Ovo od Salihamidzica ona cestitka, a na kraju dole sve titule Bayerna nabrojane, ovako ce Tatar konama cestitati u 2034 godini kad budu osvojili svoju sedmu titulu, a dnu papira mi cemo ko Bayern imati, barem priblizno titula, +- nekih 30

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To Zundo svaka čast.
FalaElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:14To Zundo svaka čast.
Na nisu oni to namjerno bas to potencirali, negu su uzeli komplet tekst sa portala Presing. ba, koji se bavio ovim sudijom i naveo sve one prekrsaje. Oni samo iskopirali.belosevic28 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:31Gledam onu lakrdiju sto su Mostarci objavili, i ono na startu spominje nekakav penal na utakmici Sarajevo-Gosk ?! Pa mamu im yebem i kaze podrzati ih, braniti ih...? U moru Gigovicevih sumnjivih odluka iz proslosti ono se nakacilo nekakvog "nedosudjenog penala" Goska ?! Gurnut go.vna u cvajtu prvom prilikom !!!
Jos gore.Steven11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:21Na nisu oni to namjerno bas to potencirali, negu su uzeli komplet tekst sa portala Presing. ba, koji se bavio ovim sudijom i naveo sve one prekrsaje. Oni samo iskopirali.belosevic28 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:31Gledam onu lakrdiju sto su Mostarci objavili, i ono na startu spominje nekakav penal na utakmici Sarajevo-Gosk ?! Pa mamu im yebem i kaze podrzati ih, braniti ih...? U moru Gigovicevih sumnjivih odluka iz proslosti ono se nakacilo nekakvog "nedosudjenog penala" Goska ?! Gurnut go.vna u cvajtu prvom prilikom !!!
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 okt 2020, 06:11Poštovani korisnici; dobro jutro.
Prije svega, želio bih čestitati igračima i SŠ na još jednoj pobjedi. Bravo momci!
Ono što želim napisati jest da se konačno, definitivno i zauvjek iščlanjujem sa ovog foruma. Znam da vam neće biti žao, vjerujte mi, i ja isto osjećam.
Razloga ima kamaru za ovaj moj korak i svakodnevni su, ali neću ostati dosljedan sebi, pa objašnjavati koji su to. Dovoljno je da kažem da ne vidim sebe u ovakvom društvu. Kao najveći svoj uspjeh, na ovom forumu, mogu navesti da, falabogu, nikog nisam upoznao, niti je neko upoznao mene. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.
Kao zadnju uslugu, molim moderatore da definitivno i zastalno izbrišu moj account, hvala! Htio sam saam, ali zaista ne znam kako se to radi.
Uglavnom, želim vam puno sreće i zdravlja u životu, radu i navijanju.
Sretno i hvala vam na svemu!
Zip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:28Jos gore.Steven11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:21Na nisu oni to namjerno bas to potencirali, negu su uzeli komplet tekst sa portala Presing. ba, koji se bavio ovim sudijom i naveo sve one prekrsaje. Oni samo iskopirali.belosevic28 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:31Gledam onu lakrdiju sto su Mostarci objavili, i ono na startu spominje nekakav penal na utakmici Sarajevo-Gosk ?! Pa mamu im yebem i kaze podrzati ih, braniti ih...? U moru Gigovicevih sumnjivih odluka iz proslosti ono se nakacilo nekakvog "nedosudjenog penala" Goska ?! Gurnut go.vna u cvajtu prvom prilikom !!!
Bore se protiv "magle" tako sto kopiraju tuđe tekstove![]()
![]()