Pa ovo što sam ja slušao zvuči kao teški degenerik. Al opet možda sam ja prenervozan.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
"We need to suffer. And we need to fight."
Rafa rutinira ovaj turnir 

ovdje neki pišu ko da nikad nisu gledali mečeve big3 protiv dobrih nadahnutih autsajdera .... uvijek isto, prvi set oni ili dobiju ili izgube iako su trebali dobiti, u drugom se bore do pred kraj i onda big3 ubace u višu brzinu a oni puknu. 99% mečeva bude tako!
ja sam nakon 2:0 zaspao i neznam kako je to izgledalo u trećem ali to je nebitno. rafa je toliko duboko u turniru i toliko je napaljen da se izjednači sa rogerom da iako mu forehand dugo nije funkcionisao kako smo navikli u njegovoj glavi sigurno nije ni sekunde bilo dileme kako će biti na kraju! njega samo nole može zaustaviti. naravno uvijek je sve moguće, i soderling se jednom desio, ali vidjećete u petak kako će to izgledati!
- anonymousHD
- Kontakt:
ustvari mec je i dobio na rutinu i ime ali ne i na igru koja nije bila na nekom nivou. klinac je jednostavno bio previse stegnut kada je trebalo da kapitalizuje ono sta je vec uradio u 2 pocetna seta. rafa nije radio nista posebno sem da ne grijesi u tim trenucima a klinac se samounistio. cak nije trbalo ni dugo da drzi lopticu u igri.
Mali je prva dva seta ono fudbalskim rijecnikom receno bio bolji, bolji udarci, kretnja, raznovrsnost, vjerovatno je to neiskustvo presudilo i naravno Nadalova mentalna snaga i iskustvo da dobije one poene i gemove na kojima se mec lomio. Sa sinocnjom igrom u eventualnom mecu sa Djokovicem pitanje je bi li set uzeo.
Al jbt kad logledam ovaj skor Rafe na RG, 100 meceva 98 pobjeda i 2 poraza,kako to samo mocno zvuci. Veliki,veliki sampion. Protece dosta vremena da se jedan takav pojavi i bude tako dominantan na jednom turniru i jos vise GS
Diego ce to rutinirati,za Rafu gora opcija nego Timcek.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar je Sinner bio dva seta,moze se reci da je bio agilniji,bolji,ali na iskustvo i misice Rafa uzeo oba seta i onda je uslijedio krah u 3-em.
Sad sto se Diega tice on je vazda sa Rafom ovdje igrao dobro i vauda bio da kazem pometen rezultatski sa terena iako su to sve bili gemovi gusti i na razliku,da li sad moze vise od toga,mozda i moze,ali opet kad pogledam 98-2 skor kazem sam sebi nema Diego nikakvu sansu

Moze Diego vjeruj bratu,cudni su uslovi ,mislim on je jedina sansa realno ako Diega naplati osvajaronaldo99 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:45Dobar je Sinner bio dva seta,moze se reci da je bio agilniji,bolji,ali na iskustvo i misice Rafa uzeo oba seta i onda je uslijedio krah u 3-em.
Sad sto se Diega tice on je vazda sa Rafom ovdje igrao dobro i vauda bio da kazem pometen rezultatski sa terena iako su to sve bili gemovi gusti i na razliku,da li sad moze vise od toga,mozda i moze,ali opet kad pogledam 98-2 skor kazem sam sebi nema Diego nikakvu sansu![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
još strašniji je njegov skor na zemlji u best of five, mislim 123-2 uključujući davis cup i finala mastersa dok su se igrala u pet setova!
Gleda li iko Rubleva i Tsitsipasa?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- LlullSergio
- Kontakt:
Cici fenomenalno odigra.Ako pokaze nesto slicno protiv Nole mogao bi se gledat dobar mec.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ide u top 5 sa ovom pobjedom, preskocio Medu mogao bi i Rogera do kraja godine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel Novak ima neki problema,jer zna neko nesto,meni nesto djeluje da ima problema sa lijevom rukom?
Jel se samo meni cini da je ovaj Busta uvijek nezgodan Novaku 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A ovaj ga je fino drzao onaj prvi set i na USO,kad je Novak napravio glupost

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.