Ma gledao sam ga na ovim turnirima kadeta i juniora frajer odlicno branio al eto neki ga nisu ocima vidjeli znaju da je los. Inace odlicno je penale skidaoDenchi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:47Keno?AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
<3JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:36Vazno da ti sve znasAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.
Dođi u udruženje, pa mi to reci direkt.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Statistika tako govori, samo treba imat muda i dat mu priliku. Pa i Kovacevic nije ni minute imao stalno je bio na posudbama dok nije iskorstio svoju sansu protiv Slobode. Pored nasih igraca, pa i mladih golmana kojih ima jako dosta u nasoj ligi, kvalitetnih, treba nam golman koji nije startet ni u svom kubu u slovackoj i da od prosle godine ima tek 9 utakmica od cega primljenih 20...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dodji ti na istok pa mi to u lice reci, previse bijelog ima tamo za moj ukusAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:58<3JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:36Vazno da ti sve znasAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.
Dođi u udruženje, pa mi to reci direkt.
PSPHM
Evo Adukor ima pravo nastupa izgleda vec u Kup-u...odlicna vijest.
-
- Kontakt:
Sada cu jedan malo duzi post napisati o nekim saznanjima iz kluba sa kojim sam prezadovoljan. I sa kojim sam manje zadovoljan.
Prvo cu stvari sa kojim sam zaista zadovoljan.
Nam je covjek koji je involviran u sce strukture kluba i covjek kojem su salju (tj njegovom timu u Maleziji) sedmicni podaci o sportskom segmentu te mjesecni podaci o finansijskom poslovanju kluba.
Nam je covjek koji je prekinuo tri transfera ovog ljeta direktno jer su menadjeri i menadjerska provizija htjeli uzeti od svakog transfera cirka po 15 %. (Ponuda za Kovacevica 500 000€ +bonusi + procenat od sledece prodaje, Ponuda za Tatara 350 000€ plus bonusi i ponuda za Milicevica 300 00. Provjereno sve. Ovako kad se gleda neki su se mogli i prodati i izgledaju fini novci ali kada agencije uzimaju provizije i nije to tako fino (mada se sa njima mora raditi i pregovarati)
Nam ne prekinuo razgovore sa Anelom Hadzicem i Irfanom Hadzicem zbog nenormalne provizije koju su trazili njuhovi zastupnici (kako mi je receno da su za Anela trazili 75k € i za Irfana 45k € plus njima lova na ruke koja se i htjela platiti.
Dakle Nam uz Sabrinu drzi sve konce u rukama, u sve je involviran jer mu je kako kazu Tan ispricao iskustva sa nasim ljudima i sta se radilo dok je on bio Alfa i Omega.
Hadzic ima odrijesene ruke za pojacanja do odredjene cifre kada se mora konsultovati sa Namom(u toj cifri je bio Pejovic na cemu mu svaka cast), strasan posao je njegovo dovodjenje za platu i kompletan transfer za koju igra.
Po meni negativne stvari: Dovodjenje Mustedanagica koje je u opisu Hadzica i koji je sam zavrsio u dogovoru sa Marinovicem ( transfer su oni i zavrsili bez dogovora sa Namom jer je u okviru budjeta kojim Hadic raspolaze za transfer obestecenja). Niko nije zadovoljan sa Mustedanagicem i to je fakt.
Akadamija mora bolje funkcionisati i tu se svi moraju sa puno vise paznje i osjecaja pozabaviti sa obzirom na ulaganja koja se daju i koja ce se davati u narednom periodu.
PS Budjet ce nam u Januaru biti veci nego ovogodisnji zbog zaradjenih novaca u Evropi i rada u sklopu budjeta koji nam je dat. I da pare od Nama ce doci u Januaru.
Nam je covjek koji je involviran u sce strukture kluba i covjek kojem su salju (tj njegovom timu u Maleziji) sedmicni podaci o sportskom segmentu te mjesecni podaci o finansijskom poslovanju kluba.
Nam je covjek koji je prekinuo tri transfera ovog ljeta direktno jer su menadjeri i menadjerska provizija htjeli uzeti od svakog transfera cirka po 15 %. (Ponuda za Kovacevica 500 000€ +bonusi + procenat od sledece prodaje, Ponuda za Tatara 350 000€ plus bonusi i ponuda za Milicevica 300 00. Provjereno sve. Ovako kad se gleda neki su se mogli i prodati i izgledaju fini novci ali kada agencije uzimaju provizije i nije to tako fino (mada se sa njima mora raditi i pregovarati)
Nam ne prekinuo razgovore sa Anelom Hadzicem i Irfanom Hadzicem zbog nenormalne provizije koju su trazili njuhovi zastupnici (kako mi je receno da su za Anela trazili 75k € i za Irfana 45k € plus njima lova na ruke koja se i htjela platiti.
Dakle Nam uz Sabrinu drzi sve konce u rukama, u sve je involviran jer mu je kako kazu Tan ispricao iskustva sa nasim ljudima i sta se radilo dok je on bio Alfa i Omega.
Hadzic ima odrijesene ruke za pojacanja do odredjene cifre kada se mora konsultovati sa Namom(u toj cifri je bio Pejovic na cemu mu svaka cast), strasan posao je njegovo dovodjenje za platu i kompletan transfer za koju igra.
Po meni negativne stvari: Dovodjenje Mustedanagica koje je u opisu Hadzica i koji je sam zavrsio u dogovoru sa Marinovicem ( transfer su oni i zavrsili bez dogovora sa Namom jer je u okviru budjeta kojim Hadic raspolaze za transfer obestecenja). Niko nije zadovoljan sa Mustedanagicem i to je fakt.
Akadamija mora bolje funkcionisati i tu se svi moraju sa puno vise paznje i osjecaja pozabaviti sa obzirom na ulaganja koja se daju i koja ce se davati u narednom periodu.
PS Budjet ce nam u Januaru biti veci nego ovogodisnji zbog zaradjenih novaca u Evropi i rada u sklopu budjeta koji nam je dat. I da pare od Nama ce doci u Januaru.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa svako ko ima iole pameti i ko prati fudbal zna da SD ne dovodi igrače na svoju ruku, već u dogovoru s trenerom. Ovdje se svezali Emira nakon što nije došao Beqiraj i Hadžić, ebavali čovjeku sve živo. Potom, otkupio se Zinedin i opet je završen nakon konsultacija s trenerom, čija je on bio želja isto tako. Na kosti mu se opet naklatili nakon Bresta i greške Hodžića, jer eto Emir mu je produžio ugovor na svoju ruku i zato što on to hoće. Pa valjda se i Vinko pita picka mu materina.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:13Sada cu jedan malo duzi post napisati o nekim saznanjima iz kluba sa kojim sam prezadovoljan. I sa kojim sam manje zadovoljan.
Ovo što si napisao vjerujem da je istina i jedna organizacija koja mora biti kada imaš većinskog vlasnika.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 07 okt 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dat Mamicu da prodaje nase igrace i pregovara sa drugim klubovima. Dat covjeku 20% od transfera i kunem se da bi vise profirirali nego ovako sami u pregovorima. Cuj 300k za Vladana...pa jbt zivot prosjecni igrac kod kona je otisao sa 200k

-
- Kontakt:
Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.
Transfer period je zavrsen i ekipa ovakva kakve jeste bez odlazak ce biti minimalno do Januara 2021 godine.
@alfrednobel Hadzic i Marinovic su odlucili da Beciraj ne zasluzuje platu koju je trazio i nisu htjeli Nama uplitati u to. Plata kako znam ranga Susica i plus ogromna provizija agenciji za dolazak kao slobodan igrac
OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:27Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.
Transfer period je zavrsen i ekipa ovakva kakve jeste bez odlazak ce biti minimalno do Januara 2021 godine.
@alfrednobel Hadzic i Marinovic su odlucili da Beciraj ne zasluzuje platu koju je trazio i nisu htjeli Nama uplitati u to. Plata kako znam ranga Susica i plus ogromna provizija agenciji za dolazak kao slobodan igrac

Hvalaaaa mu pa nije dosao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aduka87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:39OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:27Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Željo od tog transfera će dobiti oko 80.000 eura.
300k€, dobar postotak i bonusi, zivi bili pa vidjeli. I ja bih volio da ode za 10mil ali ne ide to tako. Cinjenica da za 7 mjeseci nisi doveo napadaca, iako u ekipi nemas nijednog, dovoljno govori o transfer politici. Opet kazem necu mnogo kritikovati transfere jer smo prvi, a cim smo prvi znaci ide sve dobro, uboli smo sa pejovicem, ajmo reci i sa fanimom, ali uopsteno i na duge staze, nisam zadovoljan.Aduka87 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:39OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:27Ma laz, dosla jos jedna ponuda prije dva dana za Vladana od 300k € koja je glat odbijena. Inace za njega je najvise ponuda doslo u klub. S obzirom da ima ugovor mislim do 2024 godine ne razmisljaju prodati ga ispod 1mil modernih.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nema logike odbiti 500k, licno faks vidio a prihvatiti 300k. Mada eto, necu da kazem da lazes ali nema mi logike u najmanju ruku. Uglavnom i ako neko ode tek ce u Januaru otici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte vjerovati ovim informacijama, ne vjerujem da bi našli pristali na to iako u posljednje vrijeme Vladan nije blistao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi bi ste prodali Tatara, Rahmana za milionske cifre a Vladana naseg najskupljeg igraca cija je vrijednost 1 milion eura bi ste sutnuli za neku sitnu buraniju cika 300 i 500k eura ? 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najbolje da ga Runda nedje udomi 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Naravno da nema logike.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:54Nema logike odbiti 500k, licno faks vidio a prihvatiti 300k. Mada eto, necu da kazem da lazes ali nema mi logike u najmanju ruku. Uglavnom i ako neko ode tek ce u Januaru otici.
Kupimo Mustedanagica i Fanima za 150 k eura ,a daš najboljeg mladog igrača, reprezentivca, sa odličnim ugovorom za 300 milja eura.
Smiješno.
Nisam odavno...