Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Puko je on odavno.
Hoćemo novog forumaša da objavljuje ko prenosi i ko nam sudi.
@tm01hzne HOĆEMO OSTAVKU

Kad skinete vladajuće, onda ćete i mene

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Puko je on odavno.
Hoćemo novog forumaša da objavljuje ko prenosi i ko nam sudi.
@tm01hzne HOĆEMO OSTAVKU
Obecajem ti 100 000 zlatnih tastatura da mozes pratiti utakmice, ali ako podneses ostavku
Evo Bečiraj igra za Crnu Goru, nevidim da jede malu djecu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:27Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.
Transfer period je zavrsen i ekipa ovakva kakve jeste bez odlazak ce biti minimalno do Januara 2021 godine.
@alfrednobel Hadzic i Marinovic su odlucili da Beciraj ne zasluzuje platu koju je trazio i nisu htjeli Nama uplitati u to. Plata kako znam ranga Susica i plus ogromna provizija agenciji za dolazak kao slobodan igrac
:historicar:Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38Aduka, naravno da si upravu, ne moraš ovome mentalno retardiranom odronu i papku Zipu objašnjavati.Lik je največi kreten i seljak na forumu, to mi je jasno vec 10 mjeseci, kad su mi pojedinci o njemu pisali u pp.Zbog takve seljačke ološi i šljama poput Zipa, ljudi su svojevremeno počeli napušati ovaj forum. Takvu nekulturnu gnjidu, koja psuje i ne poštuje starije, nigdje nisam vidio.
Dizdarevic je kapiten ekipe u kadetima/juniorima samim tim zna sta znaci biti lider.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:36Husrefu se dovela tri golmana, Vinku se (navodno) dovodi golman, i pojedinci opet guraju Dizdarevića. Ako su dva trenera procijenila da nema šlifa za prvi tim, što se mi miješamo? Istrpili bismo ga, kao? Bismo, al u qrcu. Ne možemo istrpit iskusnog golmana iz Olimpije što je 6 mjeseci bio na dijalizama. Odakle nekom ideja da je Dizdarević bolji, na osnovu penala na Zlatiboru? Zna i Kepa branit penale, pa grije klupu Caballeru.
Menalo bi bio veliko pojačanje za naš roster, u top 3 bi upao. Ništa od tog svakako ali ozbiljan igrač.
Ma Menalo je odlican igrac.
Izbaci kakvog golmana iz akademije, posalji ga na posudbu neka ga resetaju tamo i neka se dokaze pa ga onda vrati i pomalo ubacuj pa ako zasluzi neka bude starter.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:15Ma daj više nosi te mlade golmane, da se uče na nama, vazda belaj sa njima. Golman mora biti iskusan, stariji i baš kvalitet. Nekog jakog dovest od 28,29 godina, da nam služi još 3,4 sezone... Što stariji to bolji... Nije đaba kvalitetan golman je pola ekipe
Čekaj sta je sad sarkazam a sta ne?skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:31Znam bolan, i ja sam sarkastično odgovorio prvi dio posta.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:13https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sarkazamskoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56
Da sam ja qarina od navijača je opštepoznato, al ni Husref ni Vinko nisu tolike qarine od trenera da im se dovodi 4 golmana pored "dragulja" u akademiji.![]()
Ne kažem da momak nije talentovan, al možda nema fizičke predispozicije, možda podliježe pritisku, možda u glavi nije spreman da preuzme odgovornost... Golman mora bit i lider, mora komandovat odbranom. Ko zna šta Belminu od svega navedenog fali pa nikako ne dobiva priliku, pa ni u slabijim utakmicama.
Al drugi je realno napisan haha.
Ma pusti ovog Nobela, pravi se pametan.
Dobrodošao
da, kao sto je bio matej delacStroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 20:15Ma daj više nosi te mlade golmane, da se uče na nama, vazda belaj sa njima. Golman mora biti iskusan, stariji i baš kvalitet. Nekog jakog dovest od 28,29 godina, da nam služi još 3,4 sezone... Što stariji to bolji... Nije đaba kvalitetan golman je pola ekipe
Najbezvezniji lik na forumu vjeruj.