FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da mi rijesimo ove tri sto moramo. To drugi ne mogu, nemaju tu konstantu tu. Za derbi mi se yebe. Vise volim da se niko ne povrijedi dzaba kartone ne dobije. Derbi je za nas super kako god. Zapet ce oni sve uradit da nas dobiju i ostavit ce to posljedice na njih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I to je placeni clanak, jer mu je stoke raskinuo ugovor prije te price, dakle nema kome platiti 5 milki

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma do zime nikoga ne dovoditi. Zavrsen je prelazni rok i sad imamo sto imamo i sa tim kadrom cemo i zavrsiti polusezonu.
Ja cak mislim da prije ljeta necemo ni dovoditi napadaca a vala ja i nebih. Nije bas Merso toliko ni grohnuo koliko su neki poceli pricat a i nema 36,37, 38 godina kako se dodaje nego 35 a ni Handzic nije za odbacit. Na ljeto dovest kakvog crnju.
A sto se tice golmana to je sad pitanje kada i da li nasi planiraju prodati Vladana. U svakom slucaju Dzafic i Dizdarevic to mogu pokriti dok ne nadjemo rjesenje koje nas zadovoljava.
Ovdje sam vidio price kao treba nam lijevi bek. Dok je Hodzic igrao desnog beka nama je Pidro bio mjerilo kvaliteta, sada kad je Oremus odigrao mnogo bolje nego Pidro ta granica nam se pomjerila i vec neki nisu Pidrom zadovoljni. Ali je ovo izvrsna prilika da Pidro napreduje jer ce se teziste protivničkih napada prebacivati na njegovu stranu i samim tim ce imati priliku da uoci svoje mane i popravi igru.
Oslobadja se budzet na ljeto tako da ce biti velikih promjena u igrackog kadru.
A sada Radnicki Lukavac i da vidimo ko ce od mladih dobiti priliku i iskoristiti je.
Ja cak mislim da prije ljeta necemo ni dovoditi napadaca a vala ja i nebih. Nije bas Merso toliko ni grohnuo koliko su neki poceli pricat a i nema 36,37, 38 godina kako se dodaje nego 35 a ni Handzic nije za odbacit. Na ljeto dovest kakvog crnju.
A sto se tice golmana to je sad pitanje kada i da li nasi planiraju prodati Vladana. U svakom slucaju Dzafic i Dizdarevic to mogu pokriti dok ne nadjemo rjesenje koje nas zadovoljava.
Ovdje sam vidio price kao treba nam lijevi bek. Dok je Hodzic igrao desnog beka nama je Pidro bio mjerilo kvaliteta, sada kad je Oremus odigrao mnogo bolje nego Pidro ta granica nam se pomjerila i vec neki nisu Pidrom zadovoljni. Ali je ovo izvrsna prilika da Pidro napreduje jer ce se teziste protivničkih napada prebacivati na njegovu stranu i samim tim ce imati priliku da uoci svoje mane i popravi igru.
Oslobadja se budzet na ljeto tako da ce biti velikih promjena u igrackog kadru.
A sada Radnicki Lukavac i da vidimo ko ce od mladih dobiti priliku i iskoristiti je.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ja bi samo da repliciram
1. To je pisano u julu a on je od februara clan Sereda.
2. Nije Slovenija nego Slovacka

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zundo, fataj se škole bgti.Zundo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:42Heba>FanimoBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:38Jestel primjetili na ovom sažetku sinoćnje tekme situaciju kod našeg trećeg gola kako Fanimo doziva Hebibovića da mu doda a Heba je nekako iščeprka i posla u mrežu![]()
"HEBA, HEBA, HEBAAAA"![]()
Jesam, hvala na savjetuZip je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:19Zundo, fataj se škole bgti.Zundo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:42Heba>FanimoBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:38Jestel primjetili na ovom sažetku sinoćnje tekme situaciju kod našeg trećeg gola kako Fanimo doziva Hebibovića da mu doda a Heba je nekako iščeprka i posla u mrežu![]()
"HEBA, HEBA, HEBAAAA"![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma isti klinacZundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:13Ja bi samo da repliciram
1. To je pisano u julu a on je od februara clan Sereda.
2. Nije Slovenija nego Slovacka
![]()
Pokusaj udomljavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
**
Povremeni mladi reprezentativac naše zemlje Adnan Kanurić, koji je dosad nosio dres slovačkog Sereda, novi je član Sarajeva. Potvrđeno je to za naš portal iz izvora bliskih igraču.
Povremeni mladi reprezentativac naše zemlje Adnan Kanurić, koji je dosad nosio dres slovačkog Sereda, novi je član Sarajeva. Potvrđeno je to za naš portal iz izvora bliskih igraču.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sada je i poznat termin odigravanja tog susreta. Radnički će u Lukavcu Bordo tim dočekati 13. oktobra. Termin utakmice je 15:30.
Istog dana će se na stadionu Police u Trebinju sastati Leotar i Krupa, taj meč će početi u 15 sati.
U osmini finala koje je planirano za 21 oktobar sastat će se pobjednici ova dva para, a domaćin će biti Leotar ili Krupa.
Istog dana će se na stadionu Police u Trebinju sastati Leotar i Krupa, taj meč će početi u 15 sati.
U osmini finala koje je planirano za 21 oktobar sastat će se pobjednici ova dva para, a domaćin će biti Leotar ili Krupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači prodajemo Kovačevića za koji dan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Prosao omladinske selekcije, RB Salzburga i Stokea. Fudbalske ili ti golmanske osnove mora znati 100%

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dzafic ce biti nova jedinica, ne bih rekao da ce ovaj uletiti na gol tek tako.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se ja pitam stavio bi Dizdarevica, ovog ne bi ni dovodio uopste ali ko sam ja 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Oni koji su rekli da treba Kanurica gurati u reprezentaciju sace reciti da je bez veze golman. 

Odlaskom Kove ne gubimo nista posebno, moje misljenje. Pogotovo ako se uzme neka pristojna cifra.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako brani bolje i da ne dolazi

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kovacevic moze samo u Hrvatsku, Svicarsku, Rusiju, Azerbajdzan i Englesku ici. ostalo je sve zatvorenu kako znam.
More na prvu liniju u azerbejdzan
Nadam se da nije tačno.
Ovaj ne moze u igmanu branit
Dizdarevica na gol i zdravo...imas Dzafu i Sahinovica jos...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 okt 2020, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Vjecnobordo i 33 gosta.