nove uprave?AlfredNobel je napisao/la: ↑08 okt 2020, 14:34Ako nisi znao, pala ti je Sabrina, dali svi ostavke. Otkucalo..
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Živ, što ne bih bio? Da mi je nešto ne daj Bože bilo, siguran sam da bi ti znao prije nego i ja sam. Ako bude kakvih informacija, prvo ću ih podijeliti sa svojim fanom br. 1, no sikiriki.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Patetika. Pad u igri je očit. Sad što je bio zvijer prije godonu, dvije, tri, ne mora značiti da i dalje mora igrati u prvih 11. Najbolja opcija je rastanak na kraju sezone. Na gospodski način.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako mrzim patetiku. Volim Ahmu, postujem sve sto je uradio, ali sta sad na osnovu proslih sezona treba igrati do 45-te?
Drago mi je sto kod Vinka niko nema zagarantovano mjesto, pa nek se bore.
Treba bit realan, Ahmo ove sezone samo pada, nema osvojenog duela. Nema vise ni one snage koja ga je krasila, djeluje mi dekoncentrisano na terenu. Mozda je sve prolazna faza i mozda nam Ahmo zablista u nastavku, ali za to mora poraditi malo na nekim stvarima sto prije.
Drago mi je sto kod Vinka niko nema zagarantovano mjesto, pa nek se bore.
Treba bit realan, Ahmo ove sezone samo pada, nema osvojenog duela. Nema vise ni one snage koja ga je krasila, djeluje mi dekoncentrisano na terenu. Mozda je sve prolazna faza i mozda nam Ahmo zablista u nastavku, ali za to mora poraditi malo na nekim stvarima sto prije.
1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
Patetika 
Ahmo je car i ljudina. Isto tako igracina za nasu ligu ali nazalost godine su ga stigle. Neka ga u klubu niko ga ne tjera, ali se je trebao dovesti napadac, da izgledamo jos dominantniji i ubojitiji u napadu.

Ahmo je car i ljudina. Isto tako igracina za nasu ligu ali nazalost godine su ga stigle. Neka ga u klubu niko ga ne tjera, ali se je trebao dovesti napadac, da izgledamo jos dominantniji i ubojitiji u napadu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: galia95, johntravolta123, mercurial i 40 gostiju.