Komšije dobiti to mi je nekako prioritet.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Protiv Mladosti i Krupe ne bi trebalo biti kiksa. Protiv Širokog ćemo biti svježi odmorni i favoriti, dakle očekujem 3 boda+igramo na AFH. U derbiju se nikad ništa ne zna prije početka, ali kao navijač i obzirom na sve okolnosti nadam se pobjedi. Znači 10/12 aBd, u najgorem slučaju 9.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Pa makar izgubili ostale 3 ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
4 zaredom?
Razmazene udbaske pitice
Razmazene udbaske pitice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako ne možemo? Zadnjih 5 utakmica u ligi je 5/5 pobjeda, zašto ne bi moglo i 9/9

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neko x listicu prognozira pa ona djeca protiv nas centra pred neće. Minimum 2 razlike ako Bog da.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Franck Ohandza
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jbg kad nije u našim interesima da ga dovedu. Jer čisto sumnjam da je u nekom trenutnom procesu održavanje kondicije prije će da je završio karijeru.. A i nerealno ga dovesti. Mislim da ćemo mi tek na zimu dovest napadača.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Njie - Ohandza - Fanimo 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ja iskreno dalje od slijedeće utakmice ne razmišljam. Davno sam to tako u svojoj glavi posložio i više ne vežem pa niti dvije utakmice a kamo li četiri.
Prvenstveno zato što sam osjećao nezadovoljstvo jer se ta očekivanja obično izjalove i onda pokvare utisak nakon pobjede. Jednostavno intenzitet sreće nije jednak kada posmatraš samo jednu utakmicu u odnosu kad posmatraš tri, a i nezadovoljstvo porazom ili remijem duže traje kada vežeš utakmice.
Po mojoj računici ove sezone treba minimum 72 boda za titulu ono da si siguran da ćes osvojit, možda ce ta granica padati prema 69 ili 67 bodova. Znači treba nam minimum 2,18 bodova po utakmici što znaci da smo trenutno u plusu 3 boda a to je nista kad skontaš da imaš još 24 utakmice. Uopšte me. Nepuca euforija da se izdvajamo jer smo trenutno samo korak ispred za ta 3 boda a to je ništa.
Zato utakmicu po utakmicu i ako na kraju jesenjeg djela budemo imali 42+ bodova onda smo na pravom putu. I svaki bod preko 42 je ko kuća velik.
Prvenstveno zato što sam osjećao nezadovoljstvo jer se ta očekivanja obično izjalove i onda pokvare utisak nakon pobjede. Jednostavno intenzitet sreće nije jednak kada posmatraš samo jednu utakmicu u odnosu kad posmatraš tri, a i nezadovoljstvo porazom ili remijem duže traje kada vežeš utakmice.
Po mojoj računici ove sezone treba minimum 72 boda za titulu ono da si siguran da ćes osvojit, možda ce ta granica padati prema 69 ili 67 bodova. Znači treba nam minimum 2,18 bodova po utakmici što znaci da smo trenutno u plusu 3 boda a to je nista kad skontaš da imaš još 24 utakmice. Uopšte me. Nepuca euforija da se izdvajamo jer smo trenutno samo korak ispred za ta 3 boda a to je ništa.
Zato utakmicu po utakmicu i ako na kraju jesenjeg djela budemo imali 42+ bodova onda smo na pravom putu. I svaki bod preko 42 je ko kuća velik.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Ne, samo ova mi je nekako posebna, naročito nakon dva poraza od prošle godine, bilo bi lijepo da ih trehnemo.feniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2020, 22:17Pa makar izgubili ostale 3 ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Moja lična želja a i realna je ja mislim

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ohandza je top u svakom smilsu
Posto sve igramo kuci realno je 4/4, ako se desi i jedan x opet smo na konju
Posto sve igramo kuci realno je 4/4, ako se desi i jedan x opet smo na konju
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma samo tekma po tekma. Svi smo to davno poslužili. Ne idemo dalje od 1 tekme. Svakako. Završava ove mala ekipe i to je to. Ocekivano je da će biti nedaj bože kikseva. Tamo gdje se najmanje budemo nadali. U jednu ruku riješio si se najtežih tekmi bar što se gostovanja tiče. Od teških idućeg dijela ti ostaje vrapčići tušanj i grbavica. I donekle banjaluka. Ostalo je ok uzimajući u obzir formu listice u zadnje vrijeme tanki su skroz... nemaju kapaciteta da protiv ozbiljnije ekipe nešto naprave... kako god vjerujem da nećemo nikog procijeniti. I da ćemo maksimalno u tekmu uci...što se tiče ovog gore tria teško je ostvarljivo jer si u limitu sa strancima. Imaš oremusa,krleta,adukora,pejovica,famina.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mislim da bi pobjeda u ovom derbiju psihološki dobro došla ekipi , posebno u segmentu što bi kone shvatile da smo level iznad njih. Prošle godine su izvukli sezonu preko naše grbače.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Derbi je uvijek vazan i poseban, nadam se da cemo ove sezone bolje odigrati..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad god smo unaprijed zapisivali bodove nismo se dobro proslavili. Ako bi uzeli 12 bodova to bi bilo fantastično, a i 10 ne bi bilo loše.
Treba nam hitno napadač da upišemo 12 bodova unaprijed.
I da... protiv Želje moramo uzeti, dosta više gubljenja u derbiju. Sve pada u vodu kad nas kmeljo uzme.
Treba nam hitno napadač da upišemo 12 bodova unaprijed.

I da... protiv Želje moramo uzeti, dosta više gubljenja u derbiju. Sve pada u vodu kad nas kmeljo uzme.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt: