5
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zato što je bezbroj puta istrčao u prazno i odmah morao stizati nazad... Kad imaš Edina u napadu da zadrži loptu pa je odloži na krila, to je već druga priča...Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Izdahnuo protiv skota disao na skrge. Jedno poluvrijeme maksimalno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:52Ne može Tatar nema on snage za 30 minuta u jednoj ovakvoj utakmici.
Hvala

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nema na cemu...
E da se hoce taj tvoj Hebib ukazati u na primjer Gojaku ili Tataru sutra pa nekom frljokom zavrsiti mec ko on u Mostaru

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sehic
Kolasinac
Sanicanin
Hadzikadunic
Visca
Cimirot
Pjanic
Gojak
Hotic
Tatar
Dzeko
Posaljite Bajevicu nek prepise.
Kolasinac
Sanicanin
Hadzikadunic
Visca
Cimirot
Pjanic
Gojak
Hotic
Tatar
Dzeko
Posaljite Bajevicu nek prepise.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Rekao bih da nam je njihov golman najveca sansa. Covjek je u zadnje 4 utakmice, sto za klub sto.za rep., primio 9 golova, preko 2 po utakmici.. prvu utakmicu ove godine odradio tek 4.9., i od tada ima te 4 utakmice, 2 za klub i toliko za rep.
Jedino sto valja ondje je Lewis. Istina, oslanjaju se na kolektiv, ali je i kolektiv skup pojedinaca, je l'?
Sve osim pobjede, neću reći lagane ali- sigurne, bilo bi veliko iznenađenje.
Jedino sto valja ondje je Lewis. Istina, oslanjaju se na kolektiv, ali je i kolektiv skup pojedinaca, je l'?
Sve osim pobjede, neću reći lagane ali- sigurne, bilo bi veliko iznenađenje.
-
- Kontakt:
Svaki sastav bez Krunica je los
Ma kakva frljoka, to je sve kvalitet igračakolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:14Nema na cemu...
E da se hoce taj tvoj Hebib ukazati u na primjer Gojaku ili Tataru sutra pa nekom frljokom zavrsiti mec ko on u Mostaru![]()

Hebib je igračina, nema tu puno priče.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DonerKebab
- Kontakt:
Znaci doppelpack i status legende u s.irskoj.
Jan mucha golman odigrao utakmicu zivota u zilini,
Onaj u litvaniji sve zivo skida,
Sarajevo 2godine zaredom handri 35godisnji brown celtica,
Karagunis i kacuranis briljirali protiv nas u 40godini...
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Ne zaboravi MikitarjanaDonerKebab je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:19Znaci doppelpack i status legende u s.irskoj.
Jan mucha golman odigrao utakmicu zivota u zilini,
Onaj u litvaniji sve zivo skida,
Sarajevo 2godine zaredom handri 35godisnji brown celtica,
Karagunis i kacuranis briljirali protiv nas u 40godini...

- DonerKebab
- Kontakt:
Zasto smo najgori u evropi u sportu?
Naime poznato je da je pusenje nesto najgore sto covjek moze sebi da ucini. Imamo najvise pusaca i nargilhana u evropi.
Najlijeniji smo narod koji bi automobilom i do granapa.
Najneinovativniji smo i furamo taktiku iz 80ih, djeca nemaju sta nauciti od potplacenih kvazistrucnjaka.
Merhametli tj glup narod koji pada na suze lopova husrefa, mese bazdarevica, nemoj onog sa zaslugama prijasnjim. E pa ovaj narod zasluzuje Bakira 100godina.
Najvise kladionica u evropi po glavi i tako...
Ja se ne nadam jer je i nada umrla, nek se potrude makar iako ce nas Irci razbit taktikom, igrom, zalaganjem...
Naime poznato je da je pusenje nesto najgore sto covjek moze sebi da ucini. Imamo najvise pusaca i nargilhana u evropi.
Najneinovativniji smo i furamo taktiku iz 80ih, djeca nemaju sta nauciti od potplacenih kvazistrucnjaka.
Merhametli tj glup narod koji pada na suze lopova husrefa, mese bazdarevica, nemoj onog sa zaslugama prijasnjim. E pa ovaj narod zasluzuje Bakira 100godina.
Ja se ne nadam jer je i nada umrla, nek se potrude makar iako ce nas Irci razbit taktikom, igrom, zalaganjem...
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
Sta je ovo samo Begovic i Piric na treningu, sta je sa Sehica i Burica ne bi me cudilo da od nasih neko ima koronu i da se pokusava zataskati?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Chapman1886
- Kontakt:
puno je i to,za sudijske tamankolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:59Pa ja sam i rekao za Tatara da ako zagusti moze uci u drugom oko 70. minute...
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Sta je ovo samo Begovic i Piric na treningu, sta je sa Sehica i Burica ne bi me cudilo da od nasih neko ima koronu i da se pokusava zataskati?

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DonerKebab je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:28Zasto smo najgori u evropi u sportu?
zato sto kao drzava najmanje ulazemo u evropi u sportZasto smo najgori u evropi u sportu?
na zapadu gradovi imaju po vise terena sa umjetnom travom, podsticu na sport u svakom pogledu, omogucuju sport od najmanjih uzrasta pa do penzije
dodjem u sarajevo kao najrazvijeni grad u Bosni, nemoguce naci teren sa umjetnom travom a toliko bi to pomogli i razvilo fudbalera za 5-10 godina sigurno bi sklonili mnoge iz nargila barova.
znaci drzava ne ulaze u sport , zakazala potpuno, oslanjamo se na individualizam pojedinaca i to nas jedino spasava u fudbalu.
a da ne pricam za ostale sportove koliko drzave nije briga.
pogledaj samo island, njihov uspjeh da dodju do evropskog prvenstva iako ih je svega 300 000 je zbog toga sto drzava ulagala u terene sa umjetnom travom i pravila balone da mogu nesmetano trenirati kad bude hladno....i rezultat je dosao poslije.
nismo mi lijeni nego drzava onemogucuje da se djeca i omladina bavi sportom, to je fakt, da drzava napravi masa stadionda po gradovima po Bosni i da nema onda nikoga da igra na njima onda bi to bilo na mjestu da smo lijeni, a sigurno bi bilo uvijek igraca na terenima, jer sejcam se ja mi ko djeca nismo imali gdje osim na betonu igrati pa koliko sam patika poderao igrajuci fudabala na betonu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Naravno da nece biti nimalo lahko niti se od njih pravi Belgija, jednostavno smo s pravom oprezni...istina, uvijek se moze otvoriti pa da ih lagano dobijemo 3,4:0 (tada bi neki rekli:"Jesam li vam rekao."

Evo njihovih rezultata nakon LN s nama u grupi B.
Odigrali su 12 utakmica:
- pobijedili 6 (Bjelorusija 2x, Estonija 2x, Češka, Luksemburg),
- remizirali 2 (Rumunija i Holandija),
- izgubili 4 (Holandija u gostima, tek u 91. i 94.minuti za 3:1, jedva ih Holandjani slomili; Njemacka u S.Irskoj tek u 93.dala za ukupnih 2:0, odnosno utakmica do zadnje sekunde bila neizvjesna...dakle jako su tvrda reprezentacija. Istina da imaju i ta 2 veca poraza, u Njemackoj 6:1 i s Norveskom 5:1 koji zbog korone ne bi trebao biti uopce toliko mjerodavan...)
...
Na kraju, tek 2 sigurna poraza u 12 utakmica su imali..prije toga smo ih mi 2x pobijedili, u S.Irskoj PRESRETNO, kod kuce sretno...i da kazemo lahko cemo...hmm.
Au nisam znao.Nista onda Krunic.Ipak steta.
Dobra ti je ova...kolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:43Ja bi Tatara gurnuo u drugom ako bude X rezultat jer je momak u strašnoj formi i bukvalno može nešto napraviti, jer da šutne bukvalno koljenom uče i gol, a hoće ga...

Njegovo je samo da sutne a hoce li direktno u gol ili ce biti malo bilijara to je nebitno.

Bice ovo jedna mnogo teza uakmica nego se ocekuje, a zaboravlja se da ima jos jedna nakon ove.
Ali opet ako ne mozemo kroz ovu i jos jednu na euro onda ne znam, cekaj neke nove kvalifikacije pa onda protiv 6 reprezentacija u grupi puta dva izbori takmicenje.
Ali opet ako ne mozemo kroz ovu i jos jednu na euro onda ne znam, cekaj neke nove kvalifikacije pa onda protiv 6 reprezentacija u grupi puta dva izbori takmicenje.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.