U kom svijetu JR igra u Lakersima za 15m?Kobe Bryant je napisao/la: ↑29 sep 2020, 22:38http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y4kp34vh
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bez obzira na to, kakav George u LAL, nek se goni u Clippe, za vise od toga i nije
Sreca pa taj ne zavrsi u Lakersima, isto kao onaj moron Westbrook kojeg su prizivali prije nekoliko godina
Sreca pa taj ne zavrsi u Lakersima, isto kao onaj moron Westbrook kojeg su prizivali prije nekoliko godina
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Je li izlazi O'Neal na draft ove godine?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ili da izadje tako i Denver ga pokupi, imaju fetis na ove sto trebaju godinu odmaratiKobe Bryant je napisao/la: ↑08 okt 2020, 13:59ne vjerujem , on mora makar jos 1 god da vidi sta je sa srcem nek igra za fax

Kakve su njemu sanse ako bude mogao igrati, vidim presao na LSU, a znam da je dobar s Bol Bolom pa mozda i njega budu ganjali ako budu mogli, je li Top15, 30, druga runda?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
30-40 ako je srce okJHam je napisao/la: ↑08 okt 2020, 15:44Ili da izadje tako i Denver ga pokupi, imaju fetis na ove sto trebaju godinu odmaratiKobe Bryant je napisao/la: ↑08 okt 2020, 13:59ne vjerujem , on mora makar jos 1 god da vidi sta je sa srcem nek igra za fax
Kakve su njemu sanse ako bude mogao igrati, vidim presao na LSU, a znam da je dobar s Bol Bolom pa mozda i njega budu ganjali ako budu mogli, je li Top15, 30, druga runda?
-
- Kontakt:
Bivši košarkaš i predsednik Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković (34), zaražen je korona virusom i nalazi se u teškom stanju sa upalom oba plućna krila.
Peković je sa simptomima virusa kovid-19 primljen u podgoričku bolnicu pre 15 dana, stanje mu se u međuvremenu pogoršalo i diše uz pomoć respiratora.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
-
- Kontakt:
Sjeća li se iko ovog butthurt glupsona 

Jimmy već u teretani
Mentalitet perfektcioniste.

Mentalitet perfektcioniste.
-
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svakim danom sve vise i vise izlazi istina o ovom covjeku, a mnogi su "prali" Spurse mjesecima nakon njegove odluke da zeli ici.U normalnim fransizama, niko nije iznad organizacije sa ovakvim ponasanjem-NIKO!Koliko god to unazadilo fransizu u narednih nekoliko godina.
Davno sam pisao o ovome da covjek zeli da odredjuje kad ce igrati, koliko ce igrati i kako ce igrati.Nista to ni Lue nece promijeniti.
-
- Kontakt:
Meni je iskreno drago što su ispali na najgori mogući način, lik zdrav u vrhuncu karijere i oni njega odmaraju malo malo ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:49
Svakim danom sve vise i vise izlazi istina o ovom covjeku, a mnogi su "prali" Spurse mjesecima nakon njegove odluke da zeli ici.U normalnim fransizama, niko nije iznad organizacije sa ovakvim ponasanjem-NIKO!Koliko god to unazadilo fransizu u narednih nekoliko godina.
Davno sam pisao o ovome da covjek zeli da odredjuje kad ce igrati, koliko ce igrati i kako ce igrati.Nista to ni Lue nece promijeniti.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@bombay Lik ne odmara bzv.Ima degenerativni problem sa kvadricepsima koje je jos dr. Schmidt u SA dijagnosticirao, a on i njegov ujak tvrdili da to nije istina.Problem je sto ON zeli da odlucuje koju ce tekmu igrati, koju odmarati i generalno diktirati stanje u fransizi.Meni to nikad nije normalno, pa makar se radilo i o Jamesu, a ne Kawhiu.Amerima je to malo teze shvatiti, jer su njima zvijezde ispred svega i upravo je to jedan od razloga sto ja volim Spurse.Tu niko nije iznad fransize u smislu da mu je dopusteno da radi sta hoce i svako radi svoj posao.
-
- Kontakt:
Nemoj tako da pišeš da niti jedan igrač nije iznad franžize, sad će horda bubuljičara da te napadne da to nije tako i da smo mi samo starci i nostalgičari koji se u ništa ne razumiju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:49
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Straight Svako ima svoje misljenje.Licno znam sta volim, kojim vrijednostima se vodim i sta cijenim u kosarci.Ja navijam za fransizu, ne za pojedince.Dragi su mi, ali mi nisu iznad fransize kad se ponasaju kao neko iznad toga.Prava superzvijezda ZNA da je ona najvazniji kotacic franzise, ali koristiti taj polozaj tako da se ona mijesa u ingerencije drugih osoba u fransizi, nije dobro.Sasvim je ok konsultovati, ali "specijalni tretmani" kao u tom postu mogu odvesti samo gdje su LAC i odveli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.