Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Mogu misliti kako je protivniku iritantno ,igras dobro i na kraju on glumi da ga ipak uzimas zbog njegove povrede nego sto ti zapravo igras bolje od njega u tom momentu,ja sumnjam da njega bilo ko i voli dole osim ovih balkanaca koji mu se uvlace u supak...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Busta, odlično rečeno. Jasne igrice koje svi vide. Jel malo stalo odmah je tu neka povreda, traženje MTO, nervoza i slično. Ne treba mu to, dobio bi Bustu svakako jer ima mogućnosti a i znanja da podigne nivo igre kojeg Busta i slični Busti ne mmogu ispratiti. To je jedan od razloga zašto Nole nije na nivou Federera i Nadala po pitanju navijača. I još me jedna stvar nervira kod Novaka a to je konstantno pljeskanje na svaki dobar udarac protivnika. I to je jedna vrsta nepoštovanja protivnika jer je ok i lijepo da se pohvali protivnik ako je neki dobar udarac ali na skoro svaki DS ili neki winner kojeg protivnik pogodi odmah ide pljeskanje jer svaka čast pa si mene uspio probiti ili nisam ja uspio stići taj DS.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pljeskanje je ok volio bi dapace da to Fed i Rafa vise rade. Meni je gore ono “pardoniranje” za svaku mogucu sitnicu. Haj kad dotakne mrezu, al ne moras poslije ociscene linije ili dropshota dizat ruku izvinjenja bog ti jadanUnofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 11:27Bravo Busta, odlično rečeno. Jasne igrice koje svi vide. Jel malo stalo odmah je tu neka povreda, traženje MTO, nervoza i slično. Ne treba mu to, dobio bi Bustu svakako jer ima mogućnosti a i znanja da podigne nivo igre kojeg Busta i slični Busti ne mmogu ispratiti. To je jedan od razloga zašto Nole nije na nivou Federera i Nadala po pitanju navijača. I još me jedna stvar nervira kod Novaka a to je konstantno pljeskanje na svaki dobar udarac protivnika. I to je jedna vrsta nepoštovanja protivnika jer je ok i lijepo da se pohvali protivnik ako je neki dobar udarac ali na skoro svaki DS ili neki winner kojeg protivnik pogodi odmah ide pljeskanje jer svaka čast pa si mene uspio probiti ili nisam ja uspio stići taj DS.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest ok ako je ponekad ali za svaki iole bolji udarac meni nije ok jer nije svaki udarac spektakularan i da je to nešto što protivnik slučajno pogodio. To za pardoniranje se slažem, totalna glupost.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 okt 2020, 11:32Pljeskanje je ok volio bi dapace da to Fed i Rafa vise rade. Meni je gore ono “pardoniranje” za svaku mogucu sitnicu. Haj kad dotakne mrezu, al ne moras poslije ociscene linije ili dropshota dizat ruku izvinjenja bog ti jadanUnofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 11:27Bravo Busta, odlično rečeno. Jasne igrice koje svi vide. Jel malo stalo odmah je tu neka povreda, traženje MTO, nervoza i slično. Ne treba mu to, dobio bi Bustu svakako jer ima mogućnosti a i znanja da podigne nivo igre kojeg Busta i slični Busti ne mmogu ispratiti. To je jedan od razloga zašto Nole nije na nivou Federera i Nadala po pitanju navijača. I još me jedna stvar nervira kod Novaka a to je konstantno pljeskanje na svaki dobar udarac protivnika. I to je jedna vrsta nepoštovanja protivnika jer je ok i lijepo da se pohvali protivnik ako je neki dobar udarac ali na skoro svaki DS ili neki winner kojeg protivnik pogodi odmah ide pljeskanje jer svaka čast pa si mene uspio probiti ili nisam ja uspio stići taj DS.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tek je polufinale momci. Ostavite čireve za kasnije. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vjeruj da ću možda i prvi put navijati za Rafu iako mi je Diego pregotivan. Bilo bi neprocjenjivo čitati komentare i gledati kako se ovi jedu ako Rafa i Novak budu u finalu.

41.21.1.
Schwarzi je najsimpaticniji momak od preostalih i bilo bi lijepo da osvoji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jes evo bas se jedem,ne znam sta cu od muke 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lebron dize cetvrti
Ti pravis halabuku
Slaba fajda od tog
Kad rafa stize babuku

#Punoljetstvo
- Nail for Real
- Kontakt:
U vasim glavama je Fedja GOAT, taman da Rafa i Novak imaju po 30 GS

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I u mojoj je Mehmet Scholl pa ne znači mnogo. 

41.21.1.
Lebron ce uljepsati ove daneBosniaBoston je napisao/la: ↑08 okt 2020, 12:01Lebron dize cetvrti
Ti pravis halabuku
Slaba fajda od tog
Kad rafa stize babuku
![]()
a vrijeme je i da Rafu stane
da bi Roger u krevet mirno lego
dovoljno je samo da iznenadi Diego
Naile normalno prijatelju,gledaj poezije

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Elegancija 

busta je zadnji da proziva nekoga. nole je izasao sa trakom na vratu, znaci eto planirao da ako mu ne ide da ima kao alibi!? jeste li vi imalo normalni. + sto su bili snimci kako mu se masira vrat PRIJE meca prilikom zagrijavanja/treninga. sve je to nole isplanirao PRIJE meca da bi mogao glumiti ako zagusti?! + busta je recimo trazio MTO na USO 5. set i poremetio protivnika u trenutku kada je ovaj imao zestoku ofanzivu.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 08 okt 2020, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Inace je ovo prvi put da radi nesto slicno ....da 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nole uzima MTO i kada vodi. on je prije svega jako oprezan i pri najmanjem znaku on uzima tretman i da sprijeci gpore. i mnogi to rade. i ja to podrzavam. i valjda je u interesu tenisa da igraci duze traju i ne vuku ozbiljne povrede. direktan tretman nakon bilo kakve traume na tkivu je i te kako pozeljan. pa sta rade fudbaleri cijelo vrijeme? iznese ih se i masira i sprica ledom 5-10 minuta samo sto oni ne moraju zaustaviti igru cijelo vrijeme jer ijh ima jos 10 na terenu.
Pa bukvalno kako nije korektan da kada mu ne ide uvijek glumi neku povredu,uvijek mu nesto smeta i da onda to njega ubije u pojam...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Citas li sta pises? Cuj igrom ne moze, covek poslednji mec izgubio pre skoro godinu dana. Treba li da pominjem da ima bolji medjusobni od svih igraca sa kojima je igrao preko 7-8 puta.
Busta nasao da prica, spanski ljigavi ciganin, jedva je cekao na USOpenu da izbace Novaka, cak je pitao sta se ceka dok je Djokovic razgovarao sa supervizorima.
Mrs klosaru, mrs u ciganiju pa tamo smrdi. Spanci su ubedljivo najveci cigani u svetu sporta, sem Nadala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.