Prolaz dalje donosi kes korumpiranom sda savezu, a vrlo malom dijelu BiH radost. Meni nekako svejedno ali mislim da cemo proci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
NEMA NAZAD
SDA SNSD HDZ savezu ili jos bolje Sarajevo Borac Zrinjski savezu.holyman je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:15Prolaz dalje donosi kes korumpiranom sda savezu, a vrlo malom dijelu BiH radost. Meni nekako svejedno ali mislim da cemo proci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?
Lagano u hendikepu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mi smo sami sebi najveci neprijatelj nebrojeno je to utakmica pokazalo, od izbora selektora, izbora igraca, samog pristupu utakmicama, pa na kraju saveza koji je polazna tacka svega. Njihovog sveukupng (ne)znanja pa i nedostatka srece.
Ne znam sta se vise ima pricati oko ove utakmice, sve je jasno, Bajevic je pozvao ove koje je pozvao, kada odabere tih jedanaest, oni da sve od sebe daju.
Ili cemo po milioniti put pricati sto nije pozvan ovaj, sto tamo neki nema nase papire, pasos, sto igra ovaj ili onaj.
Ne znam sta se vise ima pricati oko ove utakmice, sve je jasno, Bajevic je pozvao ove koje je pozvao, kada odabere tih jedanaest, oni da sve od sebe daju.
Ili cemo po milioniti put pricati sto nije pozvan ovaj, sto tamo neki nema nase papire, pasos, sto igra ovaj ili onaj.
Mjau !
Krunic i Pjanic ce izdominirati.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Blago tebi ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nisi i ja vjerujem prvo Bajevicu i igracima .. mislim da ce izaci jako dobar mix mladi i iskusni igraca na teren .. Bajevic ce trazit strogu disciplinu i mislim da ce iskustvo i mladost u ekipi znat odradit maximalno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- tikatakaboy
- Kontakt:
Ko ne skače, mrzi Mali Šengen, hej, hej, hej... 

S vjerom u Boga!
Nisi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Protiv republikanaca staje moje povjerenje u ovu reprezentaciju jer oni su dosta opasniji. Ako nas je strah ovih terenaca onda sta ce biti kad se budemo nasli protiv ovih pravih?DaVinci je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:26Blago tebi ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:11Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje u rutinski prolaz?![]()
Procepila kisa, Sarajevo lici na Belfast,

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zukanovic navodno out. Preskocio i danasnji trening. Press u 17.00 na N1 pa bi se trebalo znati.
Znaci moguc stoperski par Sanicacin - Ahmedhodzic/Hadzikadunic (sumnjam da bi Bajevic smio da pocne sa dvojicom debitanata u paru).
Znaci moguc stoperski par Sanicacin - Ahmedhodzic/Hadzikadunic (sumnjam da bi Bajevic smio da pocne sa dvojicom debitanata u paru).
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Uhvati ga ledja,

⚜️~⚜️~⚜️
Je li koji trening otvoren za javnost, zna li se barem priblizno zadnja linija? Sami sebi smo nepoznati a kamoli za protivnike
NEMA NAZAD
Vidio sam Tweet Ibrulja jutros, ali nisam nista drugo procitao na internetu u vezi toga.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poznato je onima sto i treba biti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sad malo prije na N1 onaj njihov sportski novinar prica da situacija nije dobra. Pressica ide uzivo za 15 minuta pa cemo cuti, mozda Bajevic kaze nesto vise. Ali imajuci u vidu da nije trenirao znaci zadnja dva dana, pitanje je jel pametno ga ubacit sutra i da moze da igra (a ocigledno da je daleko od 100%). Bojim se da bi mogao biti samo veca prijetnja prema nama.
@igrajlopte 🐦
Ovo je Edinu zadnja sansa za veliko takmicenje i vjerujem da ce pokidati
Jesu li stigli Irici, hoce li se testirati ?
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Normus90, Zglavkar i 44 gosta.