Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U kojem vremenskom periodu?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Gazibegović Šerbečić Mujakić Dedić
Danilović Ćavar Đokanović
Hasić Demirović Resić
Šta vi mislite koliko ćemo reprezentativaca dobiti iz ove skupine igrača sa spiska?
Sljedeći ciklus kvalifikacija.Zundo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:49U kojem vremenskom periodu?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Hasić Demirović Resić
Šta vi mislite koliko ćemo reprezentativaca dobiti iz ove skupine igrača sa spiska?
Pa naravno da jesu.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:44Znači i Demirović i Hasić i Dedić i Gazibegović su tu.![]()
Mozda 3-4 iz ove postave sto si ti stavio, i to ako bude oprastanja od repke, povreda nekih igraca....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:50Sljedeći ciklus kvalifikacija.Zundo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:49U kojem vremenskom periodu?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Hasić Demirović Resić
Demirović je već trebao biti u A reprezentaciji, čak i da imamo neke realne šanse za plasman U21 Euro bolje je da ide u A reprezentaciju, jer nama svakako nije bitan neki rezultat nego afirmisanje igrača. Tužnije je što mi nemamo skoro nikakve šanse, a Demir se mrcvari po mladoj repki, ali hajde dobro je dok dečko to trpi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Hasić Demirović Resić
Mislim da ćemo uskoro možda Danilovića, Demirovića, Hasića, Dedića i Gazibegovića vidjeti.
Gazibegović ako bude standardan u Šturmu, mogao bi fino upast u repku na desnom beku.Raonffa je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:56Demirović je već trebao biti u A reprezentaciji, čak i da imamo neke realne šanse za plasman U21 Euro bolje je da ide u A reprezentaciju, jer nama svakako nije bitan neki rezultat nego afirmisanje igrača. Tužnije je što mi nemamo skoro nikakve šanse, a Demir se mrcvari po mladoj repki, ali hajde dobro je dok dečko to trpi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Hasić Demirović Resić
Mislim da ćemo uskoro možda Danilovića, Demirovića, Hasića, Dedića i Gazibegovića vidjeti.
Hasić je također mogao uletiti u A reprezentaciju, mada hajde donekle razumijem da par utakmica na seniorskom nivou ne garantuju poziv u A reprezentaciju, bez obzira što je u pitanju Bešiktaš.
Ovi ostali su još daleko od A reprezentacije, a najviše šanse dajem bekovima, pošto smo na bekovima tradicionalno tanki.
Mislio sam u kontekstu Corone i zabrana putovanja koje su bile na snazi zadnji put.hurem je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:52Pa naravno da jesu.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:44Znači i Demirović i Hasić i Dedić i Gazibegović su tu.![]()
Ne igra se u Njemačkoj svako malo.![]()
Ja u naredne 2-3 godine očekujem u ligama 5 pored Demirovića(Čavara ne mogu nikako tu svrstati pored njegove epizode u Frankfurtu) još Dedića,Đokanovića i Hasića.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:48Kovačević
Hasić Demirović Resić
stoji to sve, al momak ima kvalitet i bolji je od svake dzekine rezerve u ovom trenutku i morao je biti u A repcibabino je napisao/la: ↑06 okt 2020, 20:03nema demir sta trpiti, poziv za ovaj prozor nicim nije zasluzio. Pametan momak, sam je to skontao i ovaj put u tisini dosao igrati za mlade.
Prve ozbiljne minute kada odigra u klubu, postigne gol-dva, poziv u a tim ce dobiti 100%.
solidna je ovo ekipa mlade repke, skroz nesto drugo u odnosu na septembar. zadeverace oni malo te svabe aBd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.