Svaka čast sve ste rekli. Ali takve treba pustiti da pričaju. Oni samo pokazuju koliko su glupi.ajdohordas je napisao/la: ↑08 okt 2020, 01:36Ma pusti kraju, bitno je popljuvat sve što iima veze sa nama i čudimo se što smo tu gdje jesmo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 okt 2020, 01:31Cuj ismijavanja, pa prosle godine isti kombiji bili i na Maksimiru i Marakani.
Ismijavaju oni što i ovdje psuju i tjeraju poslije prvih kikseva. Ništa čudno.
Da je nama VAR bio u Bjelorusiji pa bar i iz ovakvog kombija, druga priča bi sad bila.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogla bi se vratiti publika ovaj mjesec.. ne vjerujem da će odmah pustiti sve ali bilo bi dobro da se derbi odigra pred jedno 20 hiljada 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogao bi Benjo dobiti finih minuta u ove tri utakmice reprezentacije. Doduse otprilike Gojak, Hodzic i Milosevic su mu konkurencija za tu poziciju al se nadam da ce se izboriti da bude tu odmah iza Gojaka.
Ovo je Benji odlicna prilika jer je u formi i ide ga od pocetka sezone i ima samopouzdanja samo jos da Bajevicu bude ispred Hodzica i Denija a trebalo bi jer ipak oni manje igraju ove sezone.
Nadam se da bi mogao da bude starter bar u toj utakmici sa Poljacima.
Ovo je Benji odlicna prilika jer je u formi i ide ga od pocetka sezone i ima samopouzdanja samo jos da Bajevicu bude ispred Hodzica i Denija a trebalo bi jer ipak oni manje igraju ove sezone.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Mene nebi zacudilo da benjo bude starter u prvih 11 u danasnjoj utakmici.
Jer ovde se pise kao da je ovaj pocetak sezone jedino gdje on dobro igra.. Ljudi Benju je ovo 3 godina zaredom gdje on igra odlican fudbal i svake godine je bolji i bolji. Ubjeden sam da bi vise pridonio reprezentaci od armina hodzica duljevica zakarica gojaka visce stevanovica koljica i mnogi i bio bi uvecem klubu nego svi ti sto su nabrijani da je sami dobio sansu. A abd ubjeden sam da ce u ovih 4 utakmice u 30 dana u repci pokazat jos vise i da ce dobit FK SARAJEVO kao i in nemoralnu ponudu od ekipe ranga udineza herhe ajaksa znaci vi bili pa vidjeli.
Ozbiljna ekipa koja ce detektovat njegove lose stvar i koja ce poboljsat jos vise njegove vrline ce dobit igraca svjetski razmjera.
Igrac koji u pl bh trci skoro 13 km po utakmici i pritom daje go po utakmici nije slucajnost a pritom nije spic igrac
Benjo samo da podigne brzinu i on je nivo recimo bicakcica
Jer ovde se pise kao da je ovaj pocetak sezone jedino gdje on dobro igra.. Ljudi Benju je ovo 3 godina zaredom gdje on igra odlican fudbal i svake godine je bolji i bolji. Ubjeden sam da bi vise pridonio reprezentaci od armina hodzica duljevica zakarica gojaka visce stevanovica koljica i mnogi i bio bi uvecem klubu nego svi ti sto su nabrijani da je sami dobio sansu. A abd ubjeden sam da ce u ovih 4 utakmice u 30 dana u repci pokazat jos vise i da ce dobit FK SARAJEVO kao i in nemoralnu ponudu od ekipe ranga udineza herhe ajaksa znaci vi bili pa vidjeli.
Ozbiljna ekipa koja ce detektovat njegove lose stvar i koja ce poboljsat jos vise njegove vrline ce dobit igraca svjetski razmjera.
Igrac koji u pl bh trci skoro 13 km po utakmici i pritom daje go po utakmici nije slucajnost a pritom nije spic igrac
Benjo samo da podigne brzinu i on je nivo recimo bicakcica
-
- Kontakt:
Ovo je srž svega i vezano je za sve mlade igrače koji imaju kvalitet i potencijal a dolaze iz Akademije.Đokanović je već prepoznat od ozbiljnih klubova i njega će teško biti zadržati jer je čisti kvalitet a prije svega potencijal koji će se sa godinama još više izgraditi( to gledaju ozbiljni klubovi,koliko ima prostora u njegovom razvoju i kakav je profesionalac).Sad je samo pitanje koliko ćemo kao klub znati da finansijski iskoristimo to,jer poznavajući situaciju u Akademiji nećemo zadugo imati igrača koji će imati taj kvalitet i zrelost sa 19 godina.ado-hz je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:24Prodavati Andreja na zimu ili ljeto je totalna glupost.
Zar je tesko prepisati recept od Dinama kako se prodaju mladi igraci. Igrac MORA odigrati nar 2 sezone u kontinuitetu u prvih 11. Kako? Ne znam al mora!!! Najvise svojim radom i zalaganjem to mora zasluziti a mislim da je to Andrej zasluzio. Momak radi 120% i zivi sportski zivot. To je nekih 70% sto je do njega.
Onih ostalih 30% je pamet kluba i sportske politike kluba da zna ocijeniti kojeg igraca treba gurnuti u vatru i od kojeg ces imati profit.
Ako ce Andrej sjediti na klupi i ulaziti svaku tekmu 25min za zakrpi rupe onda ga je bolje sad na zimu pokloniti nekom ozbiljnom klubu da momka bezveze ne trosimo i da ne gubi dane i mjesece, jer ce neko malo pametniji od nas prepoznati talenat i gurnuti momka u vatru.
Kazu bolji je trenutno Pejovic, bolji je Susic. Jeste bolji su jer dijete treba malo i istrpiti i mora imati neki kontinuitet u igrama.
Eh sad hoce li rezultat trpiti i smije li trpiti to je drugo pitanje, ali ne moze i jare i pare. Mi bi da ga prodamo za 1.5M eura a da dijete ne igra. Zato se necu cuditi niti biti iznenadjen ako se proda za 400k.
Volio bih da se pruži šansa i Bešiću ( 2000 god.) kao i Islamoviću (2001) jer mislim da po profesionalizmu i karakteru mogu vrlo brzo da se uklope u seniorski fudbal a igraju na pozicijama gdje se izuzetno cijene mladi fudbaleri.
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo kad vidim kako piše zaboli me glOva
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško da će biti starter ali možda dobije 10-15 minuta u nekoj utakmici, što da ne.ShofaII je napisao/la: ↑08 okt 2020, 09:50Mogao bi Benjo dobiti finih minuta u ove tri utakmice reprezentacije. Doduse otprilike Gojak, Hodzic i Milosevic su mu konkurencija za tu poziciju al se nadam da ce se izboriti da bude tu odmah iza Gojaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@ajdohordas
Hvala
Hvala

Ma ja se nadam da bi mogao biti starter u jednoj jer se igraju utakmice svako tri dana a Poljska mi je nekako najlogicnija za to.MortemHz je napisao/la: ↑08 okt 2020, 10:13Teško da će biti starter ali možda dobije 10-15 minuta u nekoj utakmici, što da ne.ShofaII je napisao/la: ↑08 okt 2020, 09:50Mogao bi Benjo dobiti finih minuta u ove tri utakmice reprezentacije. Doduse otprilike Gojak, Hodzic i Milosevic su mu konkurencija za tu poziciju al se nadam da ce se izboriti da bude tu odmah iza Gojaka.
I po ovome do sada Bajevic ce mjenjat sastav i rotirat.
Ovako kad gledam spisak igraca ocekujem da ce Gojak igrat u sredini i ovo sto @pitar kaze nije iskljuceno da ga vec veceras vidimo u sastavu jer Armin i Deni nisu starteri u svojim timovima.
Mada ovo sto ti kazes da dobije 10-15 minuta bilo bi ekstra i to je minimum realno s obzirom na formu konkurencije i tri utakmice u 7 dana.
Ti se izgleda registrovao samo da se zahvaljujes

Moram ispoštovati ljude, ipak sam "novi kolačić"

Nema se o čemu ni pisati dok traje ova reprezentativna pauza, jedino bih volio da Benjo zaigra

Čekam i nadam se da će nas pustiti konačno na tribine, smori me ovo gledanje tekmi kod kuće

Ma ne znam sto se raspravljate oko Adukora. Kod nas je stvar u sustini ako nekoga manje volimo , ostrasceni smo i samo na njega drvlje i kamenje. A realnost je nesto drugo. U jednom trenutku u toku utakmice te neko iznervira i to mu zapamtis, poslije ne znam sta da napravi, u tebi ce biti ono sto je pogrijesio. Ma pitarluk nas. I saam sam takav.
Mada realnost je da je Adukor bas dobar igrac za nase uslove. Iako se stvara guzva u sredini. Gust je raspored, tako da mislim da bi mogli svi svoje minute imati. A tek ces vidjeti sad kad on pocne igrati ko najvise pretrci. Meni je podjednako dobro igrao i na stoperu i na zadnjem veznom. Iskreno, na tom covjeku nikad nisi mogao primjetiti umor ne znam koji minut da je u pitanju, isto kao i Fanimo. To nasim ekipama najvise fali, kapacitet igraca koji moze isto trcati u 30.minuti i u 80.minuti. Vidjeli ste protiv Celtica, kako ljudi trce .

Meni je Dzokanovic bolji igrac od SUSICA i ja da sam trener on bi meni igrao 60 a susic 20 min. Al treba vinko da ima slobodu izbora pa taman stavljo i krstea, jer on odgovara za rezultat.
Al moja filozofija je da netreba pustat omladinca da igra prije starca ako je starac kvalitetni a ako su isti ili priblizni kvaliteta a posebno ako je sto adre jeste bolji od susica to nema dileme da akademac bude izbor broj jedan.
Sto se tice Djokanovica prodao bi ga za 800 k € i 25% jer od prilike on vrijedi toliko. Ili 1 m € i 10%
Dzokanovic je jedini igrac koji je izadao iz akademije koji konstantno raste i igra sve bolje, mujakic cim je poceo igrat za prvi tim imo je tak maksimum i on nije nista impruv cak i sad je isti nivo, dok kod dzokanovica vidis izdana u dan sve veci kvalitet..
Takode netreba sad ni govorit nece zadugo bit igraca ko andrea iz akademije ja the cekujem od naredne zetve i svake naredne po 2 komada minimum koja ce bit bolji od njeg.
I zelim da fabrika u butmiru picne pravit spica u vidu SUAREZA al iz BARCELONE NE BUTMIRA ODNOSNO DOBOJA ZAPRAVO KAKNJA
Al moja filozofija je da netreba pustat omladinca da igra prije starca ako je starac kvalitetni a ako su isti ili priblizni kvaliteta a posebno ako je sto adre jeste bolji od susica to nema dileme da akademac bude izbor broj jedan.
Sto se tice Djokanovica prodao bi ga za 800 k € i 25% jer od prilike on vrijedi toliko. Ili 1 m € i 10%
Dzokanovic je jedini igrac koji je izadao iz akademije koji konstantno raste i igra sve bolje, mujakic cim je poceo igrat za prvi tim imo je tak maksimum i on nije nista impruv cak i sad je isti nivo, dok kod dzokanovica vidis izdana u dan sve veci kvalitet..
Takode netreba sad ni govorit nece zadugo bit igraca ko andrea iz akademije ja the cekujem od naredne zetve i svake naredne po 2 komada minimum koja ce bit bolji od njeg.
I zelim da fabrika u butmiru picne pravit spica u vidu SUAREZA al iz BARCELONE NE BUTMIRA ODNOSNO DOBOJA ZAPRAVO KAKNJA
-
- Kontakt:

Susic je nase suho zlato. I treba ga cuvati kao oci u glavi. Takav igrac u ligi citavoj ne postoji.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Č
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli