Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
A ne igramo s krilima jos od kad je Mauro Camoranesi okacio kopacke o klin.
?? Juve-Napoli. The judge is considering a political verdict and the sentence should arrive in 4-5 days. The possible scenario is -1 point to Napoli and game to be replayed. The first possible date would be January 13th, only 3 days before Juve-Inter ???? @tuttosport #juventus #seriea #juvenapoli
nadam se da nema od ovoga nista

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne treba pristati na novu tekmu ni pod kojim uslovima. Istina je da mi nismo Inter, i da nismo navikli na pobjede za zelenim stolom, ali odluka da se utakmica ponovi pod ovakvim cinjenicnim okolnostima bi bila jako tendenciozna i predstavljala bi poruku ostatku lige da pravila ne vrijede.J1897 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 08:55?? Juve-Napoli. The judge is considering a political verdict and the sentence should arrive in 4-5 days. The possible scenario is -1 point to Napoli and game to be replayed. The first possible date would be January 13th, only 3 days before Juve-Inter ???? @tuttosport #juventus #seriea #juvenapoli
nadam se da nema od ovoga nista
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nemam ništa protiv da ode. Samo me brine zamjena.Romin prvi izbor je bio i ostaće Fabio Paratici. U nadolazećim sedmicama Giallorossi će ponuditi Fabiu jako bogat trogodišnji ugovor (2 miliona po godini)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Imas li koga kao moguci favorit..IlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:35Nemam ništa protiv da ode. Samo me brine zamjena.Romin prvi izbor je bio i ostaće Fabio Paratici. U nadolazećim sedmicama Giallorossi će ponuditi Fabiu jako bogat trogodišnji ugovor (2 miliona po godini)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da @Italia ipak vodi kod Agnellija

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Navodno je AdL poslao ministru sporta pismo, i to cak osam stranica, objasnjavajuci zasto nisu smjeli igrati utakmicu.
Najvjerovatniji scenario je da -1 za Napoli i novi termin za utakmicu.
Jedva cekam da se neko napravi lud kao sto su ovi iz Napolija, pa da ne ode na utakmicu, sa istim ovim opravdanjima.
Rugani- Bufon i Rabiot su mi pomogli u donosenju odluke u vezi transfera u Rennes.
Vlasnik Fiorentine- Chiesa me nije nazvao, mislim da to nisam zasluzio.
Fabrizio Romano- da nije bilo korone, uvjeren sam da bi Pogba sada bi u Juventusu.
Cherubini umjesto Paraticia, ja mislim
Ocjena merkata- 6, jer se niko nije prodao, osim Muratorea za 7,8mil,koliko vec
Najvjerovatniji scenario je da -1 za Napoli i novi termin za utakmicu.
Jedva cekam da se neko napravi lud kao sto su ovi iz Napolija, pa da ne ode na utakmicu, sa istim ovim opravdanjima.
Rugani- Bufon i Rabiot su mi pomogli u donosenju odluke u vezi transfera u Rennes.
Vlasnik Fiorentine- Chiesa me nije nazvao, mislim da to nisam zasluzio.
Fabrizio Romano- da nije bilo korone, uvjeren sam da bi Pogba sada bi u Juventusu.
Cherubini umjesto Paraticia, ja mislim
Ocjena merkata- 6, jer se niko nije prodao, osim Muratorea za 7,8mil,koliko vec
- IlPrincipino
- Kontakt:
Misljenje je da ce Cherubini da bude novi DS. Ali sam tu malo skeptican s obzirom da i nema bas nekoga iskustva. Osim sto je bio blizu desavanja dok se sve ovo odvijalo u posljednje vrijeme.
U Italiji ih i nema puno zanimljivih osim da kreiras nekoga svog za tu ulogu. Kao sto je to PC u Chelseu ali tu je biti DS izvaliti kes i to je to. Ne zelim nekoga kao sto je Abidal ili Leonardo.
Faggiano i Bigon mozda iz Italije. Za Faggiana sam vec i govorio. Ali vjerujem da ce to biti Cherubini na kraju koji je nepoznanica.
U Italiji ih i nema puno zanimljivih osim da kreiras nekoga svog za tu ulogu. Kao sto je to PC u Chelseu ali tu je biti DS izvaliti kes i to je to. Ne zelim nekoga kao sto je Abidal ili Leonardo.
Faggiano i Bigon mozda iz Italije. Za Faggiana sam vec i govorio. Ali vjerujem da ce to biti Cherubini na kraju koji je nepoznanica.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Jel AdP ne zeli da bude dio kluba ili jlub ne zeli njega
Volio bih ga vidjeti u klubu opet

Volio bih ga vidjeti u klubu opet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naravno da niste, Inter nije osuđeni kriminalacBuffonGigi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:39Istina je da mi nismo Inter, i da nismo navikli na pobjede za zelenim stolom

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pisao je Pirlo o tome i u svojoj knjizi. Nesto se desilo izmedju njega i Agnellia. Niko ne zna sta. On ostaje vjerovatno jedan od najvecih navijaca kluba ali dok Andrea tu Del Piero nece na neku funkciju u klubu.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Facchetti salje pozdraveBiscione je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:27Naravno da niste, Inter nije osuđeni kriminalacBuffonGigi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:39Istina je da mi nismo Inter, i da nismo navikli na pobjede za zelenim stolom![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:
To što vi radite je, ružno je poredit, u stilu Dodika kad negira međunarodno presuđeni genocid. Vi imate pravo na svoje subjektivno mišljenje, mi imamo pravo na svoje subjektivno mišljenje ali objektivno se zna i ono je pravomoćno presuđeno. Juventus je osuđen, Moggi je osuđen, a vi možete Intera i Facchettija među sobom spominjat u kakvom god hoćete kontekstu ali to ostaje samo među vama. S druge strane kad spomeneš Juventus nekom neutralnom navijaču pola će reći "lopovi", jbg trebat će vremena da se opere ime kad se jednom usere.IlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:42Facchetti salje pozdraveBiscione je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:27Naravno da niste, Inter nije osuđeni kriminalacBuffonGigi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:39Istina je da mi nismo Inter, i da nismo navikli na pobjede za zelenim stolom![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zastarilo..
Nego, gdje je brat Fufna???

Nego, gdje je brat Fufna???
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
De Ligt je poceo sa laganim treninzima, mogao bi biti na terenu za Juve-Lazio, 7.11
I Bernardeski se vratio treninzima.
Sami Kedira je tri puta odbio ponude Juventusa za raskid ugovora.Zadnja ponuda je bila isplata 4mil, od 6 koliko zaraduje ali je on to odbio. Navodno je odbio i ponudu iz Rusije.
A izgleda da Sarri radi na dogovoru sa Juventusom, u vezi njegove isplate ugovora, on bi zelio da se vrati treniranju neke ekipe do Bozica.
Ako je suditi po jucerasnjem treningu/utakmici, Paratici je taj napadac koji nam nedostaje.
A Tudor sa svojim potezima
I Bernardeski se vratio treninzima.
Sami Kedira je tri puta odbio ponude Juventusa za raskid ugovora.Zadnja ponuda je bila isplata 4mil, od 6 koliko zaraduje ali je on to odbio. Navodno je odbio i ponudu iz Rusije.
A izgleda da Sarri radi na dogovoru sa Juventusom, u vezi njegove isplate ugovora, on bi zelio da se vrati treniranju neke ekipe do Bozica.
Ako je suditi po jucerasnjem treningu/utakmici, Paratici je taj napadac koji nam nedostaje.
A Tudor sa svojim potezima

Uvod u sezonu mi je pokazao da je Alvaro bio odličan izbor iako u to nisam ni sumnjao. Edin se gasi, fizički već iscrpljen, a tek počelo. Koliko god mi bio drag, Alvaro u zenitu je neuporedivo bolji izbor.
Do svakoga je ko ima par dobrih očiju.IlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:44Stid me sto nam on zamjenik kapitena. Jel samo do mene ili![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon (insert number) petog bana, odlucio sam se ponovno registrovati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.