Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
NS/FS BiH će putem zvaničnog YouTube kanala uživo prenositi press konferencije (video preuzimamo od HB).
17:00
17:00
5 igraca engleske je odstranjeno sto su samo napustili kamp i hotel i dosli u kontakt sa vanjskim svijetom sto znaci da rizikiju da se zaraze i da prenesu zarazu u reprezentaciju. Cilvel, Sanco i Abraham.DrFilgud je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:10Nemoj meni prosipat dječije argumente, o tome šta rade igrači Rome u Rimu. Oni su tamo zaposleni.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:30Cekaj, kazes nek pobjede pa nek se opustaju i niko im nece zamjeriti. Jel to ono dok pobjedjujete mi navijamo, kad gubite mi pljujemo?
Dzeko, Pjanic, Demirovic su posjetili restoran, na sat, sat ipo, rucali i popili kafu. Dzeko rucao prije pocetka okupljanja, nece sebi otici kupiti paštete, negdje mora jesti. Komad mesa jel zabranjen to bgt?
Pjanic kasnio, dosao kasno navece i otisao vecerati, normalan sljed okolnosti.
Ovo da je bilo, osudio bih, ali zbog vecere i kafe nesto kritikovati.. ponovit cu se opet, igraci imaju slobodno vrijeme koje mogu iskoristiti za kafu i rucak. Dan traje 24h, oni prema reprezentaciji dnevno imaju 2-3 sata obaveze
Kako vi zamisljate da onda provode ostalih 20 sati? Da sjede u hotelskoj sobi i gledaju highlightse iraca?
Naravno, ozbiljan pristup, ozbiljna priprema utakmice, bez dereneka, kafana, uz postovanje nekog slobodnog vremena
Zamislite Roma se sprema za utakmicu protiv Juventusa, a Dzeko s Amrom hoda po Rimu po restoranima. UZAAAASSSS! Pa jeste li normalni
Čiji to reprezentativci pred utakmicu hodaju po kafanama i restoranima, pa se još slikaju?
Ovo nema nigdje, osim možda u nekim afrićkim vukojebinama sličnim nama.
Ozbiljne reprezentacije brinu o rejtingu, stvaraju ambijent ozbiljnosti i odgovornosti. Igrači ne promaljaju nos vani prije utakmica.
Kod nas ih još medijski advokati veličaju i brane. Smradovi prodani za ručak i kartu za utakmicu. Fuj![]()
Kod nas Dzeko obisao prvi dan mahalu uzduz i poprijeko, slikao se sa 200 konobara, kod seje rostilj pa na kafu sa Bahom

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma katastrofa klasična.avenija je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:125 igraca engleske je odstranjeno sto su samo napustili kamp i hotel i dosli u kontakt sa vanjskim svijetom sto znaci da rizikiju da se zaraze i da prenesu zarazu u reprezentaciju. Cilvel, Sanco i Abraham.
Kod nas Dzeko obisao prvi dan mahalu uzduz i poprijeko, slikao se sa 200 konobara, kod seje rostilj pa na kafu sa Bahom![]()
Ono što ne može nigdje, može u Bosni. Cirkus, zoološki vrt...

I redovno te počnu ubjeđivat da nisi u pravu, da si lud kad pokažeš nešto što se vidi iz aviona.
To je jedan od pokazatelja ozbiljno bolesnog društva.
Hoce li se nasi danas testirati na Koronu pred sutrasnju utakmicu, samo da ne bude neki cirkus sa time.
Kad stizu Irci, hoce li i njih ovdje testirati ?
Kad stizu Irci, hoce li i njih ovdje testirati ?
Mjau !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesul terenci sletili u šeher?Dallas dodao:
"Znamo da možemo igrati s njima, ali znamo i koliko će biti teško. Ovo je baraž, velika utakmica i takve utakmice želite igrati. Moramo se vratiti nakon teškog poraza od Norveške i radujemo se utakmici. Biti dvije utakmice udaljen od velikog takmičenja je zaista veliko. Želimo se plasirati. Imamo glad za uspjehom i vjeru da možemo."
⚜️~⚜️~⚜️
Ko je ovaj Korben Dallas 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zeznut igrač, ovaj ti je u najboljoj formi trenutno. Kod nas Hotić u najboljoj formi, tako da se ipak treba malo pripaziti i uozbiljiti. Ljevak, igra u Leeds-u vjerovatno i najbolji njihov igrač (Sjeverne Irske), igra sve živo od LB do RW itd. U repci igra desnog krilnog, Seo će ga morat čuvat.

Prizivaju ovo Lafferty-a u špicu, serie B, Regina

⚜️~⚜️~⚜️
Najbolji transfer koji bi ti naši igrači iz turske lige mogli ostvariti u Engleskoj je transfer u treću ligu?

Hah cuj ko je Dallas. Pitas to i jos se smijes kao nesto. Odjavi se bolje ti je
- Chapman1886
- Kontakt:
SPONZORIMA SVEGA 40
Norvežani imaju 200 ulaznica za duel baraža sa Srbijom, navijači će dobiti 160
Norvežani imaju 200 ulaznica za duel baraža sa Srbijom, navijači će dobiti 160
Samo Sloboda | COYG
treba se odjaviti zato sto ne zna igraca iz hebene sj. irske, koji je do neki dan igrao u 2. engleskoj ligi hehe
evo odjavljujem se i ja...
od svih imena jedino mi evans na prvu salje neki signal:-)
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Dulja negativan, može li doći? U nedostatku Stevanovića bi poslužio...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Lopovluk sa kartama, na utakmici ce sjediti samo podobni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- DonerKebab
- Kontakt:
To Pjanke onaj protiv Kipra fuli

Za nas Gaizka Mendieta da igra fulio bi kakvi smo pehovi.
Ovi sto kritikuju Dzeku zbog pokretanja ekonomije tj restorana, kafica, pivare, mesne industrije..ko bi vama ugodio!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Pa u principu, u poređenju sa Englezima, koliko znam Džeko nije napustio kamp i hotel reprezentacije, što je radio radio je prije nego što je došao na okupljanje.DrFilgud je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:26Ma katastrofa klasična.avenija je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:125 igraca engleske je odstranjeno sto su samo napustili kamp i hotel i dosli u kontakt sa vanjskim svijetom sto znaci da rizikiju da se zaraze i da prenesu zarazu u reprezentaciju. Cilvel, Sanco i Abraham.
Kod nas Dzeko obisao prvi dan mahalu uzduz i poprijeko, slikao se sa 200 konobara, kod seje rostilj pa na kafu sa Bahom![]()
Ono što ne može nigdje, može u Bosni. Cirkus, zoološki vrt...![]()
I redovno te počnu ubjeđivat da nisi u pravu, da si lud kad pokažeš nešto što se vidi iz aviona.
To je jedan od pokazatelja ozbiljno bolesnog društva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E o tome govorim. Umjesto da im se natrlja nos, traže se olakšavajuće okolnosti za nešto što je očigledno pogrešno, ko kuća.
Što reče gore, slikali su se sa 200 konobara

dzeko je radio ono sto radi svaki put, zadnju tekmu za romu igra preko klinca i jedva ceka kad ce za sarajevo..mislim da cak i dok igra, razmislja o planovima koji ga cekaju u sarajevu:-)
sada je specificno zbog korone, ako nam je toliko bitna tekma, koliko pricamo o njoj, nas glavni igrac nije trebao toliko rizikovati. ne smijem ni zamisliti scenario da bas njemu pokaze pozitivu na zadnjem testiranju:-)
sada je specificno zbog korone, ako nam je toliko bitna tekma, koliko pricamo o njoj, nas glavni igrac nije trebao toliko rizikovati. ne smijem ni zamisliti scenario da bas njemu pokaze pozitivu na zadnjem testiranju:-)
Ma u stvari sve je OK
ne bi da kvarim atmosferu.

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, zeljooo13 i 37 gostiju.