Ma sumnjiv penal je bio, neka ruka ali uz tijelo koliko se sjećam, uglavnom taj penal svakako nije bio produkt njegove loše igre u tom meču, a igrao je prilično loše.hurem je napisao/la: ↑06 okt 2020, 18:01Napokon da jos od nekoga procitam da ne krivi Zukanovica za taj penal koji je itekako bio sporan...Raonffa je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:24Zukanović se trebao oprostiti od reprezentacije prije više od godinu dana, a iz nekog razloga preko noći postade jedan od glavnih kandidata da počne najvažniju tekmu reprezentacije u zadnjih pet godina.
U prethodnoj najvažnijoj tekmi reprezentacije, prije pet godina, Zukanović je skrivio penal (koji možda i nije bio penal) i bio jedan od gorih na terenu u užasnoj konkurenciji.
Kad citam komentare pomislio bi čovjek da je Zuka skrsio protivnickog igraca ili ne znam ti sta.
Za nase standarde a u odsustvu Sunjica, Zuka itekako dobro dodje. Mislim da ce biti starter jer je i dalje za ovakvu utakmicu najbolje rjesenje. Medjutim, ako je Sanicanin - Svedjanin bolja opcija (a to ce selektor na treninzima najbolje vidjeti), sumnjam da ce se Bajević nesto ustrucavati za takav izbor kao prethodni selektori.
Ja sam Zukanovića smatrao našim najboljim stoperom od kada je otišao Spahić, ali i on je puno puta znao usrati. Znali su i Šunjić (mada minimalno) i Bičakčić, ali niko to ne radi kao Zukanović, jer Ervin u prvih 15 minuta utakmice napravi tri greške i najavi ti da će te tu čitavu utakmicu yebati u mozak sa svojim akrobacijama, nevjerovatan je.