FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hocel ko handzu kupit 
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeste da im je odbrana kao u pionira ali i on brate po ovim reakcijama bas loš. Reakcije ko mrtav konj.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ovo volim, kada forumaši popljuvaju nekog odmah 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Al doslovno ko mrtav konj... Covjek se ni bacit ne zna... Meni izgleda kao kad stave igraca na gol, pa se ne snalazi bas najbolje.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:53Jeste da im je odbrana kao u pionira ali i on brate po ovim reakcijama bas loš. Reakcije ko mrtav konj.
1946~
Hajmo pogurati fanima za igrača mjeseca
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ja dizdarevic mlad jos uvijek,neiskusan,tvrdoglav,a plus akademac ta ce on,nema pojma itd itd...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
+1Bordo23 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:10https://www.transfermarkt.com/ivan-luci ... ler/164145
Treba njega pokusati dovesti.
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Zlatna rukavica Premijer lige u najavi.

Ma valja se nametnut, Džafa će bit jedinica ako Vladan ode. Za tog Dizdarevića nisam siguran, ljudi koji se razumiju u rad akademije kažu da nije kapacitet za prvog tima. Mi sudimo na osnovu onog turnira na Zlatiboru, i odmah bismo ga gurnuli u vatru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nema ispod 1.90 minimalno al minimalno vise ozbiljnog golmana.Rijetki slucajevi,sve se mjenja pa i to.To dole je isto tacno jos nam je Zlatibor u mislima.Ovaj mali novi(ako dodje) obecaje za duze staze.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:15Zlatna rukavica Premijer lige u najavi.![]()
Ma valja se nametnut, Džafa će bit jedinica ako Vladan ode. Za tog Dizdarevića nisam siguran, ljudi koji se razumiju u rad akademije kažu da nije kapacitet za prvog tima. Mi sudimo na osnovu onog turnira na Zlatiboru, i odmah bismo ga gurnuli u vatru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma treba dovesti frajera pa isprobati, majku mu doveli smo Tatara smušenog iz druge hrvatske lige pa šta bi od njega. Ako bude dobar dobro je a ako ne imamo Dizdu. Hadžija ima potpuno povjerenje i ako on kaže da treba Kanurića dovesti onda sam i ja za.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma forumasima ovde dovoljno jedan šut da skontaju jel to, to.Pitarluk jbg nikad se neće promijeniti.
- ElCartel11
- Kontakt:
On da je dobar branio bi u stokama 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kad je mogao onaj sto ga Husref talio moze i ovaj 

Pika li se kup za ciscenje kartona, jer se igra 13 og?
Nek se svi biju za "jedinicu" ako Kova ode. Nama je potreban golman koji dobro čita igru i preventivno izlazi s gola, kupi visoke lopte sigurno... Ne treba nam neka mačka sa super refleksima jer ne igramo povučeno i malo ko ima toliko šuteva prema nama. Vladan je idealan u toj ulozi, treba nam neko sličnih karakteristika. Uz dobru odbranu je svaki golman dobar, al kad odbrana škripi... Ne pomaže ti ni De Gea.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️