Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Puko je on odavno.
Hoćemo novog forumaša da objavljuje ko prenosi i ko nam sudi.
@tm01hzne HOĆEMO OSTAVKU

Kad skinete vladajuće, onda ćete i mene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Puko je on odavno.
Hoćemo novog forumaša da objavljuje ko prenosi i ko nam sudi.
@tm01hzne HOĆEMO OSTAVKU
Obecajem ti 100 000 zlatnih tastatura da mozes pratiti utakmice, ali ako podneses ostavku
Evo Bečiraj igra za Crnu Goru, nevidim da jede malu djecu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:27Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.
Transfer period je zavrsen i ekipa ovakva kakve jeste bez odlazak ce biti minimalno do Januara 2021 godine.
@alfrednobel Hadzic i Marinovic su odlucili da Beciraj ne zasluzuje platu koju je trazio i nisu htjeli Nama uplitati u to. Plata kako znam ranga Susica i plus ogromna provizija agenciji za dolazak kao slobodan igrac
:historicar:Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38Aduka, naravno da si upravu, ne moraš ovome mentalno retardiranom odronu i papku Zipu objašnjavati.Lik je največi kreten i seljak na forumu, to mi je jasno vec 10 mjeseci, kad su mi pojedinci o njemu pisali u pp.Zbog takve seljačke ološi i šljama poput Zipa, ljudi su svojevremeno počeli napušati ovaj forum. Takvu nekulturnu gnjidu, koja psuje i ne poštuje starije, nigdje nisam vidio.
Dizdarevic je kapiten ekipe u kadetima/juniorima samim tim zna sta znaci biti lider.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:36Husrefu se dovela tri golmana, Vinku se (navodno) dovodi golman, i pojedinci opet guraju Dizdarevića. Ako su dva trenera procijenila da nema šlifa za prvi tim, što se mi miješamo? Istrpili bismo ga, kao? Bismo, al u qrcu. Ne možemo istrpit iskusnog golmana iz Olimpije što je 6 mjeseci bio na dijalizama. Odakle nekom ideja da je Dizdarević bolji, na osnovu penala na Zlatiboru? Zna i Kepa branit penale, pa grije klupu Caballeru.
Menalo bi bio veliko pojačanje za naš roster, u top 3 bi upao. Ništa od tog svakako ali ozbiljan igrač.
Ma Menalo je odlican igrac.
Izbaci kakvog golmana iz akademije, posalji ga na posudbu neka ga resetaju tamo i neka se dokaze pa ga onda vrati i pomalo ubacuj pa ako zasluzi neka bude starter.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:15Ma daj više nosi te mlade golmane, da se uče na nama, vazda belaj sa njima. Golman mora biti iskusan, stariji i baš kvalitet. Nekog jakog dovest od 28,29 godina, da nam služi još 3,4 sezone... Što stariji to bolji... Nije đaba kvalitetan golman je pola ekipe
Čekaj sta je sad sarkazam a sta ne?skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Znam bolan, i ja sam sarkastično odgovorio prvi dio posta.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:13https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sarkazamskoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56
Da sam ja qarina od navijača je opštepoznato, al ni Husref ni Vinko nisu tolike qarine od trenera da im se dovodi 4 golmana pored "dragulja" u akademiji.![]()
Ne kažem da momak nije talentovan, al možda nema fizičke predispozicije, možda podliježe pritisku, možda u glavi nije spreman da preuzme odgovornost... Golman mora bit i lider, mora komandovat odbranom. Ko zna šta Belminu od svega navedenog fali pa nikako ne dobiva priliku, pa ni u slabijim utakmicama.
Al drugi je realno napisan haha.
Ma pusti ovog Nobela, pravi se pametan.
Dobrodošao
da, kao sto je bio matej delacStroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:15Ma daj više nosi te mlade golmane, da se uče na nama, vazda belaj sa njima. Golman mora biti iskusan, stariji i baš kvalitet. Nekog jakog dovest od 28,29 godina, da nam služi još 3,4 sezone... Što stariji to bolji... Nije đaba kvalitetan golman je pola ekipe
Najbezvezniji lik na forumu vjeruj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.