Dobar je za širinu.amypitar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:04I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:50Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
Daj bože da ovde bude glavni igrač lige.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Više nego dobar.Bordo23 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:06Dobar je za širinu.amypitar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:04I meni isto prosjek mrtvi, u prosječnom Mađarskom klubu nije 2 utakmice odigrao.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:50Joj koliko su pojedini ovdje zaprli za Adukora, da ga ne znam pomislio bi da je o Goretzki licno rijec.
Daj bože da ovde bude glavni igrač lige.
Ima da trci kao gazela.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.
Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Ovaj isti Tatar koji kod nas igra u životnoj formi, koji rešeta svakog ko naiđe i koji je zaradio poziv u repku je u jednom Belupu bio flopčina. Tako da ne sudite i ne trčite pred rudu s jako slabim argumentima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Gdje li je završio onaj golman Nadin Tucaković iz "agencije" Runda - Musemić.Ne bi me čudilo da je završio karijeru.
Na TM-U piše da je završio karijeruHistoricar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:19Gdje li je završio onaj golman Nadin Tucaković iz "agencije" Runda - Musemić.Ne bi me čudilo da je završio karijeru.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
U koliko se Zukanovicu ovo igra u Lukavcu čisto da Starčevića obavjestiš da pusti Andreja da stigne iz Njemačke
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:17Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.
sjeca li se ko onog momka među prvima iz amerike mislim da je dosao dzenaldin hamzagic il tako nesto imao je par dobrih partija i nestao. Sta oni rade ne bi me cudilo da ih jos malo interpol pocne traziti.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:19Gdje li je završio onaj golman Nadin Tucaković iz "agencije" Runda - Musemić.Ne bi me čudilo da je završio karijeru.
You are someone else I am still right here
ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:31Posto na nasim stadionima nema uslova za VAR tehnologiju, adekvatna soba tj prostorija da se sve ovo postavi, znaci da nam treba 6 kombija sa svom ovom opremom i koliko vec kamera da bi ovo cudo zaživjelo kod nas.
U prevodu necemo ovo docekati ni 2040godine.

Sig mislis na ovo hahahahahahahahahahahaah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
super beba likes thisAduka87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:37ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:31Posto na nasim stadionima nema uslova za VAR tehnologiju, adekvatna soba tj prostorija da se sve ovo postavi, znaci da nam treba 6 kombija sa svom ovom opremom i koliko vec kamera da bi ovo cudo zaživjelo kod nas.

-
- Kontakt:
Naravno da se sjecamo Hamzagića, realizovao zadnji penal protiv Helsingborga za prolaz u play - off Evropske lige 2009/2010. Završio je karijeru, zadnje što sam cuo je da voza kamione u Americi.fera je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:34sjeca li se ko onog momka među prvima iz amerike mislim da je dosao dzenaldin hamzagic il tako nesto imao je par dobrih partija i nestao. Sta oni rade ne bi me cudilo da ih jos malo interpol pocne traziti.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:19Gdje li je završio onaj golman Nadin Tucaković iz "agencije" Runda - Musemić.Ne bi me čudilo da je završio karijeru.
- ElCartel11
- Kontakt:
U svijetu: idemo vidjeti sta kazu sudci u VAR sobi
U Bosni: idemo vidjeti sta kazu sudci u VAR kombiju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:49U svijetu: idemo vidjeti sta kazu sudci u VAR sobi

Ja bi u Lukavcu izveo:
................... .. . Dzafić
Hodžić.... Šerbečić... Bešić.... Salčin
............. Adukor.... Đokanović....
Hebibović...... Mustedenagić....... Jukić
.................. Ahmetović
................... .. . Dzafić
Hodžić.... Šerbečić... Bešić.... Salčin
............. Adukor.... Đokanović....
Hebibović...... Mustedenagić....... Jukić
.................. Ahmetović
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Niste svjesni kako grijesite, one budale prave sobu sta ces ti od sobe ovaj var kombi je mobilan za par sati moze biti na drugom stadionu po potrebiElCartel11 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:49U svijetu: idemo vidjeti sta kazu sudci u VAR sobi

A na koji način isti dan Šerbečić, Salčin, Đokanović mogu istovremeno biti i u Furthu i u Lukavcu?

Ja od Tatara kad je došao nisam znao šta da očekujem. Od Adukora znam, imao je par dobrih utakmica u Premijer ligi, i pamtim mu centarsut protiv Atalante za Handzica.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:17Kakve veze ima to što se nije naigrao u Mađarskoj, ako je kod nas bio odličan? I više nego odlična varijanta za širinu, za odmoriti nekog veznjaka, a i pored toga, ne gubiš previše na kvaliteti kad Adukor uleti. Igra se na dva fronta, biće kartona, pa i povreda ne daj bože, pada forme kod nekih igrača itd. Za našu ligu je beton, u svim ostalim ekipama bi glat igrao prvu postavu i to da mu stave povez preko očiju. Ne kontam čemu negodovanje, super opcija po mnogim segmentima.
Al dobro da ne kvarimo temu , niko sretniji od mene da prekuca ovu ligu, vidjet ćemo.
Aduka87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:37ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:31Posto na nasim stadionima nema uslova za VAR tehnologiju, adekvatna soba tj prostorija da se sve ovo postavi, znaci da nam treba 6 kombija sa svom ovom opremom i koliko vec kamera da bi ovo cudo zaživjelo kod nas.
E na ovu skalameriju mislim. U svim normalnim ligama ovo se sve postavi i instalira na stadionu, nekoj prostoriji samo kod nas na parkingu.
Zamisli ovaj kombi za VAR u Krupi tamo iza gola medju onim kukuruzima

Znaci 12 timova, 6 parova....6 ovakvih kombija po livadama i parkinzima i Bog te pitao koliko kamera

Ovo je sramota..ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 23:20Aduka87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:37ado-hz je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:31Posto na nasim stadionima nema uslova za VAR tehnologiju, adekvatna soba tj prostorija da se sve ovo postavi, znaci da nam treba 6 kombija sa svom ovom opremom i koliko vec kamera da bi ovo cudo zaživjelo kod nas.
E na ovu skalameriju mislim. U svim normalnim ligama ovo se sve postavi i instalira na stadionu, nekoj prostoriji samo kod nas na parkingu.
Zamisli ovaj kombi za VAR u Krupi tamo iza gola medju onim kukuruzima![]()
Znaci 12 timova, 6 parova....6 ovakvih kombija po livadama i parkinzima i Bog te pitao koliko kamera![]()
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, riki46, tajsamja i 17 gostiju.