@Arabos dobrodosao, i nemoj se zamarat jesi li sa njima ili sa nama jer ce to zavisiti kako pises. Nekada ces biti sa njima a nekada sa nama, i cesto se desi da su oni nekada sa nama a nisu sa njima a i mi nismo nekada sa nama nego sa njima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gurnut cemo mi njega u spica nista se ne briniElCartel11 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:36Ja sve vise kontam, da su naši Adukora doveli za stopera![]()
Po meni je Adukor bio jedan od najboljih pojedinaca.. koliko je samo presjecao napada protivnika..to sam zapamtio kod njega.. opet u kakvoj je sad formi vidjet cemo sto kazes.. al u svakom slucaju valjat ce nam za sirinu...amypitar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:13Ja od Tatara kad je došao nisam znao šta da očekujem. Od Adukora znam, imao je par dobrih utakmica u Premijer ligi, i pamtim mu centarsut protiv Atalante za Handzica.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:17Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.
Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Al dobro da ne kvarimo temu , niko sretniji od mene da prekuca ovu ligu, vidjet ćemo.
Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:47Sta mi uradi s posta bolan
holyman je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:51
Sve receno. Dno dna!ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:45Ma nije problem kombi, haj ok je to ni po jada da se parkira ispred stadiona.
Ali to ti govori vise gdje je jos uvijek ova liga po infrastrukturi.
Koliko stadiona ima sve potrebne stvari???
Hoce li ih ikad imati???
Hoce li savez nesto uraditi po tom pitanju?? Hoce moj qurac!!!
U HNL svaki stadion ima gotove sve uslove koji su potrebni jer ljudi tj. njihov savez ulaze u infrastrukturu. Kod nas ne znaju da naprave pregled kola da valja a ne stadione da urede.
Nepisneni novinari i sportski komentatori...da ne idemo dalje. Pola utakmica smanjim ton da ne slusam gluposti nasih komentatora.
Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.amypitar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:04I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:50Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
Daj bože da ovde bude glavni igrač lige.
Koga imaš od klasičnih zadnjih veznih ? TSS ti to nije ako misliš na njega. Oremuš sa beka neće nigdje nikad više, dok se ne dovede top desni bek.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:57Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.amypitar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:04I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:50Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
Daj bože da ovde bude glavni igrač lige.
Po kvakiteti se nikako ne mogu porediti Pejovic i Andrej sa Adukorom. Prva dvojica su doktori za njega. Adukor je neko ko moze igrati kup utakmice i lakse utakmice u ligi. Ukoliko Andrej ode, mi moramo, a vjerujem i da hocemo, traziti igraca iste kvalitete kao i Andrej, ako ne i boljeg, jer je to ono sto nam treba za iskorak u Europi.ajdohordas je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:08Koga imaš od klasičnih zadnjih veznih ? TSS ti to nije ako misliš na njega. Oremuš sa beka neće nigdje nikad više, dok se ne dovede top desni bek.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:57Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.
Znači od zadnjih veznih, onih klasičnih ostaju ti Andrej, Pejović i Adukor.
Razmišljaš li o tome da će Andrej ići ? Ili na zimu ili na ljeto 100%... Dok on ode mi taman imamo spremnog i uigranog igrača da uskoči umjesto njega.
Za naše lige momak je odličan. Niko nije rekao da je Pirlo, ali školski igra, zna iznijet loptu, ima dobar pas u prostor i polivalentan je igrač jer može pokrit dvije pozicije a vjerovatno i ne košta puno.
Ne znam kakva negativa po pitanju njega a najviše sa tvoje strane u prethodih par postova. Nek pokaže onoliko koliko je pokazo u prvom mandatu ja prezadovoljan.
Adukor u paru sa Crepuljom, najjaci vezni red u to vrijeme u BiH.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:17Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.
Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Glupost, ali to je tvoje mišljenje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:13Po kvakiteti se nikako ne mogu porediti Pejovic i Andrej sa Adukorom. Prva dvojica su doktori za njega. Adukor je neko ko moze igrati kup utakmice i lakse utakmice u ligi. Ukoliko Andrej ode, mi moramo, a vjerujem i da hocemo, traziti igraca iste kvalitete kao i Andrej, ako ne i boljeg, jer je to ono sto nam treba za iskorak u Europi.ajdohordas je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:08Koga imaš od klasičnih zadnjih veznih ? TSS ti to nije ako misliš na njega. Oremuš sa beka neće nigdje nikad više, dok se ne dovede top desni bek.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:57
Ne kontaju ljudi da je doveden za rotacije. Imamo tri bolja stopera, i dok se serbecic vrati u formu on i milicevic ce biti prvi par, a dupovac treca opcija i kijenjat ce nekoga od njih dvojice u zavisnosti od povreda ili kartona. Na zadnjem veznom ne znam gdje ga forumasi vide, posto imamo 3 igraca za 2 pozicije DMD-a, a sva ta trojica su bar za 2 klase bolji od adukora.
Znači od zadnjih veznih, onih klasičnih ostaju ti Andrej, Pejović i Adukor.
Razmišljaš li o tome da će Andrej ići ? Ili na zimu ili na ljeto 100%... Dok on ode mi taman imamo spremnog i uigranog igrača da uskoči umjesto njega.
Za naše lige momak je odličan. Niko nije rekao da je Pirlo, ali školski igra, zna iznijet loptu, ima dobar pas u prostor i polivalentan je igrač jer može pokrit dvije pozicije a vjerovatno i ne košta puno.
Ne znam kakva negativa po pitanju njega a najviše sa tvoje strane u prethodih par postova. Nek pokaže onoliko koliko je pokazo u prvom mandatu ja prezadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, pitarcenga, Tarapi i 24 gosta.