Dobro došao! Jesi li naš ili njihov?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro došao! Jesi li naš ili njihov?
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sarkazamskoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Da sam ja qarina od navijača je opštepoznato, al ni Husref ni Vinko nisu tolike qarine od trenera da im se dovodi 4 golmana pored "dragulja" u akademiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:48Eto nek ti znaš.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:36Husrefu se dovela tri golmana, Vinku se (navodno) dovodi golman, i pojedinci opet guraju Dizdarevića. Ako su dva trenera procijenila da nema šlifa za prvi tim, što se mi miješamo? Istrpili bismo ga, kao? Bismo, al u qrcu. Ne možemo istrpit iskusnog golmana iz Olimpije što je 6 mjeseci bio na dijalizama. Odakle nekom ideja da je Dizdarević bolji, na osnovu penala na Zlatiboru? Zna i Kepa branit penale, pa grije klupu Caballeru.
Treba možda dovoditi polovnjake iz Srbije i Hrvatske, a našu djecu nabiti nogom da igraju picigena ispred zgrade. Qarine i navijača..![]()
Ne kažem da momak nije talentovan, al možda nema fizičke predispozicije, možda podliježe pritisku, možda u glavi nije spreman da preuzme odgovornost... Golman mora bit i lider, mora komandovat odbranom. Ko zna šta Belminu od svega navedenog fali pa nikako ne dobiva priliku, pa ni u slabijim utakmicama.
Njihovi su mojatv
Metni Edina na havatar i onda moremo pričati.
Ma eto neka su mu produzli ugovor radi korektnosti zbog bolesti, ali kad ovaj ugovor istekne, nema stvarno potrebe da se opet produzi. Lik je rupa, protiv olimpika se moralo strahovati za pobjedu zbo njega.hamsik je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:31A ja kad sam govorio za njega. Šta su mi pojedinci rekli...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:38Ja Dzafica sa svojim zivcima prezivio ne bih. Lik je branio 2 utakmice i bio direktni krivac za 2 gola. Gurat malog Dizdarevica i dovesti jos jednog golmana. Kad se zavrsi ugovor, Dzaficu se zahvaliti i mirna Bosna.
Sda uhljupima pare davati? Jesi ti puk’o?tm01hzne je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:59Postanete korisnici i imate sve za gledanje utakmica omiljenog kluba. Ako vam je draža reprezentacija, onda nemojteAhmoveliki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Nek vrate, ako ce nam vako bit onda bolje strano il nikako... hebo te moja tv isto sekta, sta ba domace, nemamo cetiri domace stvari u drzavi hebo te telekom i moja tv![]()
![]()
![]()
Lozio si se ti prvi na arenu, poceo i region gledat nase tekme, a onda nas vrqtiste na pocetne... u pecinu!
Ma samo ako ce opet bit onaj komentator onda moze![]()
![]()
Na svakoj prvenstvenoj utakmici koju je branio, bio je katastrofa. Vrapčići, zadnji derbi, Olimpik te Sloboda.Sad još više žalim za Matejom Markovićem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:26Ma eto neka su mu produzli ugovor radi korektnosti zbog bolesti, ali kad ovaj ugovor istekne, nema stvarno potrebe da se opet produzi. Lik je rupa, protiv olimpika se moralo strahovati za pobjedu zbo njega.hamsik je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:31A ja kad sam govorio za njega. Šta su mi pojedinci rekli...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:38Ja Dzafica sa svojim zivcima prezivio ne bih. Lik je branio 2 utakmice i bio direktni krivac za 2 gola. Gurat malog Dizdarevica i dovesti jos jednog golmana. Kad se zavrsi ugovor, Dzaficu se zahvaliti i mirna Bosna.
Znam svaka čast klubu ali jbg nismo merhamet ili tetka Zilha lik nije ni za federalneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:26Ma eto neka su mu produzli ugovor radi korektnosti zbog bolesti, ali kad ovaj ugovor istekne, nema stvarno potrebe da se opet produzi. Lik je rupa, protiv olimpika se moralo strahovati za pobjedu zbo njega.hamsik je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:31A ja kad sam govorio za njega. Šta su mi pojedinci rekli...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:38Ja Dzafica sa svojim zivcima prezivio ne bih. Lik je branio 2 utakmice i bio direktni krivac za 2 gola. Gurat malog Dizdarevica i dovesti jos jednog golmana. Kad se zavrsi ugovor, Dzaficu se zahvaliti i mirna Bosna.
MoRe, ali kad potpiše za nas
Dobro si me podsjetio. Ja i zaboravio ono njegovo na derbiju. Kad nisam klupu izvalio u amfitetru kad sam vidio kakav je amaterski gol primio.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:29Na svakoj prvenstvenoj utakmici koju je branio, bio je katastrofa.Vrapčići, zadnji derbi, Olimpik te Sloboda.Sad još više žalim za Matejom Markovićem.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:26Ma eto neka su mu produzli ugovor radi korektnosti zbog bolesti, ali kad ovaj ugovor istekne, nema stvarno potrebe da se opet produzi. Lik je rupa, protiv olimpika se moralo strahovati za pobjedu zbo njega.
Znam bolan, i ja sam sarkastično odgovorio prvi dio posta.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:13https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sarkazamskoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Da sam ja qarina od navijača je opštepoznato, al ni Husref ni Vinko nisu tolike qarine od trenera da im se dovodi 4 golmana pored "dragulja" u akademiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:48
Eto nek ti znaš.
Treba možda dovoditi polovnjake iz Srbije i Hrvatske, a našu djecu nabiti nogom da igraju picigena ispred zgrade. Qarine i navijača..![]()
Ne kažem da momak nije talentovan, al možda nema fizičke predispozicije, možda podliježe pritisku, možda u glavi nije spreman da preuzme odgovornost... Golman mora bit i lider, mora komandovat odbranom. Ko zna šta Belminu od svega navedenog fali pa nikako ne dobiva priliku, pa ni u slabijim utakmicama.
Puko je on odavno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:28Sda uhljupima pare davati? Jesi ti puk’o?tm01hzne je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:59Postanete korisnici i imate sve za gledanje utakmica omiljenog kluba. Ako vam je draža reprezentacija, onda nemojteAhmoveliki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56
Nek vrate, ako ce nam vako bit onda bolje strano il nikako... hebo te moja tv isto sekta, sta ba domace, nemamo cetiri domace stvari u drzavi hebo te telekom i moja tv![]()
![]()
![]()
Lozio si se ti prvi na arenu, poceo i region gledat nase tekme, a onda nas vrqtiste na pocetne... u pecinu!
Ma samo ako ce opet bit onaj komentator onda moze![]()
![]()
Neka se velicina pokazala, ionako nema nesto aman platu, oko 3000hamsik je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:29Znam svaka čast klubu ali jbg nismo merhamet ili tetka Zilha lik nije ni za federalneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:26Ma eto neka su mu produzli ugovor radi korektnosti zbog bolesti, ali kad ovaj ugovor istekne, nema stvarno potrebe da se opet produzi. Lik je rupa, protiv olimpika se moralo strahovati za pobjedu zbo njega.
Trenutno korisnika/ca: fks74, JavierBosnia, kupus army, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, samoFKS i 66 gostiju.