Ma jok, samo kažem da nije baš isto. Ne možeš ti čovjeka ograničiti da se kreće prije okupljanja, da je ovo sve bilo za vrijeme okupljanja onda bi bila katastrofa, ovako ne vidim ništa osim lične (ne)odgovornosti pojedinca.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobro evo ti meni nađi fotke kako se reprezentativci neke noirmalne zemlje, slikaju po restoranima i kafanama na okupljanju?Raonffa je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:57Ma jok, samo kažem da nije baš isto. Ne možeš ti čovjeka ograničiti da se kreće prije okupljanja, da je ovo sve bilo za vrijeme okupljanja onda bi bila katastrofa, ovako ne vidim ništa osim lične (ne)odgovornosti pojedinca.
Pa neka bude i prije zakazane satnice prijavljivanja u kampu.
To se po definiciji ne radi i ne treba raditi. Nebitno u kolko sati.
- feniksptica
- Kontakt:
Navijacke skupine ne dobijaju istok. Ne mogu prodavat svoje karte. A te price sve padaju u vodu i sve se zaboravlja akd sudija da znak da utakmica pocne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
https://sportsport.ba/fudbal/skandal-u- ... aka/374589
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/n ... nijom.html
Ne pravdam takvo ponašanje, ali toga svugdje ima. Nisu ni igrači roboti. Ali naravno da će dijasporac poput tebe jedva dočekati bilo šta kako bi pljuvao po mentalitetu zemlje koju je napustio.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovdje se od muhe medvjed pravi. Al ono ozbiljno
Ajde nadjite mi gdje je Dzeko sinoc dernecio, gdje su cevape jeli i ko je baklave donosio
Niko i nigdje. Ne postoji, ne opravdavam ni ja hodanje, ali to je fkt na minimumu i u granicama nornale
Jeleskovic je sa njima, vjerujem da ovih par dana imaju i specijalan program ishrane
Imamo dosta ozbiljan strucni stab, iskusne igrace, mlade koji mogu, hoce i zele, pa daj misli malo o pozitivnim stvarima. Samo se neka negativa gleda i trazi
Ajde nadjite mi gdje je Dzeko sinoc dernecio, gdje su cevape jeli i ko je baklave donosio
Niko i nigdje. Ne postoji, ne opravdavam ni ja hodanje, ali to je fkt na minimumu i u granicama nornale
Jeleskovic je sa njima, vjerujem da ovih par dana imaju i specijalan program ishrane
Imamo dosta ozbiljan strucni stab, iskusne igrace, mlade koji mogu, hoce i zele, pa daj misli malo o pozitivnim stvarima. Samo se neka negativa gleda i trazi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa ima svugdje, ali ih sankcionišiuMokes je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:06https://sportsport.ba/fudbal/skandal-u- ... aka/374589
Ne pravdam takvo ponašanje, ali toga svugdje ima. Nisu ni igrači roboti. Ali naravno da će dijasporac poput tebe jedva dočekati bilo šta kako bi pljuvao po mentalitetu zemlje koju je napustio.

Kod nas skupa teferiče igrači, funkcioneri saveza, novinari, pjevači, kojekakav polusvijet...i još ne smiješ ništa reć.

Ja živim 200 metara od sebilja, ako misliš da su svi u Sarajevu dijele tvoj primitivni mentalitet, varaš se. Ima izuzetaka, nije lako al yebi ga.
- Chapman1886
- Kontakt:
hoće se džeko oprostiti ako izgubimo,kontam neće biti sve tako crno
Samo Sloboda | COYG
Pricamo kako cemo ih razmontirat, a ne znamo tko je Dallas koji je za Kolasinca trenutno Carlos.
Ma da Englezi nemaju konkretnu zamjenu za najvazniju utakmicu za njih trojicu kao da bi bila suspenzija.
Ma da Englezi nemaju konkretnu zamjenu za najvazniju utakmicu za njih trojicu kao da bi bila suspenzija.
BašČelik!
- Gumistucna
- Kontakt:
Ja nisam vidio njihov, al sam znao da je gol jer njih 100 vrisnu ko naš cijeli stadion
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ko god tvrdi da cemo ih razmontirati grdno se vara. Samo jer ih je Norveska sa nenormalnim Haalandom razvalila ljudi misle i mi cemo. Bice tvrda tekma.
U barazu je drugaciji pristup i dosta toga ovisi od mentaliteta.
ako je do mentaliteta, ne moramo ni igrati sutra:-)
Nije do mentaliteta, kod nas je do atmosfere.
Ma upravo. Uvijek su bili tvrdi i mucili dobre repke, a nas mentalitet nije za pohvalit. U drugom paru Republici Irskoj najmanje uspjeli osutati na gol od sviju u barazu, a Slovaci jedni od boljih sto se tice napada i golova iz daljine. Iako smo mi najvise golova dali od sviju i nema niko Dzeku, Pjanica...opet svaka cast momcima ako prodju.Goalgetter je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:38Ma ko god tvrdi da cemo ih razmontirati grdno se vara. Samo jer ih je Norveska sa nenormalnim Haalandom razvalila ljudi misle i mi cemo. Bice tvrda tekma.
U barazu je drugaciji pristup i dosta toga ovisi od mentaliteta.
BašČelik!
- DonerKebab
- Kontakt:
Kakva je atmosVera?
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to, svugdje se dešava ali to se ne smatra kao nešto normalno a pogotovo sad je nedopustivo da igrači hodaju. Da nema korone pa otišao jest pa hajd al sad u vrijeme korone, kad se možeš zaraziti bilo gdje odeš u restoran pred najbitniju utakmicu. Ne treba u svemu tražiti opravdanje.DrFilgud je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:15Pa ima svugdje, ali ih sankcionišiuMokes je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:06https://sportsport.ba/fudbal/skandal-u- ... aka/374589
Ne pravdam takvo ponašanje, ali toga svugdje ima. Nisu ni igrači roboti. Ali naravno da će dijasporac poput tebe jedva dočekati bilo šta kako bi pljuvao po mentalitetu zemlje koju je napustio.![]()
![]()
Kod nas skupa teferiče igrači, funkcioneri saveza, novinari, pjevači, kojekakav polusvijet...i još ne smiješ ništa reć.
Ja živim 200 metara od sebilja, ako misliš da su svi u Sarajevu dijele tvoj primitivni mentalitet, varaš se. Ima izuzetaka, nije lako al yebi ga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Protiv Iraca smo igrali sa Vranjesom kao i sa Besicem na beku
Sunjic i Zukanovic stoperi
Lijevo Civic, nije bilo Kolasinca
Sredina Pjanic Cimirot Saric, naprijed Duljevic Dzeko Visca
Znaci bez Duljevica, Sarica, Vranjesa, Besica, Sunjica
Gojak/Hodzic, Krunic, Cipetic, Hadziahmetovic, švedjani
Dal je to upgrade ekipe ili ne, svako avoje ima
Sunjic i Zukanovic stoperi
Lijevo Civic, nije bilo Kolasinca
Sredina Pjanic Cimirot Saric, naprijed Duljevic Dzeko Visca
Znaci bez Duljevica, Sarica, Vranjesa, Besica, Sunjica
Gojak/Hodzic, Krunic, Cipetic, Hadziahmetovic, švedjani
Dal je to upgrade ekipe ili ne, svako avoje ima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Realno gledajući, bez neke patetike, sa surovom realnošću rečeno, da smo mi svoj EURO izgubili u Zenici protiv Grčke, u Finskoj i Armeniji. Ove ekipa sa kojom igramo baraž, je donekle tu sa nama, u pet deka, poput Armenije i FInske. Pokazali smo svima da ih mozemo dobiti ali i izgubiti. Gledat cu, navijati, crkavati, ovo je najbolje sto imamo , red je da i nas sreca pogleda, pa da vidimo...
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Frajer igra u najjacoj ligi svijeta za veliki klub koji igra top na pocetku sezone.
Naravno da nece biti nimalo lahko...istina, uvijek se moze otvoriti pa da ih lagano dobijemo 3,4:0 (tada bi neki rekli:"Jesam li vam rekao."
) ali to je nerealno za ocekivati.
Evo njihovih rezultata nakon LN s nama u grupi B.
Odigrali su 12 utakmica:
- pobijedili 6 (Bjelorusija 2x, Estonija 2x, Češka, Luksemburg),
- remizirali 2 (Rumunija i Holandija),
- izgubili 4 (Holandija u gostima, tek u 91. i 94.minuti za 3:1, jedva ih Holandjani slomili; Njemacka u S.Irskoj tek u 93.dala za ukupnih 2:0, odnosno utakmica do zadnje sekunde bila neizvjesna...dakle jako su tvrda reprezentacija. Istina da imaju i ta 2 veca poraza, u Njemackoj 6:1 i s Norveskom 5:1 koji zbog korone ne bi trebao biti uopce toliko mjerodavan...)
...
Na kraju, tek 2 sigurna poraza u 12 utakmica su imali...i da kazemo lahko cemo...hmm.

Evo njihovih rezultata nakon LN s nama u grupi B.
Odigrali su 12 utakmica:
- pobijedili 6 (Bjelorusija 2x, Estonija 2x, Češka, Luksemburg),
- remizirali 2 (Rumunija i Holandija),
- izgubili 4 (Holandija u gostima, tek u 91. i 94.minuti za 3:1, jedva ih Holandjani slomili; Njemacka u S.Irskoj tek u 93.dala za ukupnih 2:0, odnosno utakmica do zadnje sekunde bila neizvjesna...dakle jako su tvrda reprezentacija. Istina da imaju i ta 2 veca poraza, u Njemackoj 6:1 i s Norveskom 5:1 koji zbog korone ne bi trebao biti uopce toliko mjerodavan...)
...
Na kraju, tek 2 sigurna poraza u 12 utakmica su imali...i da kazemo lahko cemo...hmm.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 okt 2020, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sehic
Cipetic Sanicanin Zukanovic Kolasinac
Pjanic Krunic Gojak
Visca Dzeko Hodzic
Ko ce biti na poziciji lijevog krila? Ja bih volio vidjeti Tatara ili mozda Hotica. Hodzic je spic nema potrebe da se gura na neprirodnu poziciju. Bolje staviti pravo lijevo krilo nego izmisljati pozicije. Mozda Bajevic stavi Cimirota u vezni red, gurne malo naprijed Krunica, a Gojaka lijevo? Sve u svemu ako budu igrali kao protiv Poljske sa nikakvom izgradnjom napada i bez ikakve igre kroz sredinu i kontrole sredine terena bit ce guravo. Nadam se da ce Pjanic i Krunic tu odraditi dobar posao.
Cipetic Sanicanin Zukanovic Kolasinac
Pjanic Krunic Gojak
Visca Dzeko Hodzic
Ko ce biti na poziciji lijevog krila? Ja bih volio vidjeti Tatara ili mozda Hotica. Hodzic je spic nema potrebe da se gura na neprirodnu poziciju. Bolje staviti pravo lijevo krilo nego izmisljati pozicije. Mozda Bajevic stavi Cimirota u vezni red, gurne malo naprijed Krunica, a Gojaka lijevo? Sve u svemu ako budu igrali kao protiv Poljske sa nikakvom izgradnjom napada i bez ikakve igre kroz sredinu i kontrole sredine terena bit ce guravo. Nadam se da ce Pjanic i Krunic tu odraditi dobar posao.
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 07 okt 2020, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.