SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
A ti "Lave" procitaj pravilo c4 i reci mi sta cemo sa tim clanom."Lave"
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Piše ti lijepo, 0-0 je jedino moguće ako obje ekipe prekrše neki od članova 4a, 4c i 4d. To ovdje nije slučaj. Tom tvojom iskrivljenom logikom ne može biti 0-0.(Kad bi već išao dalje to bi bila po 3 boda za obje ekipe što bi dovelo do najveće rupe u pravilima ikad pa ne bih da krećem tim putem za tvoje dobro). Samim time, član 4, jasan i decizan, osim za slijepe i one koji se takvima prave.123456 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:34Vidi mozemi se.Ovo je moj najveci doseg u zivotu da Formulama oduzmem 3 boda.Jesi sad zadovoljan?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:28Tumačiš kako ti volja i nećeš da čitaš vlastita pravila. Deja vu, reklo bi se.![]()
A znaš ti dobro koga si oštetio. Stali savezu malo na žulj jer su uvidjeli šta se radi i odmah da ih sasiječete u korijenu. Deja vu, još jednom.
Pravilo ti lijepo kaže, 3-0 ako se ne tipuje nikako, sve dodatno je izmišljanje tople vode ali može vam se, pa je l'?![]()
E sad kazes pravilo 4 kaze to sto kaze.Sta cemo sa pravilom 4c?Hocemo li njega postovati ili ne?Ili ti mislis da se primjenjuje pravilo sto tebi odgovara.Samo mi reci po kom pravilu bi sad trebali zazmiriti na pravilo c4.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nemam se stvarno snage raspravljat opet s tobom. Malo je tužno da glavna osoba saveza u ovakvim situacijama pokazuje ovakav nedostatak logičkog rezonovanja, a na stranu što si haos tvrdoglav lik i što kad nešto zacrtaš, Tito te ne može uvjerit u suprotno.
Ostavi svoje "podrazumijevanje" po strani i pokušaj još koji put pročitati pravila 4, 4c i 4f. Ako i dalje ne budeš uviđao da si napravio grešku, sve 5. Ako uvidiš, još bolje.
Ostavi svoje "podrazumijevanje" po strani i pokušaj još koji put pročitati pravila 4, 4c i 4f. Ako i dalje ne budeš uviđao da si napravio grešku, sve 5. Ako uvidiš, još bolje.

Ni jedan ni drugi mi niste odgovorili sta cemo sa pravilom c4.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zvao sam predsjednika @Fufnu, ali je nedostupan, pa neka se kapiten izjasni.
Inače, postoji i ova opcija.
Inače, postoji i ova opcija.
Mislim da je to najbolja opcija.Clan 15.
U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.
Clan 15a.
Ako se primjeni Clan 15 da bi anketa bila validna u istoj mora glasati najmanje 16 kapitena a opcija koja dobije pola + 1 glas od broja koji su glasali smatra se pobjednickom.
Clan 16.
U slucaju da dodje do glasanja i da klub nema svoga kapitena,nece moci da ga prijavi radi glasanja.Kapiten mora biti prijavljen dvije sedmice prije nekog slucaja da bi mogao da ucestvuje u odlukama za daljni rad lige.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pokušati ću bosanskim jezikom i ovo će biti posljednji put. Ako te zanima, shvatiti ćeš. Ako radiš namjerno, nastaviti ćeš po svom(očekujem ovo drugo ali eto) Zamisli utakmicu na kojoj se gostujuća ekipa ne pojavi. Dakle, uopšte ne doputuje na utakmicu. Za tu utakmicu, domaća ekipa je imala spremnog jednog(dva, tri, šest petnaest, nebitno koliko) igrača koji nije registrovan. Da li je uopšte bitno što ovi imaju neregistrovane igrače u sastavu kad gosti nisu uopšte došli? Tu završavam. Izvoli pa razmišljaj.

41.21.1.
Kako mislis "sta cemo sa pravilom c4?", kad je prethodno prekrsen clan 4.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja sam rekao da gejevi trebaju uzeti 3-0 i obrazlozio zasto. Valjda sam glavni ovdje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I ja cu jos ovaj put pa neka bude sta ce biti hahahaha.
Znaci po vama je pravilo 4 vaznije od pravila c4.Ok.Doslo mi je do mozga.Al da ja sad okrenem pilu naopako:a gdje to pise u pravilniku da je clan 4 vazniji od clana 4c?
Pokazite mi i ja cu reci da ste u pravu.
Ponovo kazem da je pravilnik nepotpun i da se treba korigovati.Evo ovaj clan naprimjer treba i clan 4 ubaciti u clan 4f.
Znaci po vama je pravilo 4 vaznije od pravila c4.Ok.Doslo mi je do mozga.Al da ja sad okrenem pilu naopako:a gdje to pise u pravilniku da je clan 4 vazniji od clana 4c?
Pokazite mi i ja cu reci da ste u pravu.
Ponovo kazem da je pravilnik nepotpun i da se treba korigovati.Evo ovaj clan naprimjer treba i clan 4 ubaciti u clan 4f.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovdje se Savez pozvao na 4f. prema kojem se upisuje rezultat 0:0, te oba kluba ostaju bez bodova. Jel tako?
Evo pitanje, na osnovu cega se pozivate na clan 4f.?
Evo pitanje, na osnovu cega se pozivate na clan 4f.?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pa ima jedan "gospodin" ovdje koji bi rekao: "Pa podrazumijeva se."
Makar smo na osnovu "podrazumijevanja" mi ispali svojevremeno(sjećaš se dobro, znam). A sad okrećeš priču jer ti ovako više odgovara iako je situacija jasnija barem duplo(Jedno se ne može desiti bez drugog). Tek sada je jadno to što radite ali vama na dušu. Ja sam rekao da završavam pa tako i ostaje.
Usput, da najavim unaprijed. Ekipa SS HH istupa iz ss.ba kupa i ne želi uopšte da se nađe u izvlačenju. Ne želimo da trošimo vrijeme na naštimana takmičenja i gubimo dragocijeno vrijeme. Hvala.
Makar smo na osnovu "podrazumijevanja" mi ispali svojevremeno(sjećaš se dobro, znam). A sad okrećeš priču jer ti ovako više odgovara iako je situacija jasnija barem duplo(Jedno se ne može desiti bez drugog). Tek sada je jadno to što radite ali vama na dušu. Ja sam rekao da završavam pa tako i ostaje.

Usput, da najavim unaprijed. Ekipa SS HH istupa iz ss.ba kupa i ne želi uopšte da se nađe u izvlačenju. Ne želimo da trošimo vrijeme na naštimana takmičenja i gubimo dragocijeno vrijeme. Hvala.
41.21.1.
Ne odredjujes ti ko ce biti u kupu.Ti jedino sto mozes je da ne odigras isti.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ko god tipuje sva se pravila na njega odnose, ne može se nešto ignorirati jer su drugi pogriješili.
Glupost je sad progledati nekom kroz prste za grešku jer ovi nisu tipovali.
Glupost je sad progledati nekom kroz prste za grešku jer ovi nisu tipovali.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jest da navija za Bajern, ali je po meni ovdje u pravu.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:57Pokušati ću bosanskim jezikom i ovo će biti posljednji put. Ako te zanima, shvatiti ćeš. Ako radiš namjerno, nastaviti ćeš po svom(očekujem ovo drugo ali eto) Zamisli utakmicu na kojoj se gostujuća ekipa ne pojavi. Dakle, uopšte ne doputuje na utakmicu. Za tu utakmicu, domaća ekipa je imala spremnog jednog(dva, tri, šest petnaest, nebitno koliko) igrača koji nije registrovan. Da li je uopšte bitno što ovi imaju neregistrovane igrače u sastavu kad gosti nisu uopšte došli? Tu završavam. Izvoli pa razmišljaj.![]()
Gosti nisu došli, šta ima veze što domaćin nije pokosio travu na stadionu, jer svakako se utakmica neće igrati.
Da su gosti došli, bar jedan igrač, onda bi domaćina trebalo kazniti za nepokošenu travu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja sam bio u velikom poslu danas, pa se nisam stigao javiti na temu prije.
Međutua, veoma mi je drago da imamo podršku, hvala svima koji se zalažu za opštu istinu, a opšta istina je sve ono što se na duže staze pokaže kao tačno i potvrđeno od više strana. Hvala čak i mom prijatelju Justinu.
Ono što se za sada pokazalo kao tačno i opšta istina jeste da još od preuzimanja samog kluba, Savez nas ne simpatiše, a posebno Sekretar. Tumačenje nedefinasih tačaka pravilnika smo do sada više puta gledali protiv naših interesa. Zadnji put prije ovoga je to bilo na početku sezone, kada se odjednom već mjesecima banovani Heller pojavio kao naš igrač i zbog njega nismo mogli ubaciti novog igrača, jer navodno nismo odjavili Hellera, a to nigdje ne piše. A naravno prošlih sezona su dopuštali tipovanje za druge ekipe bez odjavljivanja igrača i lupanja crvenih kartona za nepostojeće banovane igrače od prošlih sezona.
Sekretar kaže:
"U sustini pravilnik nije sveto pismo da je 100% zavrsen.Uvijek se moze doraditi.Sve zavisi kakva se situacija pojavi."
I to on jasno i fleksibilno na papiru iznosi dok ne dođe nedefinisana situacija u kojoj je FK Formula.
Međutua, veoma mi je drago da imamo podršku, hvala svima koji se zalažu za opštu istinu, a opšta istina je sve ono što se na duže staze pokaže kao tačno i potvrđeno od više strana. Hvala čak i mom prijatelju Justinu.
Ono što se za sada pokazalo kao tačno i opšta istina jeste da još od preuzimanja samog kluba, Savez nas ne simpatiše, a posebno Sekretar. Tumačenje nedefinasih tačaka pravilnika smo do sada više puta gledali protiv naših interesa. Zadnji put prije ovoga je to bilo na početku sezone, kada se odjednom već mjesecima banovani Heller pojavio kao naš igrač i zbog njega nismo mogli ubaciti novog igrača, jer navodno nismo odjavili Hellera, a to nigdje ne piše. A naravno prošlih sezona su dopuštali tipovanje za druge ekipe bez odjavljivanja igrača i lupanja crvenih kartona za nepostojeće banovane igrače od prošlih sezona.
Sekretar kaže:
"U sustini pravilnik nije sveto pismo da je 100% zavrsen.Uvijek se moze doraditi.Sve zavisi kakva se situacija pojavi."
I to on jasno i fleksibilno na papiru iznosi dok ne dođe nedefinisana situacija u kojoj je FK Formula.
Đe si predsjedniče da vidiš šta nam rade.
Uh uh uh.Evo hajde vi kazite kako treba biti.Eto vam vi vodite ligu.Ja sam zaista preumoran da objasnjavam da ova liga meni samo stvara probleme.
Znaci sad i ovdje jasno i glasno kazem:NISAM VISE CLAN SAVEZA.
Naravno ostajem clan Delfina.
Ligu sam pokusavao voditi posteno bez ikakve zlobe prema bilo kome.
Al sam umoran od ovi botova sto jedva cekaju da pronadju rupu u pravilniku da bi mene optuzilo za kao neko namjestanje.
Kolege u savezu sretno u nastavku.I da se zna ne postavljam vise utakmice niti uredjujem rezultate niti listu strijelaca niti bilo staSamo cu tipovati za Delfine..Evo ovi botovi neka to radi.Vidi se kako su pametni.
Znaci sad i ovdje jasno i glasno kazem:NISAM VISE CLAN SAVEZA.
Naravno ostajem clan Delfina.
Ligu sam pokusavao voditi posteno bez ikakve zlobe prema bilo kome.
Al sam umoran od ovi botova sto jedva cekaju da pronadju rupu u pravilniku da bi mene optuzilo za kao neko namjestanje.
Kolege u savezu sretno u nastavku.I da se zna ne postavljam vise utakmice niti uredjujem rezultate niti listu strijelaca niti bilo staSamo cu tipovati za Delfine..Evo ovi botovi neka to radi.Vidi se kako su pametni.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sarmele vrati se sad. Savez te treba. Fali jedan sa iskustvom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.