San Antonio Spurs
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
100% sudijska greska!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Evo ja zamrznem sliku na 49 sekundi i vidim Manua kako stoji mirno sa dvije noge na parketu ispred polukruga 
sudije obično ne sviraju charging u ovoj situaciji ali da ste gledali samo zadnju minuta tog meča nebi rekli ništa za ovu odluku...

sudije obično ne sviraju charging u ovoj situaciji ali da ste gledali samo zadnju minuta tog meča nebi rekli ništa za ovu odluku...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma najbitnija odluka koja je presudnija od 1000 drgih pogledaj usporeno na NBA dolazi lik i u zadnjem momentu pred kontakt on pomjera nogu i to jest faul ,ali faul kos,Melo je jos trebao dodatno sutat,pa nisam djaba ucio kosarkaska pravila.Raul_64 je napisao/la:Evo ja zamrznem sliku na 49 sekundi i vidim Manua kako stoji mirno sa dvije noge na parketu ispred polukruga
Ali ovo su lijepo mogli vidjet usporeno i odlucit.
upravo to. na prvi pogled izgleda kao cisti faul u napadu, ali se na snimku vidi da nije. al nakon onih koraka me nista vise nece iznenadit.dema je napisao/la:ma najbitnija odluka koja je presudnija od 1000 drgih pogledaj usporeno na NBA dolazi lik i u zadnjem momentu pred kontakt on pomjera nogu i to jest faul ,ali faul kos,Melo je jos trebao dodatno sutat,pa nisam djaba ucio kosarkaska pravila.Raul_64 je napisao/la:Evo ja zamrznem sliku na 49 sekundi i vidim Manua kako stoji mirno sa dvije noge na parketu ispred polukruga
ostalo je 0,4 nakon te situacije tako da su možda i pogledali tu situaciju...hajde ako kažeš da je to faul od odbrane dobro,mada sam pročitao dovoljno komentara(ako ja več nisam objektivan)koji kažu drugačije...dema je napisao/la:ma najbitnija odluka koja je presudnija od 1000 drgih pogledaj usporeno na NBA dolazi lik i u zadnjem momentu pred kontakt on pomjera nogu i to jest faul ,ali faul kos,Melo je jos trebao dodatno sutat,pa nisam djaba ucio kosarkaska pravila.Raul_64 je napisao/la:Evo ja zamrznem sliku na 49 sekundi i vidim Manua kako stoji mirno sa dvije noge na parketu ispred polukruga
ne znam što potencirate da faul nad Manuom 10 sekundi do kraja,ili faul nad Manuom kod pologanja za 113-112 5 sekudni do kraja nije bitno...a to su samo odluke protiv Spursa u zadnjih 10 sekundi

btw eto ja sam prvi postavio Manuove korake od juče...a za ovo stvarno mislim da je faul u napadu...
Carmelo on the last play: "I don't want to see it"
Kenny Smith(TNTreporter): "Cuz it might be accurate"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ma ni mene vise ne moze nista iznenaditi... najgore mi je kad kobe bryant pravi 3, 4 koraka u ulazima i rolinzima (a sudije to vide kao klasicni dvokorak
)

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cudno sudjenje ja ne nemam nista protiv Spursa ovo je faul nad Melom jer da bi bio faul u napadu on mora bit s obe noge na podu i da ih ne pomjera,ovdje to nije slucaj on desnu nogu pomjera lijevu odize od zemlje tj na prstima je i cijelo tijelo pomjera prema gore da onemoguci ili oteza prodor ili sut,to sve dovodi do toga da je faul nad Melom.
E sad druge odluke ,pored ove postanu nebitne jer je ova odlucila utakmicu a te nisu.Iako sam protiv bilo kakvih losih odluka a POSEBNO mrzim glupu kompenzaciju dok god je toga nece se sudjenje popravit.Radije sudi do kraja lose pa nek te suspenduju ili svi vide da je kradja nego ovako gasis pozar s greskom,ne moze se greska greskom ispravljat,to mi se gadi ,gdje god to sudije rade.
E sad druge odluke ,pored ove postanu nebitne jer je ova odlucila utakmicu a te nisu.Iako sam protiv bilo kakvih losih odluka a POSEBNO mrzim glupu kompenzaciju dok god je toga nece se sudjenje popravit.Radije sudi do kraja lose pa nek te suspenduju ili svi vide da je kradja nego ovako gasis pozar s greskom,ne moze se greska greskom ispravljat,to mi se gadi ,gdje god to sudije rade.
Manu
Ono protiv Bucksa su bili koraci no ovdje se Melo zapucao u njega
Ne mogu da vjerujem 22-3 kad je ko imao zadnji put ovako dobar start

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma zapuao se ali se on pomjerao i to nije faul u napadu.Pogledaj i sam ces vidjet prije kontakta pomjeranje desne noge prema naprijed,zatim podizanje na prste lijeve noge i pomjeranje tijela,upisana je pobjeda ali sta fali rec nije bio faul u napadu kad nije,sto nece umanjit ovaj strasan pocetak i omjer.LBJ MVP je napisao/la:Manu![]()
Strašno ste počeli, dominirate ligom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ovi spursi osvajaju sigurno poslednji prsten,au kako igraju... najbolja kosarka za gledanje

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Svaka nam čast ove sezone, stvarno 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mislis, ma upascete i vi u krizuSexmachineboy je napisao/la:Svaka nam čast ove sezone, stvarno

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ako kriza znači jedan poraz u narednih 20 tekmi, onda će nam se ta kriza vjerovatno desitialfarouqaminu je napisao/la:mislis, ma upascete i vi u krizuSexmachineboy je napisao/la:Svaka nam čast ove sezone, stvarno![]()
![]()
![]()
![]()

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
23-3 
Srce če mi iskočiti več treču utakmicu za redom...dominiramo vodimo 100-95, 1 minuta prije kraja imamo situaciju 3 na 1 i onda RJ je promašio zakucavanje
da bi Mayo pogodio trojku 20 sekundi do kraja za 100-100 u produžetku kao i u čitavom meču Parker je predvodio šou...Tony 37 poena, 9 asistencija...Timi 13,10...i da Boner nesmije igrati više od 10 minuta,ma da ubaci 7/7 njegov doprinos je negativan...
dan odmora dok Sunsi igraju kod Oklahome treba iskoristiti to i ove silne trejdove Fenixa...
3 utakmice koje su otišle do kraja i 3 pobjede...

Srce če mi iskočiti več treču utakmicu za redom...dominiramo vodimo 100-95, 1 minuta prije kraja imamo situaciju 3 na 1 i onda RJ je promašio zakucavanje

dan odmora dok Sunsi igraju kod Oklahome treba iskoristiti to i ove silne trejdove Fenixa...
3 utakmice koje su otišle do kraja i 3 pobjede...
Ovo postaje nezanimljivo 
Nikad lakše do titule

Nikad lakše do titule

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Spur-tacular!
Uticu mi na zdravlje ove "close games", nisam dobar iduceg dana nikako...
Ali sve dodje na svoje kad vidim ovih 23-3...
Tony poludio, ostali standardno, a Bonner nek trazi nove patike...
-----------------------------------------------------------------------------------
U zadnjih 15 godina, timovi sa najboljim startom u prvih 26 utakmica:
2010-11 Spurs 23-3
2008-09 Celtics 24-2
2007-08 Celtics 23-3
2005-06 Pistons 23-3
2004-05 Suns 23-3
1996-97 Bulls 23-3
Uticu mi na zdravlje ove "close games", nisam dobar iduceg dana nikako...

Ali sve dodje na svoje kad vidim ovih 23-3...

Tony poludio, ostali standardno, a Bonner nek trazi nove patike...

-----------------------------------------------------------------------------------
U zadnjih 15 godina, timovi sa najboljim startom u prvih 26 utakmica:
2010-11 Spurs 23-3
2008-09 Celtics 24-2
2007-08 Celtics 23-3
2005-06 Pistons 23-3
2004-05 Suns 23-3
1996-97 Bulls 23-3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Mislio sam da čemo puno lakše protiv Memphisa ali dobro je i ovako, ne bunim se ja....
23-3

23-3

Al kako se RJ na kraju iznenadio zadnji šut,a i prije toga ono zakucavanje i opet dobili

Parker kao prije par godina u finalnoj seriji uglavno odlično u svakoj neko iskoči i pored ovih 23:3 puno neozbiljnosti kao da možemo dobit kad hoćemo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam vec proglasio Spurse prvacima za ovu godinu,ne moze nam niko nista 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.