FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 07 okt 2020, 23:32

Lahko je nabavit ove kombije i opremu al ko ce sjedit u njima?

@Arabos dobrodosao, i nemoj se zamarat jesi li sa njima ili sa nama jer ce to zavisiti kako pises. Nekada ces biti sa njima a nekada sa nama, i cesto se desi da su oni nekada sa nama a nisu sa njima a i mi nismo nekada sa nama nego sa njima :D :crazy:
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 07 okt 2020, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 okt 2020, 23:34

Gdje prestaje logika tu počinje Bosna i Hercegovina.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 okt 2020, 23:36

Ja sve vise kontam, da su naši Adukora doveli za stopera :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Farci
Kontakt:

Post Postao/la Farci » 07 okt 2020, 23:45

ElCartel11 je napisao/la:
07 okt 2020, 23:36
Ja sve vise kontam, da su naši Adukora doveli za stopera :D
Gurnut cemo mi njega u spica nista se ne brini :kafa: :rol:
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 okt 2020, 23:45

Ma nije problem kombi, haj ok je to ni po jada da se parkira ispred stadiona.
Ali to ti govori vise gdje je jos uvijek ova liga po infrastrukturi.
Koliko stadiona ima sve potrebne stvari???
Hoce li ih ikad imati???
Hoce li savez nesto uraditi po tom pitanju?? Hoce moj qurac!!!
U HNL svaki stadion ima gotove sve uslove koji su potrebni jer ljudi tj. njihov savez ulaze u infrastrukturu. Kod nas ne znaju da naprave pregled kola da valja a ne stadione da urede.
Nepisneni novinari i sportski komentatori...da ne idemo dalje. Pola utakmica smanjim ton da ne slusam gluposti nasih komentatora.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 okt 2020, 23:47

holyman je napisao/la:
07 okt 2020, 22:15
Arabos je napisao/la:
07 okt 2020, 18:49
Vozdra ljudi :D
Pratim forum odavno (al' fakat odavno, od 2011. otprilike :o ), pa rekoh da se i ja konačno prijavim, da pokoju riječ razmijenimo.
I naravno, da slavimo zajedno treću titulu zaredom.
Nadam se dobrodošlici od strane forumskog puka :mrgreen:
Samo nemoj da kritikujes cak i onda kad imas razloga ti nemoj 😁osim ako neces da budes pljuvac,anam on,idiot itd... jer neces moci sa njih 10-15 nikako,napravit ce te svakakvim 😉 inace dobro dosao :bih:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 okt 2020, 23:48

amypitar je napisao/la:
07 okt 2020, 23:13
AlfredNobel je napisao/la:
07 okt 2020, 22:17
Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.

Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Ja od Tatara kad je došao nisam znao šta da očekujem. Od Adukora znam, imao je par dobrih utakmica u Premijer ligi, i pamtim mu centarsut protiv Atalante za Handzica.
Al dobro da ne kvarimo temu , niko sretniji od mene da prekuca ovu ligu, vidjet ćemo.
Po meni je Adukor bio jedan od najboljih pojedinaca.. koliko je samo presjecao napada protivnika..to sam zapamtio kod njega.. opet u kakvoj je sad formi vidjet cemo sto kazes.. al u svakom slucaju valjat ce nam za sirinu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 okt 2020, 23:49

Moze l se u privatne poruke poslat video snimljen mobitelom
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 okt 2020, 23:51

Sanchez1987 je napisao/la:
07 okt 2020, 23:47
holyman je napisao/la:
Arabos je napisao/la:
07 okt 2020, 18:49
Vozdra ljudi :D
Pratim forum odavno (al' fakat odavno, od 2011. otprilike :o ), pa rekoh da se i ja konačno prijavim, da pokoju riječ razmijenimo.
I naravno, da slavimo zajedno treću titulu zaredom.
Nadam se dobrodošlici od strane forumskog puka :mrgreen:
Samo nemoj da kritikujes cak i onda kad imas razloga ti nemoj 😁osim ako neces da budes pljuvac,anam on,idiot itd... jer neces moci sa njih 10-15 nikako,napravit ce te svakakvim 😉 inace dobro dosao :bih:
Sta mi uradi s posta bolan
NEMA NAZAD

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 okt 2020, 23:52

holyman je napisao/la:
07 okt 2020, 23:51
Sanchez1987 je napisao/la:
07 okt 2020, 23:47
holyman je napisao/la:

Sta mi uradi s posta bolan
😁😁

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 07 okt 2020, 23:57

ado-hz je napisao/la:
07 okt 2020, 23:45
Ma nije problem kombi, haj ok je to ni po jada da se parkira ispred stadiona.
Ali to ti govori vise gdje je jos uvijek ova liga po infrastrukturi.
Koliko stadiona ima sve potrebne stvari???
Hoce li ih ikad imati???
Hoce li savez nesto uraditi po tom pitanju?? Hoce moj qurac!!!
U HNL svaki stadion ima gotove sve uslove koji su potrebni jer ljudi tj. njihov savez ulaze u infrastrukturu. Kod nas ne znaju da naprave pregled kola da valja a ne stadione da urede.
Nepisneni novinari i sportski komentatori...da ne idemo dalje. Pola utakmica smanjim ton da ne slusam gluposti nasih komentatora.
Sve receno. Dno dna!
U svemu smo zadnji..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 07 okt 2020, 23:57

amypitar je napisao/la:
07 okt 2020, 22:04
JohnKeynes97 je napisao/la:
07 okt 2020, 21:50
Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.
Daj bože da ovde bude glavni igrač lige.
Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.
PSPHM

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 08 okt 2020, 00:01

I svi spominju da dobivaju te privatne poruke, ovdje je ocito neka urota protiv mene, jer izgleda jedino ja nikad ne dobijem te privatne poruke.....
PSPHM

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 okt 2020, 00:08

07 okt 2020, 23:57
amypitar je napisao/la:
07 okt 2020, 21:50
Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.
Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.
Koga imaš od klasičnih zadnjih veznih ? TSS ti to nije ako misliš na njega. Oremuš sa beka neće nigdje nikad više, dok se ne dovede top desni bek.
Znači od zadnjih veznih, onih klasičnih ostaju ti Andrej, Pejović i Adukor.
Razmišljaš li o tome da će Andrej ići ? Ili na zimu ili na ljeto 100%... Dok on ode mi taman imamo spremnog i uigranog igrača da uskoči umjesto njega.
Za naše lige momak je odličan. Niko nije rekao da je Pirlo, ali školski igra, zna iznijet loptu, ima dobar pas u prostor i polivalentan je igrač jer može pokrit dvije pozicije a vjerovatno i ne košta puno.
Ne znam kakva negativa po pitanju njega a najviše sa tvoje strane u prethodih par postova. Nek pokaže onoliko koliko je pokazo u prvom mandatu ja prezadovoljan.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 08 okt 2020, 00:13

ajdohordas je napisao/la:
08 okt 2020, 00:08
amypitar je napisao/la:

Koga imaš od klasičnih zadnjih veznih ? TSS ti to nije ako misliš na njega. Oremuš sa beka neće nigdje nikad više, dok se ne dovede top desni bek.
Razmišljaš li o tome da će Andrej ići ? Ili na zimu ili na ljeto 100%... Dok on ode mi taman imamo spremnog i uigranog igrača da uskoči umjesto njega.
Za naše lige momak je odličan. Niko nije rekao da je Pirlo, ali školski igra, zna iznijet loptu, ima dobar pas u prostor i polivalentan je igrač jer može pokrit dvije pozicije a vjerovatno i ne košta puno.
Ne znam kakva negativa po pitanju njega a najviše sa tvoje strane u prethodih par postova. Nek pokaže onoliko koliko je pokazo u prvom mandatu ja prezadovoljan.
Po kvakiteti se nikako ne mogu porediti Pejovic i Andrej sa Adukorom. Prva dvojica su doktori za njega. Adukor je neko ko moze igrati kup utakmice i lakse utakmice u ligi. Ukoliko Andrej ode, mi moramo, a vjerujem i da hocemo, traziti igraca iste kvalitete kao i Andrej, ako ne i boljeg, jer je to ono sto nam treba za iskorak u Europi.
PSPHM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 okt 2020, 00:15

Ne ofirajte se ismijavanjem.kombija. malo google u ruke vidite koja firma ovo radi i koliko kostaju "kombi" bebice ... Bar google se ne placa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 okt 2020, 00:20

AlfredNobel je napisao/la:
07 okt 2020, 22:17
Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.

Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Adukor u paru sa Crepuljom, najjaci vezni red u to vrijeme u BiH.

Arabos
Kontakt:

Post Postao/la Arabos » 08 okt 2020, 00:24

@holyman, @ShofaII, @Sanchez1987
Hvala na dobrodošlici :thumbup:
Kritiku ću uvijek uputiti kad za nju bude bilo potrebe, ali, naravno, kritika treba biti konstruktivna, a ne pljuvanje.
Trenutačno je situacija u klubu sjajna, nema potrebe za kritikama, i nadam se da ćemo iz dana u dan sve više napredovati.
Mislim da nam je svima u cilju jako i moćno Sarajevo, tako da bi lične razmirice trebali ostaviti sa strane.
Svi ovdje bolujemo od bordo boje, i to je najljepša bolest koju možemo imati

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 okt 2020, 00:24

Prodavati Andreja na zimu ili ljeto je totalna glupost.
Zar je tesko prepisati recept od Dinama kako se prodaju mladi igraci. Igrac MORA odigrati nar 2 sezone u kontinuitetu u prvih 11. Kako? Ne znam al mora!!! Najvise svojim radom i zalaganjem to mora zasluziti a mislim da je to Andrej zasluzio. Momak radi 120% i zivi sportski zivot. To je nekih 70% sto je do njega.
Onih ostalih 30% je pamet kluba i sportske politike kluba da zna ocijeniti kojeg igraca treba gurnuti u vatru i od kojeg ces imati profit.
Ako ce Andrej sjediti na klupi i ulaziti svaku tekmu 25min za zakrpi rupe onda ga je bolje sad na zimu pokloniti nekom ozbiljnom klubu da momka bezveze ne trosimo i da ne gubi dane i mjesece, jer ce neko malo pametniji od nas prepoznati talenat i gurnuti momka u vatru.
Kazu bolji je trenutno Pejovic, bolji je Susic. Jeste bolji su jer dijete treba malo i istrpiti i mora imati neki kontinuitet u igrama.
Eh sad hoce li rezultat trpiti i smije li trpiti to je drugo pitanje, ali ne moze i jare i pare. Mi bi da ga prodamo za 1.5M eura a da dijete ne igra. Zato se necu cuditi niti biti iznenadjen ako se proda za 400k.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 okt 2020, 00:28

08 okt 2020, 00:13
ajdohordas je napisao/la:
08 okt 2020, 00:08

Po kvakiteti se nikako ne mogu porediti Pejovic i Andrej sa Adukorom. Prva dvojica su doktori za njega. Adukor je neko ko moze igrati kup utakmice i lakse utakmice u ligi. Ukoliko Andrej ode, mi moramo, a vjerujem i da hocemo, traziti igraca iste kvalitete kao i Andrej, ako ne i boljeg, jer je to ono sto nam treba za iskorak u Europi.
Glupost, ali to je tvoje mišljenje.
Adukor je neko ko je igrao jako jako često u ekipi koja je izdominirala i ligu i kup i ostvarila neke historijske pobjede kao npr u Širokom ili na Grbavici itd...nije neko ko je tek tako prošao kroz klub, nego je ostavio neki trag.
Po meni jako koristan igrač kao što sam već rekao a mislim da i nije skup.
To što se nije naigrao u Madjarskoj apsolutno ne treba ništa da znači,tu može biti milion razloga i glupo je o tome i raspravljati kao o nekoj referenci.

Usput da poželim dobrodošlicu novom momku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Vjecnobordo i 40 gostiju.